Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Aanbouw voorzijde woning Maastricht

Uitbouw achterzijde realiseren ~20m2 - Aanbouw - Maastricht

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Uitbouw achterzijde realiseren ~20m2

Wij willen een uitbouw 4 meter diep en 5 meter breed aan de achterzijde van de woning. Afwerking willen wij hout. Oplevering saus klaar. Wij hebben kunststof kozijnen erin gewild. De uitbouw moet verwarmd worden d.m.v. vloerverwarming. Er moet wel een gevel worden doorbroken.


Aannemer Maastricht

Offertes aanbouw in Maastricht aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Maastricht

vrijdag 25 augustus 2023

Aanbouw plaatsen

15 m2 overkapping direct aan huis


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Maastricht
zondag 13 februari 2022

Casco uitbouw 36m2

Wij willen een aanbouw realiseren aan de rechterzijde (zuidgevel) van onze woning conform bijgevoegde tekening aan een dragende buitenmuur. Het gaat om ongeveer 36m2. De oplevering van de binnenzijde mag casco. De kozijnen mogen aluminium of hout zijn. Er is een vergunning nodig, moeten we nog aanvragen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Eijsden
vrijdag 04 februari 2022

Aanbouw realiseren (13,5m2)

Wij zijn opzoek naar een prijs voor een aanbouw aan onze woning. De aanbouw zou 3 meter breed zijn en 4.5 meter diep graag in gele steen en een kunststof schuifpui. De binnenzijde mag woonklaar opgeleverd worden. Een verwarming is niet nodig en een geveldoorbraak ook niet. Indien mogelijk offerte met en zonder glazen dakraam.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Maastricht
donderdag 18 november 2021

Erker aanbouwen (3,5m2) + voordeur vervangen

Wij willen graag een nieuwe erker aanbouwen. Graag 1m diep binnen erbij en ongeveer 260 hoog, 350 breed. De onderkant wil ik graag gemetseld afgewerkt en met een overkapping boven de voordeur. De kozijnen wil ik het liefst van kunststof. De binnenzijde mag woonklaar opgeleverd. Als het kan wil ik de vergunning mbv de vakman aanschaffen. Tevens mag ook de voordeur vervangen worden als dat mogelijk is.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Valkenburg
zaterdag 21 augustus 2021

Garage aan hoekhuis bouwen

Garage plaatsen aan hoekhuis. Voorkeur is om deze te plaatsen aan de aanbouw. Let op hier lopen pijpen vd airco, zie ook foto in bijlage Zit te denken aan een garage van 6 bij 3,10 .


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Margraten
dinsdag 04 mei 2021

Fundering voor aanbouw maken

Ik wil graag 5 palen laten plaatsen in de tuin voor een aanbouw van 18 m². Deze tuin is bereikbaar via brand gang van 1,1m breed en een poort van 93 cm breed.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Maastricht
maandag 22 februari 2021

Uitbouw plaatsen

Om onze woonkamer te vergroten willen we graag een casco aanbouw op de verdieping boven de garage (zie foto). De breedte van het gehele huis is 6 meter. De diepte van de aanbouw is gewenst op 3 meter. Is het mogelijk om kosten te sparen door bijvoorbeeld alleen een frame op de verdieping van de garage te plaatsen? Op deze manier kunnen we dat als een overkapping gebruiken. Dan bevind de echte aanbouw zoals eerder aangegeven zich op de verdieping boven de garage (en het souterrain).


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Maastricht
zondag 31 januari 2021

Uitbouw achterzijde 7x3.5

Ik ben op zoek naar een aanbouw aan de achterzijde van het huis. Afmetingen ongeveer 7meter breedte bij 3,5 diepte. Afmetingen ben ik nog niet helemaal uit. Ik weet niet of ik hier een vergunning voor nodig heb. Ik wil het liefst traditionele bouw. Aflevering graag sausklaar. Ramen en kozijnen wil ik ook in de uitbouw. Ik wil een pui laten terugplaatsen, deze heb ik al liggen. Kozijnen van kunststof, maar eventueel anders. In het plafond een lichstraat of lichtkoepel, weet ik nog niet precies. Wel graag van kunststof, maar kan eventueel anders in overleg. Ik wil mogelijk vloerverwarming, eventueel ook in de rest van het huis.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Maastricht
vrijdag 14 februari 2020

