Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Houtskeletbouw ontwerp Eindhoven

Bouwtekening voor woningbouw laten maken - Bouwtekening laten maken - Eindhoven

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Bouwtekening voor woningbouw laten maken

Graag gratis offerte over de kosten bouwtekeningen notariswoning met garage en onderkeldering … ter indicatie zie tekeningen bijlagen in eerste instantie een telefonische indicatie maar ook offerte per mail zou prettig zijn


Architect Veldhoven

Offertes bouwtekening laten maken in Eindhoven vergelijken

Recente opdrachten in Eindhoven

maandag 12 september 2022

Bouwtekening garage (75m2)

We mogen zonder vergunning, een garage/tuinkantoor bouwen. Met een oppervlakte van ongeveer 75m2. We zijn op zoek naar iemand die een bouwtekening kan tekenen op korte termijn. Ontwerp (die voldoen aan richtlijnen bestemmingsplan is gereed)


Bouwtekening en ontwerp Veldhoven
maandag 12 juli 2021

Bouwtekeningen en constructie berekening voor Tiny house

Ik wil een houten skelet laten maken voor mijn (grote) tiny house. Heel de gevel is bij elkaar 110 m2 en de footprint is 50 m2. We gaan het zelf verder afbouwen Wij mogen gaan bouwen en hebben nu zelf een schets en begroting gemaakt. Het proces waar we nu in zitten is dat we een bouwvergunning moeten aanvragen en daar hoort een constructie berekening bij. Ik vroeg me af of u daar wel iemand voor kunt vinden. Iemand die bouwtekeningen en constructie berekening kan maken volgens het bouwbesluit. Het is een relatief simpel huis volgens hout skelet bouw, dus misschien is het leuk voor een nieuw iemand die nog ervaring op wil doen.


Bouwtekening en ontwerp Eindhoven
vrijdag 08 januari 2021

Bouwtekening laten maken

ik wil graag een bouwtekening laten maken voor een nieuwbouw garage in de achtertuin van ca 9 x 8 mtr en ben op zoek naar iemand die ook weet wat er mag van de gemeente.


Bouwtekening en ontwerp Eindhoven
maandag 23 november 2020

Goedkeuring voor een uitbouw realiseren

Een bestaande uitbouw uitbreiden de achtertuin in. Hier zoeken wij een specialist voor, voor het realiseren van bouwtekeningen om toestemming vanuit de gemeente te realiseren.


Bouwtekening en ontwerp Valkenswaard
maandag 20 januari 2020

Bouwtekening en constructieberekening

Wij willen ons dak laten vervangen op het huis, bij keuken en de schuur want dat zit aan elkaar gekoppeld. Hiervoor hebben wij een tekening nodig voor de vergunning die we moeten aanvragen. Tevens moet er op de tekening een erker aankomen en evt een constructieve berekening van 1 muur in ons huis.


Bouwtekening en ontwerp Hapert
donderdag 19 januari 2017

Bouwtekening en constructieberekening laten maken

Ik wil graag een bouwtekening laten maken voor het bouwen van een aanbouw. Voor de aannemer en omgevingsvergunning is hiervoor een constructieberekening noodzakelijk. Het gaat om een aanbouw waarbij 2 dragende muren vervallen en er een dragende pilaar geplaatst moet worden. De aanbouw is 6,45 meter breed en 2,5 meter diep. In de bijlage is de bestaande indeling en de gewenste indeling te vinden.


Bouwtekening en ontwerp Valkenswaard
dinsdag 27 september 2016

Technische tekening voor aanvraag uitbouw, dakkapel en verbouwing

Onze twee onder een kap woning willen we graag over de volledige breedte uitbouwen aan de achterzijde. De bestaande schuur willen we dan slopen en de bestaande carport ombouwen naar een garage. Tevens willen we aan de voorzijde van de woning een dakkapel plaatsen (zolder). Hiervoor is in ieder geval een omgevingsvergunning nodig. Ook zal de dakconstructie moeten worden aangepast. In de bijlagen is dit schetsmatig uitgewerkt op de bouwtekening van de bestaande woning. Ik ben op zoek naar tekeningen die we kunnen gebruiken voor het aanvragen van de benodigde vergunningen én om de aannemers aanbiedingen te kunnen laten doen.


Bouwtekening en ontwerp Bladel
zaterdag 23 juli 2016

Bouwtekening voor vergunning aanvraag laten maken

Wij willen graag een zolder maken op ons bestaand huis. In plaatst van de achtergevel te verhogen willen wij de deze met 1,5 meter verplaatsen en dan verhogen. Dit past binnen het bestemmingsplan van de gemeente. Nu weten wij niet precies hoe de zolder wordt aangezien de constructie en zo. Alle maten zijn al bekend. Wij willen een bouwkundige tekening voor meer inzicht en om tevens de vergunning aan te kunnen vragen.


Bouwtekening en ontwerp Veldhoven
maandag 16 maart 2015

Bouwtekening inclusief berekeningen laten maken

Graag willen wij een bouwtekening laten maken voor een uitbouw, opvang gevel en verzwaring plafondconstructie i.v.m. plaatsing badkamer. Er is een 3d tekening met werkomschrijving beschikbaar.


Bouwtekening en ontwerp Nuenen
woensdag 28 januari 2015

Bouwtekening maken voor een gebruiksmelding brandweer

Ik wil een bouwtekening laten maken die voldoet aan de eisen voor een gebruiksmelding brandweer.


Bouwtekening en ontwerp Sint Oedenrode
dinsdag 02 september 2014

Bouwtekening maken voor een aanbouw

Graag offerte voor het maken van een gedetailleerde bouwtekening voor een aanbouw aan ons huis. Afmeting is ongeveer 7,5 bij 5 meter. De bijkeuken moet eventueel in de toekomst gaan dienen als slaapkamer en douche. De aanbouw mag voorzien worden van een plat dak. Volgens de Gemeente hebben we geen vergunning nodig en kunnen wij volstaan met een melding en een gedetailleerde bouwtekening.


Bouwtekening en ontwerp Heeze
donderdag 26 juni 2014

Ontwerp en bouwtekening voor nieuwbouwwoning

We hebben een bouwkavel van 500 m² en willen graag weten wat de kosten zijn om een bouwtekening te laten maken en wat de kosten voor het bouwen van het huis zijn. Het gaat om een vrijstaande woning van 1100 m³. Er zijn ter indicatie wat tekeningen beschikbaar.


Bouwtekening en ontwerp Veldhoven
maandag 23 juni 2014

Bouwtekening voor woningbouw maken

Momenteel een optie op een bouwkavel van 550 m2. We willen een woonhuis bouwen. Bouwvoorschriften: Goothoogte maximaal 4,5 meter Bouwhoogte maximaal 10 meter Dakhelling 20-60 graden. In eerste instantie een ontwerp en later de def. tekeningen met een bijbehorend bestek.


Bouwtekening en ontwerp Veldhoven
maandag 23 juni 2014

Bouwtekening voor woningbouw laten maken

Graag gratis offerte over de kosten bouwtekeningen notariswoning met garage en onderkeldering … ter indicatie zie tekeningen bijlagen in eerste instantie een telefonische indicatie maar ook offerte per mail zou prettig zijn


Bouwtekening en ontwerp Veldhoven
maandag 30 december 2013

Ontwerp en bouwtekening voor splitsen woonboederij

Het maken van schets en tekening om van woonboederij 2 of 3 woningen te maken


Bouwtekening en ontwerp Sint Oedenrode
Offertes aanvragen