Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Aanbouw voorzijde woning Emmen

Aanbouw en opbouw woning realiseren - Aanbouw - Emmen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Aanbouw en opbouw woning realiseren

Zou graag offertes willen ontvangen voor het realiseren van een uitbouw en een opbouw. Aanbouw 5 m bij 2.30 m aan de achterzijde van de woning. Afwerking gemetseld. Oplevering sausklaar. Wij hebben houten kozijnen gewild. De opbouw van de woning moet 30m2 worden. Afwerking hout en oplevering saus klaar. De kozijnen willen wij ook van hout.


Aannemer Emmen

Offertes aanbouw in Emmen aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Emmen

woensdag 30 augustus 2023

Aanbouw plaatsen

Ik denk erover om een garage bij mijn nieuw te bouwen woning te laten plaatsen, in dezelfde steen als het huis. Kunt u mij een indicatie geven van een garage van 6x4 met plat dak? Ik hoor het graag van u. Alvast bedankt.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Emmen
maandag 26 december 2022

Aanbouw prefab met bovenverdieping realiseren

Huidige serre willen we vervangen voor aanbouw waarin keuken komt 3.5 x 8m met daarop een 2 meter boven uitbouw. Casco-bouw. Afwerking buitenzijde graag nog advies. Graag kunststof kozijnen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Nieuw Schoonebeek
dinsdag 06 september 2022

Aanbouw en opbouw woning realiseren

Zou graag offertes willen ontvangen voor het realiseren van een uitbouw en een opbouw. Aanbouw 5 m bij 2.30 m aan de achterzijde van de woning. Afwerking gemetseld. Oplevering sausklaar. Wij hebben houten kozijnen gewild. De opbouw van de woning moet 30m2 worden. Afwerking hout en oplevering saus klaar. De kozijnen willen wij ook van hout.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Emmen
zaterdag 12 maart 2022

Aanbouw achterzijde realiseren

We willen graag een uitbouw laten bouwen met binnenmaat 3 meter diep en 5,17m breed. Hiervoor moet voor zover ik heb begrepen en H-balk geplaatst worden met een metalen strook er aan vast gelast zodat het zo onzichtbaar mogelijk in het plafond weggewerkt kan worden en alles één geheel kan worden. Aan de achterkant willen we graag een schuifpui (breedte kan bijvoorbeeld meter zijn, maar we staan open voor suggesties), aan de zijkant KAN een raampje van de huidige achterkant herbruikt worden. Alles moet uiteraard goed geïsoleerd zijn, maar niet meteen met extreem dure materialen. Een suggestie van een vriend die in de bouw zit: - Plaatfundering met vorstrand - Kalkzandsteen binnen, en halsteen buitenblad - Balklaag met omgekeerd warm dak - Bitumen dak - Elektra vanuit woonkamer halen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Coevorden
woensdag 06 oktober 2021

Aanbouwen garage ~27m2

Naast het huis wil ik graag een stenen garage in spouw laten bouwen met een plat dak. Metselstenen gelijk aan bestaand huis en dakhoogte gelijk aan de bestaande bouw (circa 3 meter). Het gaat om ongeveer 27m2. De binnenzijde wil ik graag casco opgeleverd. De bestaande buitendeur wil ik graag verplaatst hebben, maar de garagedeur wil ik een roldeur hebben en het liefst inclusief een loopdeur. De kozijnen hiervan mogen dan van kunststof, afhankelijk van de prijs. Overigens ben ik al naar de gemeente geweest en het is vergunningsvrij.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Emmen
zaterdag 25 september 2021

Uitbouw zijkant woning (~23m2)

Wij willen een zij uitbouw realiseren. Gaat om een slaapkamer en een zit gedeelte te realiseren (mantelzorg). Doorgang/aansluiting huidige woning is makkelijk te realiseren. Zit momenteel een glaswand in (3.5 x 2.2mtr). Er is een stalen constructie boven het raam geplaatst. De zij aanbouw maten. ongeveer 7 x3.3x 2.3/2.4mtr. Gaat om een plat dak. moet geheel afgewerkt opgeleverd worden. Glazen schuifpui aan achtertuinzijde (niet aan de zijkant), de kozijnen hiervan mogen van kunststof. Er hoef niet geheid te worden. Over de verwarming ben ik nog niet helemaal uit, graag wordt ik hierover geïnformeerd. Ik hoop u even voldoende geïnformeerd te hebben.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw De Kiel
vrijdag 24 september 2021

Plaatsen van een uitbouw en muren verwijderen

Wij willen de trap in de hal maken met een deur naar de keuken. Een doorloop maken van de keuken naar de woonkamer. De woonkamer aan de zijkant uitbouwen (maten 4,64 x 2 m) (Zie foto: blauwe wanden verwijderen, rode plaatsen) Aankomende week hebben wij een gesprek met de gemeente, dan weten we zeker of er geen vergunning nodig is. We willen een genetselde aanbouw en de afwerking aan de binnenzijde zouden we ook graag laten uitvoeren.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Emmen
woensdag 09 juni 2021