Uitbouw achterzijde huis

Wij willen een aanbouw aan onze woning met een oppervlakte van 35 m2. Constructie van hout en compleet afgewerkt. Inclusief fundering, (uitgraven, beton storten, isoleren.) Voor deze klus is geen vergunning vereist.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Maastricht
dinsdag 13 augustus 2019

Aanbouw realiseren

Aanbouw waarbij de bijkeuken samen wordt gevoegd met de rest van het huis. Hier wordt dan de nieuwe woonkamer gerealiseerd en de keuken gaat naar de voorkant. De buren hebben al een aanbouw gerealiseerd waardoor al een muur aan de zijkant beschikbaar is (zie tekening rode lijn). Uitvoering met centrale leiding, elektra en netjes afgewerkt. De aanbouw moet 3 bij 2.83 meter worden. Ik weet niet welke fundering er nodig is. De vergunning aanvragen is niet nodig.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Eijsden
maandag 23 januari 2017

Uitbouw van 2 verdiepingen aanbouwen

Wij zijn op zoek naar een huis en hebben momenteel een huis op het oog dat qua woonruimte nu te klein is. Alvorens wij een bod gaan doen moeten wij ook nog eerst toestemming krijgen van de gemeente dat wij een uitbouw mogen maken. Wij willen namelijk heel graag een uitbouw met een 2e verdieping erbovenop. Dit willen wij graag van hout realiseren. Kunt u hierover contact met ons opnemen voor verdere informatie te geven? Ik heb een bedrijf, ik heb interesse in een woning waar ook opslag bij is. Maar het huis is nu te klein. Ik ben nu bezig met de aanvraag voor een tijdelijke vergunning bij de gemeente. De gemeente wil weten wat ik kwijt zou zijn aan een aanbouw, zodat zij een volledige vergunning kunnen verstrekken. De aanbouw met opbouw zou 4.75 bij maximaal 8 meter worden. Ik wil graag een volledig afgewerkte aanbouw met opbouw, ik wil graag een HSB.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Maastricht
woensdag 12 oktober 2016

Muur doorbreken, serre aanbouwen en keuken uitbreiden

Wij hebben onlangs een huis gekocht, hierin is nu een kleine gesloten keuken aanwezig. Wij willen de keuken bij de woonkamer laten trekken, een plek voor kookeiland creëren en tevens een serre aanbouwen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Valkenburg
woensdag 12 oktober 2016

Aanbouw achter bouwen

Ik wil graag een aanbouw laten plaatsen aan de achterkant van mijn huis. Ik wil graag een aanbouw van 4 meter diep en 7 meter breed. Met stenen afwerking en schuifpui. Graag een prijsindicatie.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Valkenburg
maandag 12 september 2016

Uitbouw op de eerste verdieping maken

Ik wil graag een vaste uitbouw laten plaatsen op de 1e verdieping aan de achterkant van mijn huis met afmetingen: 4 meter x 6 meter. Hierdoor ontstaat er een opbouw bovenop de huidige aanbouw. Afwerking met kunststof kozijnen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Ulestraten
maandag 01 augustus 2016

Aanbouw laten plaatsen

Ik wil een aanbouw van 3 x 3 meter, met een plat dak, lichtstraat, een schuifpui op een hoek, 2 stenen muurtjes van 1 meter want 2 muren zijn reeds aanwezig. Ook: de verwarming aanpassen, lichtpunten aanpassen., vloertegels leggen, het ventilatierooster kruipruimte aanpassen, pleisterwerk binnen. De gevel doorbreken en een steunbalk in de achtergevel plaatsen. De fundering maken. Er is ook nog geen reken- of tekenwerk. Ik wil graag een of meer referenties waar ik kan kijken hoe daar een aanbouw door u geplaatst is.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Maastricht
Offertes aanvragen