Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Aanbouw voorzijde woning Apeldoorn

Woonklare uitbouw met vloerverwarming - Aanbouw - Apeldoorn

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Woonklare uitbouw met vloerverwarming

Uitbouw van 3 bij 6 aan de achterzijde van de woning. Dit is vergunningsvrij. Ik wil een traditioneel gemetselde afwerking met kozijnen in overleg. Woonklare oplevering en uitbouw verwarmen met vloerverwarming. Deze kan worden doorgetrokken vanuit de woonkamer. Doorbreken van draagmuur tussen keuken en woonkamer.


Aannemer Apeldoorn

Offertes aanbouw in Apeldoorn aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Apeldoorn

zondag 16 april 2023

Serre plaatsen

Wij willen graag een serre aanbouwen aan de achterzijde van onze woning. Het gaat om een serre van 2,5 m bij 4 m. We willen advies over welk materiaal het beste is voor de serre. Ik wil graag een dicht dak.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Apeldoorn
dinsdag 18 oktober 2022

Woonklare aanbouw (slaapkamer + badkamer)

Het gaat om een nieuwe stenen aanbouw (woonklaar) met buitenmaten van 6mtr x 3,5mtr voor een slaapkamer met daarin een water afvoer voor een betegelde inloop douche en wasmachine (gescheiden door 2 kalkzandsteen muurtjes) en wastafel, bijbehorende leidingwerk, lucht afvoer en 2 binnen muurtje. De aanbouw zal naast een bestaande woning komen waarbij een deel van de buitenmuur binnen muur wordt. De glas pui zal ongeveer 325 cm zijn met daar 1 dubbele kunstof deur eventueel kiep kantel systeem indien mogelijk. Graag alles maximaal isoleren. Er moet geen gevel worden doorbroken. Betreft de zijkant van de woning. We weten niet wat mag ten opzichte van mate dus nog ook informeren hierover bij de gemeente. Buitenzijde traditioneel gemetseld. Uitbouw liefst verwarmen met vloerverwarming.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Apeldoorn
donderdag 04 augustus 2022

Casco aanbouw achterzijde

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het plaatsen van een casco aanbouw. Zie onderstaande beschrijving en bijgevoegde tekeningen. Dit is vergunningsvrij. Wens: We willen graag een casco aanbouw realiseren voor een woonkeuken door als het ware een schil om de achterkant heen te bouwen. Circa 1 meter naar de zijkant en 3,5 meter naar de achterkant. De voormalige veranda wordt gesloopt en de bijkeuken blijft staan. Het dak van de bijkeuken dient vernieuwd te worden. Er is geen doorbraak van de (achter)gevel noodzakelijk. Werkzaamheden (niet uitputtend): - Uitgraven en afvoeren van de grond - Aanbrengen fundering en geïsoleerde betonvloer met vorstrand (elektra, afvoer en waterleiding dienen deels in de vloer meegestort te worden). - Binnenmuren (buitenzijde aanbouw plus zijmuur bijkeuken) - Isoleren van het binnenspouwblad (Rd waarde 4.0) - Buitenmuur met een steen zoveel mogelijk als bestaand - Plat dak constructie met overstek - Lichtstraat 3 bij 1,2 meter met tripple gelaagd zonwerend glas - Dakisolatie (Rd waarde 4.0) - Bitumineuze dakbedekking - Hemelwaterafvoer - Harmonica/vouwdeur in achtertuin met tripple glas en slot - Overige deuren en kozijnen in hout


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Apeldoorn
vrijdag 01 juli 2022

Aanbouw 12m2 casco

Wij willen de uitbouw (slaapkamer) aan de zijkant van de woning vervangen en vergroten. En hij moet hoger met plat dak worden, het is nu een schuin dak. Wordt ongeveer 3 meter diep en 4 meter breed (binnenmaat). De oplevering van de binnenzijde mag casco. Er is geen vergunning nodig, aangezien er al wat staat.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Vaassen
donderdag 27 januari 2022

De woonkamer uitbouwen

Wij willen graag 4 meter aanbouwen. +- 5,70 breed & 3.13 hoog met lichtstraat. Graag casco opleveren. Het soort kozijnen bespreek ik graag met de aannemer. Het is een tussenwoning die goed bereikbaar is per achterom.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Apeldoorn
zaterdag 27 november 2021