Aanbouw achterzijde 20-25m2

Wil graag een aanbouw achter thuis van ongeveer 3500 bij 6000 De afwerking willen wij het liefst gemetseld en de oplevering van de binnenzijde behangklaar/sausklaar. Kozijnen graag in overleg met de vakman. De verwarming regel ik zelf. De huidige gevel moet doorbroken maar daar help ik deels mee. Lichtstraat of lichtkoepel wel gewenst, maar dat ook nog even in overleg met de vakman.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Coevorden
woensdag 19 mei 2021

Garage aanbouwen aan de zijkant van het huis

Naast ons huis is een ongebruikte ruimte van ongeveer 2.9 meter breed (zie foto). Daar zouden we graag een garage bouwen met een doorgang naar de bijkeuken waar de garage aan zal grenzen. De hoogte willen we graag gelijk hebben aan de bestaande uitbouw. De bodem bestaat uit zandgrond. Verder moet het casco opgeleverd worden met een fundering, kunststof kozijnen en een gemetselde buitenkant.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Emmen
woensdag 07 april 2021

Prefab uitbouw achterzijde woning

We willen onze woning aan de achterzijde uitbreiden met 12 m² (6 bij 2). De afwerking aan de buitenzijde willen wij voor een deel traditioneel gemetseld hebben met kunststof/houten kozijnen. De achtergevel van de uitbouw willen wij met twee schuifdeuren en glas aan beide zijden (3 dubbel). In de aanbouw willen we vloerverwarming. Tevens denken we aan glazen een lichtstraat. Aan 1 zijde is de garage aanwezig en aan de andere zijde moet een muur komen. In de zijde aan de garage moet een deur worden geplaatst en een doorgang gemaakt worden in een bestaande muur. Er zal daarvoor een deurdoorvoer moeten worden gemaakt en installatie werk moeten worden verricht. Wij hebben interesse in een prefab woonklare uitbouw. Er moet een gevel worden doorbroken. We willen daarnaast een garage verbouwen tot slaapkamer met toilet en douche.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Odoorn
maandag 22 februari 2021

Aanbouw 20m²

Ik wil een aanbouw van 20m² laten plaatsen. Hij komt aan de zijkant van het huis, er is geen vergunning voor nodig. De geven moet doorbroken worden, dit moet bij een raam gebeuren. Ik wil de buitenzijde gewoon traditioneel gemetseld. Oplevering graag woonklaar. Ik wil graag vloerverwarming in de aanbouw. Ik wil ook graag twee ramen in de aanbouw. Kozijnen graag in kunststof.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Nieuw Amsterdam
maandag 11 januari 2021

Uitbouw zijkant

Wij willen een uitbouw van 2x3 meter. Fundering is al gestort en ligt er al sinds de bouw. Hier zou ooit een garage opgebouwd kunne worden, loodlijnen hangen er al. Inclusief hr++ glas, volledig afgestuct, inclusief electra en wateraanvoer. Inclusief deur 90cm voorkant zonder glas, achterkant 1 deur met glas. Er zit al een deur in de gevel die toegang geeft tot de aanbouw. En verder willen we dezelfde afwerking als de buren. Zie foto. Een vergunning is niet nodig en graag een woonklare oplevering. De kozijnen van hout als dit kan. De constructie graag gemetseld.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Coevorden
donderdag 15 oktober 2020

Aanbouw achterkant hoekhuis woonklaar

We willen een uitbouw achter van: 4.75 bij 1.50 meter met 2 openslaande deuren of schuifpuien en een zijraam. Het is een hoekhuis. De muur aan de zijkant steeds 50 cm meter uit, hier moet dus een meter aan vast worden gebouwd. Ondergrond is zand, de woning is niet geheid. Moet de uitbouw dan wel worden geheid? De zijmuren zijn draagmuren. We willen het graag woonklaar laten opleveren met kunststof kozijnen. De voorkeur gaat uit naar prefab of gemetseld. We willen graag HR3 ramen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Emmen
woensdag 16 januari 2019

Aanbouw slaapkamer

Aan de zijkant van onze woning hebben wij nu 2 kleine kamers. Hiernaast zouden wij graag een aanbouw laten plaatsen van 2.50 bij 4.50 meter waarbij deze 2 kamers toegevoegd worden. De zijgevel zal opgebroken moeten worden en verder mag de ruimte casco opgeleverd worden met een plat dak en een tuindeur. Er is geen vergunning nodig.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Stieltjeskanaal
zaterdag 05 januari 2019

Uitbouw zijkant woning

Ik wil een uitbouw realiseren van 180 bij 550 cm. Er is geen vergunning nodig en de aanbouw moet van steen zijn. Ik wil alles afgewerkt hebben.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Dalen
Offertes aanvragen