Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Nieuwe woning ruwbouw Bergen op Zoom

Terrasoverkapping plaatsen - Eigen huis bouwen - Bergen op Zoom

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Terrasoverkapping plaatsen

Zoek een vakman voor het plaatsen van een overkapping van 3x3 meter. Hebben de voorkeur voor een dak met openklapbare lamellen en een aluminium constructie.


Aannemer Bergen op Zoom

Offertes eigen huis bouwen in Bergen op Zoom vergelijken

Recente opdrachten in Bergen op Zoom

maandag 26 juni 2023

Schuur bouwen

Stenen schuur van 2x3 meter met plat dak van bitumen. Beton vloer.


Bouw en nieuwbouw Bergen op Zoom
woensdag 02 november 2022

Praktijkruimte bouwen 45-55 (prefab)

Ik wil graag prefab praktijkruimte in mijn tuin laten plaatsen. Hij moet ongeveer 45-55m2 worden. Er moet ook een toiletruimte in komen en een relaxruimte van ongeveer 4m2. De oplevering van de binnenzijde mag casco, eventueel wel paar dingen afgewerkt. De afwerking van de buitenzijde mag van hout & glas, een foto bijgevoegd van wat we mooi vinden. Meneer heeft nog geen vergunning. De praktijkruimte moet aan 1 zijde een deurtoegang hebben en aan de andere zijde meer ramen.


Bouw en nieuwbouw Ossendrecht
dinsdag 30 augustus 2022

Terrasoverkapping plaatsen

Bij ons nieuwbouwhuis willen wij aan de achterkant een overkapping plaatsen. Hebben de voorkeur voor een aluminium constructie met een glazen dak. Afmeting niet bekend.


Bouw en nieuwbouw Tholen
woensdag 03 augustus 2022

Terrasoverkapping plaatsen

Zoek een vakman voor het plaatsen van een overkapping van 3x3 meter. Hebben de voorkeur voor een dak met openklapbare lamellen en een aluminium constructie.


Bouw en nieuwbouw Bergen op Zoom
woensdag 13 juli 2022

Terrasoverkapping plaatsen (18 m2)

Wil graag een terrasoverkapping van 3 x 6 meter met kantelbare lamellen tegen de aanbouw aan achtergevel. Heb de voorkeur voor een aluminium constructie.


Bouw en nieuwbouw Nieuw Vossemeer
vrijdag 01 juli 2022

Terrasoverkapping plaatsen

Wil graag een terrasoverkapping tegen de gevel van 14 meter, uitval 2,5 meter. Met of zonder handbediening specificeren. Kleur volledig zwart of RAL 9017. Voorkeur voor aluminium met openklapbare lamellen.


Bouw en nieuwbouw Hoogerheide
donderdag 26 mei 2022

Stenen schuur bouwen

Beste, Graag zou ik in mijn achtertuin een stenen schuur willen laten bouwen met een lessenaars dak van ongeveer 2,60x2,80m Hiervoor ontvang ik graag een offerte. In de schuur wil ik aan de korte kant een deur en aan de lange kant een raam. Dit word puur gebruikt als opslag.


Bouw en nieuwbouw Bergen op Zoom
woensdag 04 mei 2022

Fundering voor schuur

Beton bekisting en beton storten voor schuur 96M2


Bouw en nieuwbouw Halsteren
donderdag 24 maart 2022

Nieuwe stenen garage plaatsen 3~18m2

Wij zouden graag een offerte willen voor het plaatsen van een stenen garage met elektrische garage deur + deur naar de tuin. De afmetingen zijn 3m breed 3m hoog 6m lang. Het fundering werk moet ook gedaan worden. De garage hoeft niet geïsoleerd te worden. Optioneel: huidige garage ook laten verwijderen door de vakman.


Bouw en nieuwbouw Halsteren
vrijdag 28 januari 2022

Een prefab aanbouw achterzijde woning

Toekomstgerichte uitbreiding: aanbouw in toekomst 1-persoons slaapkamer. Gebruik in zomer als overkapte living. BxD: 500 x 300 cm


Bouw en nieuwbouw Bergen op Zoom
vrijdag 07 januari 2022

Garage bouwen

Zoek een vakman voor het bouwen van een garage van 21 m2. Moet een fundering worden gestort. Voorkeur voor een complete oplevering met een metsel constructie.


Bouw en nieuwbouw Halsteren
zondag 16 mei 2021

Tuinhuis bouwen

Ik wil graag een berging/tuinhuis van ongeveer 5 bij 3,2 diep 2,40 hoog met een brede deur van 1 meter of 2 deuren tezamen van 1,6 meter en eventueel een raampje (houten kozijnen). Verder moet het compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, een plat dak, een fundering en een stenen of prefab constructie.


Bouw en nieuwbouw Bergen op Zoom
woensdag 21 april 2021

Houten fundering vervangen

Onze houten fundering is rot. Die moet er op korte termijn uit. We zoeken een partij die ons hierbij kan ondersteunen. Daarnaast willen we isoleren. Het betreft een houten balken vloer met een kleine ruimte eronder. De fundering is ter behoeve van een woonhuis. Het betreft 30 m².


Bouw en nieuwbouw Bergen op Zoom
woensdag 03 februari 2021

Fundering herstel voorzijde woning

Mijn woning verzakt in de hoek en zou hier graag een oplossing voor willen vinden, De hoek waar het om gaat is zo'n 3 bij 3. De bodem is waarschijnlijk iets van leem/kleigrond. De huidige fundering is een betonnen plaat en niet geheid.


Bouw en nieuwbouw Nieuw Vossemeer
donderdag 24 december 2020

Het realiseren van een seniorenwoning

We hebben een kavel op het oog en zoeken een ontwikkelaar die hier een seniorenwoning op kan realiseren. Maten et cetera bespreek ik met de specialist.


Bouw en nieuwbouw Kruiningen
Offertes aanvragen