Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Houtskeletbouw ontwerp Amsterdam Zuidoost

Interieur design advies bij renovatie van appartement - Bouwtekening laten maken - Amsterdam Zuidoost

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Interieur design advies bij renovatie van appartement

Onze benedenverdieping en 1e etage mag gerenoveerd worden. Wij hebben hulp nodig bij het opnieuw vormgeven van de ruimtes inclusief licht, kleuren en interieur.


Architect Amsterdam Zuidoost

Offertes bouwtekening laten maken in Amsterdam Zuidoost vergelijken

Recente opdrachten in Amsterdam Zuidoost

donderdag 14 september 2017

Bouwtekening aanpassen

Ik heb de tekeningen ontvangen van mijn huis in een nieuwbouw project. Echter wil ik wat aanpassingen doen en wil dit graag in de tekeningen laten opnemen voor een beter beeld. Het gaat voornamelijk om de 1ste verdipeing. Ik hoor graag van u.


Bouwtekening en ontwerp Abcoude
dinsdag 18 oktober 2016

Bouwtekening met constructieberekening voor dakopbouw maken

Ik wil graag een bouwtekening met constructie berekening laten maken. Ook vinden wij het fijn als u de vergunning aanvraag via het omgevingsloket regelt. Het gaat om een complete dakopbouw op een plat dak in L-vorm, 10 x 4,5 meter en 5 x 4,5 meter. Gevelafwerking met trespaplaten, rabatdelen of glad gestuukt. Opbouw met kunststof kozijnen (3 kozijnen ramen in de volle breedte en 1 lange zijraam). Het betreft een hoekwoning.


Bouwtekening en ontwerp Amsterdam Zuidoost
donderdag 06 februari 2014

Bouwtekening voor overkapping balkon

Voor het balkon, waarvan wij de achtergevel willen laten overkappen, hebben wij een bouwtekening nodig.


Bouwtekening en ontwerp Amsterdam Zuidoost
dinsdag 07 januari 2014

Bouwtekening voor aanbouw maken

Bouwtekening voor aanbouw maken. Aanbouw van 2,5 meter diep en 5,75 m breed, balk van gevel tot gevel i.p.v. huidige muren. Aannemer moet hiermee uit de voeten kunnen. Bij het plaatsen van de balk moet rekening gehouden worden dat deze niet uitsteekt omdat daar de keuken geplaatst gaat worden. Is dan een balk van 11 cm voldoende draagkrachtig?


Bouwtekening en ontwerp Ouderkerk aan de Amstel
vrijdag 05 oktober 2012

Bouwtekening maken

Plaatsen van een kapverdieping op bungalow. Gedetailleerd 'kappenplan' van toepassing (rechte dakkapellen, minder dan helft van dak met dakkapel, geen loggia, geen overhang en 40% helling dak. Bouwtekening/schets vereist voor afwijking van kappenplan (overhang en slepende dakkappellen, eventueel loggia, conform huizen in aangrenzende straat waar kappenplan niet van toepassing is; i.e. nieuwbouw).


Bouwtekening en ontwerp Abcoude
woensdag 19 mei 2010

Architect

De bedoeling is om mijn woonkamer op de 1e verdieping te vergroten door een stuk uit/-aan te bouwen richting het terras. Het terras is boven een bedrijfsruimte dat toebehoort aan een andere eigenaar. Momenteel heb ik 2 slaapkamers en door het vergroten van de woonkamer wil ik minstens 1 slaapkamer in het oude gedeelte creeeren. Het terras is 5meter breed en 7 meter diep. Budget is niet erg hoog. We willen dus een simpele, efficiente, maar degelijke uitbreiding van de m2, extra slaapkamer (-s) en meer woonkamer. Ik hoop dat u mij een offerte kan aanbieden voor de bouwtekening.


Bouwtekening en ontwerp Amsterdam Zuidoost
Offertes aanvragen