Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Nieuwe woning ruwbouw Apeldoorn

Kelder uitbreid naar kamer - Eigen huis bouwen - Apeldoorn

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Kelder uitbreid naar kamer

Ik heb een huis gekocht en was benieuwd of het mogelijk was om mijn huidige keldertje uit te breiden naar een gewone kamer/hobby ruimte ter grote als de verdieping erboven. Ik weet alleen niet aan welk bedrag ik moet denken en zover ik zie is er alleen een bouwvergunning voor nodig? Hoop dat u mij meer informatie en details kunt geven. Vriendelijke groet,


Aannemer Apeldoorn

Offertes eigen huis bouwen in Apeldoorn vergelijken

Recente opdrachten in Apeldoorn

vrijdag 09 juni 2023

schuur naast huis bouwen

Ik wil graag een schuur naast mijn huis laten bouwen, in de stijl van mijn woning. De onderkant is dan gemetseld en de rest hout afbouw. Ik woon in Uddel. De eerste vraag is of jullie daar ook komen en de tweede als het antwoord op de eerste ja is, wat gaat dat kosten. Natuurlijk hebben jullie daar gegevens voor nodig.


Bouw en nieuwbouw Uddel
woensdag 15 februari 2023

Een fundering met vorstrand van ongeveer 25m2 voor een schuur

Een fundering met vorstrand laten plaatsen van ongeveer 25m2 voor een schuur, het gat is al gegraven


Bouw en nieuwbouw Apeldoorn
dinsdag 02 augustus 2022

Kelder uitbreid naar kamer

Ik heb een huis gekocht en was benieuwd of het mogelijk was om mijn huidige keldertje uit te breiden naar een gewone kamer/hobby ruimte ter grote als de verdieping erboven. Ik weet alleen niet aan welk bedrag ik moet denken en zover ik zie is er alleen een bouwvergunning voor nodig? Hoop dat u mij meer informatie en details kunt geven. Vriendelijke groet,


Bouw en nieuwbouw Apeldoorn
zondag 05 juni 2022

Muur doorbreken en plaatsen van een draagbalk

Op de plek waar nu het kleine raampje zit willen we een enkele buitendeur laten plaatsen. Dus muur doorbreken en plaatsen van een draagbalk (en evt ook plaatsen van een deur, dit is niet noodzakelijk)


Bouw en nieuwbouw Uddel
woensdag 18 mei 2022

Kelder in de tuin realiseren (21m2)

Wij willen graag een kelder in de tuin laten realiseren. Ongeveer de afmeting 580x360 breed. Hoogte ongeveer 220-250. Wordt gebruikt als werkruimte. De binnenzijde mag casco opgeleverd worden. Graag goed geïsoleerd en eventueel verwarmd aan de hand van radiatoren.


Bouw en nieuwbouw Apeldoorn
woensdag 20 april 2022

Terrasoverkapping plaatsen of vervangen

Lamellen overkapping met zijkanten dicht en glazen schuifdeuren Welk type dak overweeg je op de overkapping?: dak met openklapbare lamellen In welk materiaal heb je interesse voor de constructie?: aluminium In welke stijl heb je interesse?: modern In welk type overkapping heb je interesse?: overkapping met (afsluitbare) wanden Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Bouw en nieuwbouw Teuge
donderdag 03 maart 2022

Schutting muur metselen

Zoek een vakman voor het metselen van een schutting van 24 meter en 2 meter hoog. Mag in beton.


Bouw en nieuwbouw Ugchelen
vrijdag 26 november 2021

Garage(40m2) met kelder realiseren

Ik wil bij mijn aanstaande woning een dubbele garage bouwen met stenen onderrand en dak met sandwich panelen. Het liefst wil ik deze onder kelderen. Opening in de vloer om als smeerput te gebruiken. Totale afmeting 5x 8 meter, goot hoogte 300 en nog hoogte 500 cm. De afwerking aan de buitenzijde wil ik een onderlaagje metsel en dan hout. De binnenzijde wil ik casco. Ik heb er houten kozijnen in gewild. De garage moet verwarmd worden d.m.v. vloerverwarming. De kelder mag ook casco worden opgeleverd. De kelder gaat niet gebruikt worden als leefruimte. Over de afmetingen van de kelder wil ik nog even kijken met de vakman.


