Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Aanbouw voorzijde woning Sittard

Aanbouw plaatsen - Aanbouw - Sittard

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Aanbouw plaatsen

Er dient een aanbouw te komen aan de achterzijde van de woning van 3x4 meter. Hierbij dient de huidige aanbouw verhoogd te worden en een nieuw dak te krijgen. De volledige achter gevel dient eruit gehaald te worden. Ook de muur van de keuken en aanbouw moeten eruit. Zodat er een grote ruimte over blijft. Indien jullie ook stort werkzaamheden uitvoeren met toebehoren zou ik ook voor de volledige onderverdieping cement willen storten met vloerverwarming. De aanbouw mag bestaan uit een grote schuifpui (3 meter zijde) en grote ramen (4 meter zijde) van aluminium. Klus graag zo snel mogelijk uit voeren.


Aannemer Schinnen

Offertes aanbouw in Sittard aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Sittard

woensdag 06 september 2023

Aanbouw plaatsen

Er dient een aanbouw te komen aan de achterzijde van de woning van 3x4 meter. Hierbij dient de huidige aanbouw verhoogd te worden en een nieuw dak te krijgen. De volledige achter gevel dient eruit gehaald te worden. Ook de muur van de keuken en aanbouw moeten eruit. Zodat er een grote ruimte over blijft. Indien jullie ook stort werkzaamheden uitvoeren met toebehoren zou ik ook voor de volledige onderverdieping cement willen storten met vloerverwarming. De aanbouw mag bestaan uit een grote schuifpui (3 meter zijde) en grote ramen (4 meter zijde) van aluminium. Klus graag zo snel mogelijk uit voeren.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Schinnen
donderdag 15 juni 2023

Uitbouw achterzijde slaapkamer

We willen 2 extra slaapkamers realiseren dvm een uitbouw op een aanbouw . Buiten afmetingen 450 bij 8m i


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Koningsbosch
woensdag 04 januari 2023

Aanbouw

We willen graag een aanbouw waar we nu de overkapping hebben. We willen er ook een keuken plaatsen. De lengte is ongeveer 7 meter, diepte 2 meter. Wat verwachten we? Eigenlijk minder luxe dan jullie op de site hebben staan haha. We willen kortere ramen (omdat anders de keukenkastjes tegen de hoge ramen komen te staan. En 1 tuindeur. Op de foto ziet u ongeveer de plek. Aan de kant van de tuin willen we de keukenkastjes plaatsen tegen de nieuwe muur, waar de fietsen staan zeg maar. Aan de linkerkant is onze garage, welke dan inpandig word:superhandig. Ook aan de andere kant is al een muurtje opgetrokken. Ik ben benieuwd!


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Sittard
zaterdag 03 september 2022

Aanbouw realiseren (~18m2)

Ik zoek een aannemer voor het realiseren van een aanbouw, van 6 x 3 meter. Met een hoogte van 2,50 en een platdak. Ik wil de aanbouw voorzien van tuindeuren en een raam, van kunststof. Woonklare oplevering. De afwerking van de buitenzijde in metselwerk. Voor de verwarming dacht ik aan een airco. In de aanbouw ook een eenvoudige douche en toilet.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Beek
zaterdag 26 maart 2022

Fietsenhok aanbouw plaatsen

Aanbouw van houten fietsenhok op kleine betonnen fundering aan de randen. (Net zo'n hokje en even groot als de linkerkant andere tuin, zie foto) maar dan gespiegeld). in hok klinkers leggen op grond. Dak en regenpijpje plaatsen. Hebben de voorkeur voor een complete oplevering.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Geleen
maandag 18 oktober 2021

Prefab uitbouw 80m2

Wij willen uitbouw realiseren van 16M breed en 5M diep. We willen graag een prefab uitbouw. We willen een houten afwerking en zoveel mogelijk glas aan niet aansluitende kant van aanbouw. 1 hoog, fundering kan uit de prijs gehaald worden. Oplevering van de binnenzijde mag casco. Als prefab niet mogelijk is, dan is een andere manier ook prima.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Oirsbeek
maandag 22 februari 2021

Woonklare opbouw

Op de bestaande garage een verdieping bouwen. Doorloop van eerste verdieping naar bovenkant garage. Daarvoor dient er een overstek gemaakt te worden boven de garage. De afmetingen zijn ongeveer 9 meter breed bij 4,5 meter lang. Wij hebben nog geen vergunning in bezit, maar in de straat zijn wel veel mensen met -op uit- en aanbouwen. Wij gaan hier achteraan. Wij willen de buitenzijde met hout afgewerkt hebben. Oplevering binnenzijde willen wij woonklaar hebben. Wij willen houten kozijnen. Wij willen de uitbouw laten verwarmen door vloerverwarming. Er moet een gevel worden doorbroken.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Urmond
zaterdag 20 februari 2021

Aanbouw aan de achterzijde met houten afwerking

Wij zouden graag een aanbouw aan de achterzijde willen van 10,5 of 7,5 meter breed en 3 meter diep. Ik ben nog in de oriënterende fase, ik weet nog niet of we hier een vergunning voor nodig hebben. Afwerking buitenzijde graag houtlook. Graag aan de binnenzijde een behangklare oplevering. We willen houten of kunststof kozijnen in de uitbouw en er zullen uiteindelijk radiatoren in de uitbouw komen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Sittard
woensdag 13 januari 2021

