Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Aanbouw voorzijde woning Amstelveen

Plaatsen van een aanbouw - Aanbouw - Amstelveen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Plaatsen van een aanbouw

Ik wil graag een aanbouw realiseren aan de achterzijde van de woning. - Afmetening: 2,5m x 5,8m in breedte - Standard matriaal zoals hout, steen en glas standaard designs met optie daklicht voor de aanbouw. - Geen lichtpunt en geen Stekker


Aannemer Amstelveen

Offertes aanbouw in Amstelveen aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Amstelveen

dinsdag 19 september 2023

Plaatsen van een aanbouw

Ik wil graag een aanbouw realiseren aan de achterzijde van de woning. - Afmetening: 2,5m x 5,8m in breedte - Standard matriaal zoals hout, steen en glas standaard designs met optie daklicht voor de aanbouw. - Geen lichtpunt en geen Stekker


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Amstelveen
donderdag 17 augustus 2023

Aanbouw plaatsen + opbouw 18m2

We willen op de begane grond een uitbouw van 3m diep en 5,66m breed met solarlux vouwdeuren die helemaal open kunnen. Tripple glas. Daar bovenop, op de 1e verdieping, een uitbouw van 1,5m diep met raampartij. Op beide verdiepingen een 4vaks lichtstraaks. Oplevering casco. Dan als optie graag ook een prijs voor een dakopbouw op een hellend dak van 5,66m bij 6,16m. Raampartij aan beide kanten. Tripple glas. Oplevering casco. Ben dus benieuwd naar 3 prijzen: 1) Uitbouw begane grond + uitbouw 1e verdieping 2) Dakopbouw 3) Uitbouw begane grond + uitbouw 1e verdieping + dakopbouw Oplevering van alles mag casco. Afwerking van de buitenzijde weten we nog niet. Graag iemand die meedenkt naar alle mogelijkheden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Amstelveen
zaterdag 22 april 2023

Aanbouw plaatsen

Ik wil graag een aanbouw plaatsen aan de achterzijde van mijn woning. De aanbouw is vergunningsvrij en de architectuurtekeningen en constructieberekening zijn al beschikbaar. Er moeten 4 heipalen van 12-14m in de grond worden geslagen. De gewenste buiten afmetingen van de aanbouw zijn 5,80 meter breed en 3,30 meter diep. Ik wil graag dat de achterwand wordt doorgebroken. Ik wil het bestaande kozijn graag behouden, puur vanwege de kosten. Optioneel wil ik graag vloerverwarming laten aanleggen. De buitenzijde wil ik gemetseld hebben en de binnenzijde wil ik casco opgeleverd hebben. Ik wil dat het voor augustus af is.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Amstelveen
dinsdag 21 maart 2023

Woonklare uitbouw 17m2

Ik wil een aanbouw laten plaatsen van 3 meter lang en 5.83m breed aan de achterzijde van de woning inclusief fundering. Dit is vergunningsvrij. De afwerking van de buitenzijde mag gemetseld of rabat. Ik wil het liefst een woonklare oplevering. We willen de uitbouw verwarmen met vloerverwarming, dit doet iemand anders. Er moet een gevel worden doorbroken. De kozijnen mogen van kunststof zijn.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Amstelveen
woensdag 07 december 2022

Uitbouw met vloeverwarming

Ik wil een aanbouw laten plaatsen van 9 X 2,7M aan de achterzijde van de woning inclusief balk! Dit is vergunningsvrij. Ik wil een traditioneel gemetselde afwerking met kunststof kozijnen. Ik wil het liefst een woonklare oplevering. We willen de uitbouw verwarmen met vloerverwarming. Er moet een gevel worden doorbroken.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Amstelveen
maandag 03 oktober 2022

Casco uitbouw achterzijde woning

Ik wil een aanbouw aan de achterzijde van 5,65 bij 2 meter. Ik ben nog niet in bezit van een vergunning. Afwerking in overleg. Ik wil een casco oplevering. Er moet een gevel worden doorbroken.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Amstelveen
maandag 20 juni 2022