Bouw en nieuwbouw Uddel
maandag 08 maart 2021

Een nieuwe schuur met rieten dak bouwen in de achtertuin

Er staat nu oude schuur op beton ondergrond. Afmeting cm 405 bij 305. De fundering hiervan is nog dusdanig goed dat dit niet vervangen dient te worden. We willen na het afbreken van de oude schuur een nieuwe laten opmetselen. Daarbij graag in onderling overleg of dit enkel- of dubbelsteens is. De kozijnen mogen wat mij betreft opnieuw gebruikt worden, maar dit bespreek ik graag met de aannemer. Elektra et cetera leg ik zelf aan.


Bouw en nieuwbouw Apeldoorn
dinsdag 23 februari 2021

Kelder bouwen 65m2

Kelder bouwen klein deel onder het huis, groot deel in de tuin. De kelder moet ongeveer 65m2, er is een vergunning nodig. Casco of woonklaar nog even in overleg.


Bouw en nieuwbouw Epe
zaterdag 28 november 2020

Nieuw huis bouwen op een kavel

Wij zijn op zoek naar een kavel en willen daar een huis opbouwen wat moet zijn voorzien van leidingen en elektra. Ik bespreek graag de mogelijkheden met de vakmensen.


Bouw en nieuwbouw Apeldoorn
zondag 22 november 2020

Nieuw huis bouwen

Ik wil een vrijstaande woning met een rieten dak laten bouwen. De kavel is 3500 m2, en het huis word ongeveer 1250 m3. Graag wil ik dat het huis casco opgeleverd word met 4 slaapkamers, 4 badkamers, in elke badkamer 1 toilet en nog een losse toiletruimte (dus in totaal 5 toiletten), een woonkamer, keuken en een garage. Er hoeft geen fundering gemaakt te worden. Het huis moet van steen zijn. Ik heb al een bouwvergunning voor de kavel. Alleen nog geen bouwtekeningen.


Bouw en nieuwbouw Garderen
vrijdag 30 oktober 2020

Kleine bungalow bouwen

Ik wil graag een bungalow van 100 m2, op een kavel van 2000 m2 laten bouwen. De bungalow moet casco opgeleverd met een fundering en een plat dak met zonnepanelen. Ik weet nog niet van welk materiaal het gemaakt moet gaan worden, dat wil ik nog even met u overleggen. Verder wil ik dat het huis 2 slaapkamers krijgt, 1 badkamer met daarin een toilet, 1 los toilet in de gang, 1 keuken en 1 woonkamer. De vergunning is al aangevraagd.


Bouw en nieuwbouw Apeldoorn
dinsdag 27 oktober 2020

Aanbouwen Tiny house

Graag ontvang ik een offerte voor het aanbouwen van een Tiny house aan een bestaande woning in houtskelet. Vloeroppervlakte 4 x 8, vv puntdak met pannen. 4x4 vlieringvloer, betonnen fundering, nutsvoorzieningen te betrekken uit bestaande woning.


Bouw en nieuwbouw Apeldoorn
maandag 05 oktober 2020

Een bestaande schuur afbreken en opnieuw opbouwen

Ik zoek een aannemer voor het vervangen van een schuur achter mijn woning. De schuur is 10 bij 10 meter groot en dit wil ik laten vervangen door een gemetselde, geïsoleerde schuur met een tweede verdieping en puntdak. Daarnaast de binnenzijde voorzien van elektra etc. Het is mij niet bekend of de huidige fundering nog in goede staat is. Daarnaast graag een veranda over de gehele breedte van 4 à 5 meter. Volgens mij kan dit vergunningsvrij.


Bouw en nieuwbouw Vaassen
Offertes aanvragen