Uitbouw realiseren (~15m2)

Wij willen uitbouw bij onze huidige woning. Afmeting is 6 bij 2,5m (vergunningsvrij). De steunmuren blijven staan. Dus alleen aanbouwen tegen de huidige muur aan. De nieuwe kozijnen willen we graag van kunststof. De buitenzijde willen we verder gemetseld afgewerkt hebben en de binnenzijde mag sausklaar opgeleverd. Ook willen we hierbij eventueel vloerverwarming laten aanleggen over de gehele begane grond.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Apeldoorn
woensdag 06 oktober 2021

Aanbouw 30m2 casco

Ik wil een aanbouw aan de zijkant. Het zal gaan om een aanbouw van ongeveer 30m2. Wij willen naast de woning 6mtr openen en opvangen en 6x6 zwart/antraciet aanbouw met lichtstraal. 1 zijde met glas van boven naar beneden. 1 zijde zelfde maar 1 deur in het midden tov 6mtr opening en achterzijde raam,dubbeledeur en verder muur. Oplevering van de binnenzijde mag gewoon casco.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Apeldoorn
maandag 07 juni 2021

Aanbouw en verbouw oude woonboerderij

We hebben een oude woonboerderij. Hieraan zit een bakhuisje. Het stuk tussen bakhuis en woonhuis moet helemaal vervangen en vergroot worden. En aan de achter hiervan komt nog een aanbouw. Het is een stuk handiger als er iemand ter plaatse komt om het gewoon "live" te zien.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Emst
maandag 31 mei 2021

Aanbouw zijkant woning met schuinafgekapte verdieping

Wij zijn van plan om bij ons huis in Apeldoorn een aanbouw in houtskeletbouw te laten. plaatsen. Voor deze aanbouw zijn al bouwtekeningen en constructieberekeningen beschikbaar (bestektekening is bijgevoegd). Voor het plaatsen van deze uitbouw zouden wij graag een (vrijblijvende) offerte. De vergunning is aangevraagd. Afmetingen van de aanbouw zijn: 8 bij 4. Buitenzijden wil ik met hout en het achterste deel graag traditioneel gemetseld. De binnenzijde van de aanbouw wil ik graag woon klaar opgeleverd hebben. Graag willen wij kunststof kozijnen. Schuifpui zit er al bij deze is ook van kunststof. De uitbouw moet verwarmd worden. Geen lichtstraat of koepel in de aanbouw.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Apeldoorn
vrijdag 21 mei 2021

Uitbouw achterzijde huis 8m2

Wij willen graag bij onze toekomstige woning een uitbouw/aanbouw realiseren van ongeveer 1.20 bij 4 meter of 2 bij 4 meter. De buitenzijde van de aanbouw graag traditioneel af gemetseld hebben. De binnenzijde graag in overleg met de vakman besrpeken. De huidige kozijnen graag gebruiken, die zijn van kunststof. De uitbouw of die verwarmd te worden wil ik graag bespreken met de vakman. Ja er moet een gevel worden doorbroken worden. Geen lichtstraat of licht koepel. Graag horen wij een indicatie. Mochten er vragen zijn horen wij het graag. 8m2 Ook zijn er een aantal andere werkzaamheden die we willen laten plaatsvinden waaronder een (draag)muur verwijderen en een nieuwe keuken plaatsen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Apeldoorn
vrijdag 12 februari 2021