Aanbouw , nieuwe keuken, nieuwe badkamer en kozijnen plaatsen

Wij zijn op zoek naar een aannemer of meerderen die bovenstaande kan verwezenlijken. Aanbouw van ongeveer 27 m2, compleet oplevering met een metsel of prefab constructie. Daarna openbreken oude keuken en plaatsing nieuwe keuken, nieuwe badkamer (circa 10 m2) en het hele huis voorzien van nieuwe kunststof kozijnen (circa 12 ramen/deuren)


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Stein
donderdag 11 juni 2020

Aanbouw realiseren

Het betreft een aan/bijbouw achter in de tuin van ongeveer een 60 m2. De elektra kan ik zelf, verder hoeft er alleen gestuct te worden, moet er een fundering in komen, en wil ik dat de aanbouw een houten constructie krijgt, met een gemetselde buitenkant. Graag zou ik met u de mogelijkheden willen bespreken met eventueel een vrijblijvende offerte.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Merkelbeek
woensdag 03 juni 2020

Aanbouw (twee verdiepingen) achterzijde van het huis realiseren

Ik zou graag een aanbouw op twee niveaus willen realiseren aan de achterkant van mijn huis. Woning betreft een drive in woning, waarbij op tuinniveau en op niveau van de woonkamer uitgebouwd wordt. Is dus in totaal twee verdiepingen, hoogte wordt 7 meter. De afmetingen zijn verder: 4 meter diep en zeker 5 tot 7 meter breed. De vergunning is rond en er is al een bouwtekening. We zijn er nog niet helemaal over uit of we de aanbouw casco of afgewerkt opgeleverd willen hebben. De achterzijde is goed bereikbaar.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Oirsbeek
maandag 11 mei 2020

Uitbouw achterzijde woning van hout realiseren

Wij willen een uitbouw realiseren in het huis dat we nieuw hebben aangekocht en waarvan we 1 juli de sleutel krijgen. De maten zijn circa 5-5,5 meter breed en 2 meter diep. We hebben een schetsje voor onszelf gemaakt met wat we zouden willen hebben. De uitbouw dient afgewerkt te worden. We willen graag een houten uitbouw met een brede, zwarte (hout of staal) schuifpui en ook houten afwerking met verticale houten planken. Fundering zal wel nodig zijn, ik denk dat heipalen niet nodig zijn, maar beton wel. Nu ligt er een terras. Vergunning is nog niet helemaal duidelijk of dit nodig is. We hebben nu een overkapping staan, deze moet gesloopt worden en daar is meldingsplicht bij nodig. We willen graag alles van A tot Z laten regelen: doorbraak, overkapping slopen, complete oplevering van uitbouw enzovoort. Elektra en leidingwerk is nodig, stucwerk graag apart op de offerte vermelden. De woonkamer en keuken zouden we dan waarschijnlijk ook gelijk willen laten stucen, in totaal met uitbouw erbij zal het ongeveer 10 x 10 x 2,5 meter hoog zijn. Aanbouw komt tegen de schuur, daar zit nu een deur in, deze moet verwijdert worden en dichtgemetseld (komt te vervallen). We willen zoveel mogelijk glas, dus grote raampartijen naast de schuifpui van grond tot plafond.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Schinveld
woensdag 26 februari 2020

Geen standaard aanbouw achterzijde woning

Graag laat ik een aanbouw aan de achterzijde van mijn woning realiseren, cf. tekening/ inclusief doorbreken muren en plaatsen draagbalken. Het is geen standaard aanbouw. Het geheel zal worden gefundeerd op staal middels een vorstrand. De vergunning is er. De aanbouw zou rond 5 bij 5 m worden. De aanbouw wil ik of van metselwerk of kunststof, graag advies. Graag prijs van een casco- en een complete oplevering.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Spaubeek
maandag 08 juli 2019

Houtskelet opbouw op aanbouw plat dak

Wij willen een extra woonlaag creëren op het plat dak van de aanbouw. Op dit moment zijn wij bezig met de financiering hiervoor, het liefst beginnen wij met dit project in september. Het gaat om een houtskelet aanbouw met de afmeting buitenmaat 6m breed bij 5,20m diep. Het is de bedoeling dat dit casco wordt opgeleverd.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Schinnen
maandag 25 maart 2019

Slaapkamer vergroten door uit te bouwen

Vergroten slaapkamer door uit te bouwen op 1e verdieping bovenop het platte dak van de keukenaanbouw. 3 meter lang en 2,5 meter breed Huidige slaapkamer is te klein. Is 1.90 x 1.90 nu. Vervangen dak tussen keukenaanbouw dmv. beton of hout door, buitenmuur doorbreken, muur buiten opmetselen met kozijn, en plat dak er boven op. (huidige kozijn zou nog hergebruikt kunnen worden wellicht. Uitbouw maatwerk en prefab berekening. Elektrapunten aanpassen, radiator aanpassen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Guttecoven
Offertes aanvragen