Bestaande keuken woon klaar uitbouwen

Wij willen graag de bestaande keuken (kleine gebouw aan het huis vastgemaakt) uitbouwen en verbinden met de breedte van het huis (zie foto). Er dient een plat dak op de aanbouw te zijn. Welk materiaal graag in overleg. De bestaande ramen dienen vervangen te worden door deuren en ramen tot de grond. Bovendien dient er voor de muur waar de ramen inzitten, een constructie gemaakt te worden die de huidige enkelvoudige muur dient te voorzien van isolatie en weer een geheel te vormen met de aanbouw. Ook in de aanbouw dienen dan deuren en ramen te zitten aan de achterzijde. Wij willen graag een aanbouw plaatsen aan de achterzijde van mijn huis. Vergunning is nog niet in bezit. We denken niet dat dit nodig is, maar gaan hier achteraan. De afmetingen zijn ongeveer 3 meter diep, 2.5 meter breed en 2.5 meter hoog. Ik wil de buitenzijde met hout afwerken dat het wel lijkt op de rest van het huis. De oplevering van de binnenzijde willen wij woon klaar hebben. Wij willen houten kozijnen. De uitbouw moet worden verwarmd met vloerverwarming. Dit wil ik laten doen. Ondervloer is momenteel beton op zand. Type vloerverwarming graag in overleg. Wij willen tegels eroverheen laten leggen. Wij willen de vloer ook thermisch laten isoleren. Er moet een gevel worden doorbroken.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Apeldoorn
woensdag 13 januari 2021

Aanbouw zijkant huis

Ik wil graag een aanbouw aan de zijkant van mijn huis. ongeveer 70 breed, 250 lang de woning komt uit 1901.(bespreken met de aannemer wat de beste optie is). er hoeven geen ramen in, wel moet de toilet, en wasmachine erin. Verder alleen een deur richting de aanbouw. Er zit nu een wc ruimte in mijn kamer, die wil daar verwijderen en dus verplaatsen naar de aanbouw. Hoogte: nu zit mijn kegel boven mijn toiletgebouw. Vergunning is niet nodig. Graag een woonklare oplevering. Kozijnen nog even in overleg (hout) met de vakman. Constructie van prefab.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Apeldoorn
woensdag 06 januari 2021

Serre plaatsen

Serre aanbouw aan de zij/achterkant van ons vrijstaande, begin 20e eeuw huis. Afmetingen zijn 5 bij 3 m. Veel glas, pvc of aluminium. Aansluiting op gevel en bestaande houten serre. Glazen dak. Opening gevel maken, fundering, elektra, etc. In welk materiaal heb je interesse voor de constructie? Aluminium, PVC (kunststof), hout In welke stijl heb je interesse? Klassiek Is er een vergunning nodig? Nee, er is geen bouwvergunning nodig


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Apeldoorn
dinsdag 05 januari 2021

Uitbouw achterzijde en totaalverbouwing garage naar woonruimte

Wij hebben nu aanbouw van 6 bij 3,50 m. Deze moet of weg of deels weg. En we willen graag een aanbouw van 7 bij 7 meter. Huidige aanbouw is een gemetselde bijkeuken van 3x3 en dit dak loopt door, dit is een overkapping. Dit willen we ook kopieren, maar dan met een extra stuk aanbouw hiertussen. De nieuwe aanbouw hoeft niet persé gemetseld te worden, ik laat me graag adviseren door een specialist, dit mag evt ook hout, industrieel, of gemetseld zijn. Hier willen we zwarte kozijnen in, maar nog geen voorkeur voor materiaal. Ik wil graag een grote schuifpui die helemaal open kan. Graag een woonklare oplevering. Er hoeft niet geheid te worden. We willen ook onze garage verbouwen. Het is een garage met een dak van 8 x 5 m. De benedenverdieping is in spouw gebouwd en we willen hier een dakkapel op en op de 1e verdieping willen wij een kamer en een vaste trap maken. Bovenverdieping moet ook geïsoleerd worden. Beneden willen we een badkamer, toilet en een keuken. Er ligt nu alleen elektra, geen gas of water o.i.d. Dit moet dus nog aangelegd worden. Er zit nu een garagedeur in, deze willen we dicht laten metselen of hier een groot kozijn in laten plaatsen. Er zitten ook een deur en raam in welke vervangen dienen te worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Apeldoorn
zondag 06 december 2020

Een woning uitbouwen de achtertuin in

Ik wil met een aannemer in contact komen voor het realiseren van een uitbouw achter mijn woning. De bouw moet voldoen aan de volgende eigenschappen. BxLxH. 2080x2500x3100 Één deur erin geplaatst Één wand in de aanbouw met deur voor de aanbouw En plat dak Drie ramen erin ( boven de deur één ( 1000x500)en dubbele achterzijde(2000x500) Casco opleveren De binnen afwerking doe ik zelf.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Apeldoorn
Offertes aanvragen