Aanbouw en erker realiseren

Ik zou graag een erker voorkant huis willen hebben en een aanbouw (12 m2) aan de achterkant. ik vroeg me af of jullie dat met tekening kunnen verzorgen, zodat ik het kan indienen bij de gemeente. Wil de pui eruit, casco oplevering met kunststof of aluminium kozijnen. Erker ook van kunststof of aluminium


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Amstelveen
donderdag 05 augustus 2021

Erker voorzijde aanbouwen 3,5m2

Graag ontvang ik een offerte voor het aanbouwen van een erker aan de voorzijde van ons toekomstige huis in Amstelveen. Het betreft een erker van 3,5 meter breed en 1 meter diep. Met daaraan een overkapping boven de voordeur. Een aantal huizen verderop hebben de buren zo’n erker, zie foto in de bijlage. Graag laten wij iets gelijkend plaatsen. De binnenzijde mag casco opgeleverd worden. De kozijnen wil ik het liefst van hout hebben. Vloerverwarming trekken wij zelf door.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Amstelveen
woensdag 12 mei 2021

Serre aanbouw achterzijde woninf

Wij willen een uitbouw laten plaatsen aan de achterzijde van mijn woning in de vorm van een serre van ongeveer 2,5 meter bij 5,2. Dit is vergunningsvrij De afwerking moet met glaszijn en een woonklare oplevering aan de binnenzijde. Ik zou graag kunststof of aluminium kozijnen. De uitbouw moet worden verwarmd met vloerverwarming. Er moeten twee kleine stukken van de gevel worden doorbroken. We zouden dit graag in juni willen realiseren. 10 juni krijgen wij de sleutels.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Amstelveen
zaterdag 12 december 2020

Zijaanbouw incl opbouw en pannendak en eventueel kelder

Een zijaanbouw met daarop een opbouw met dak in de stijl zoals het in de straat (bijv overkant) is. Zijaanbouw zal tot grens van perceel zijn. 3 x 8 meter (huis wordt 3 meter breder). Het dak van de opbouw moet een pannendak zijn. Incl uitbreiding vloerverwarming/vloerkoeling zoals al in rest van het huis aanwezig is. Aan voorzijde verdieping dakkapel, achterzijde evt dakkapel en anders uitzet-dakvenster. Afhankelijk van kosten wel/niet kelder eronder. We hebben een erkerraam op de plek waar de uitbouw komt, ik weet niet of de muur waar deze erker in zit een dragende muur is. Op de verdieping hierboven zit op deze plek een raampartij. Voor de constructie hebben wij geen directe voorkeur, als het maar in de stijl van de woning is. We willen dezelfde kozijnen als in de woning aanhouden, ik geloof dat wij nu hout hebben. Aan de voorzijde van de uitbouw willen wij een dakkapel van 1 raam. Wellicht ook aan de achterzijde, en anders wordt dit een uitzet-dakvenster. Kelder is een optie (hangt van de prijzen af). Op de plek waar de kelder komt staat momenteel geen gebouw, dit is dus wel het plan (uitbouw). We willen zowel de aanbouw en opbouw als de kelder (als dit doorgaat) woonklaar opgeleverd hebben.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Amstelveen
woensdag 01 juli 2020

Aanbouw voorportaal voordeur

Aan de voordeur een uitbouw ter grootte van ongeveer 2 x 1,5 meter. Er moet een vloertje gestort worden en de overkapping van de voordeur moet worden vergroot. Tevens moet er een muur geplaatst worden (in overleg wat voor soort muur) en glas over de hele hoogte in tweeën. Voordeur met zijraam over de gehele hoogte.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Amstelveen
dinsdag 25 februari 2020

Aanbouw zijkant hoekwoning realiseren van hout

We willen een aanbouw realiseren aan de zijkant van onze woning: - 2.20 bij 5.20 m - Van hout (planken verticaal ipv horizontaal) - Stalen deur (met glasstrook) antraciet - Raam in dak - Vloerverwarming (door te trekken vanuit woning) - Dekvloer - Fundering (plaat) aanwezig tot 4,5 meter (dus nog 70 cm ontbreekt) - Aan 1 zijde aansluiting op schuin dak te maken (over de breedte van 2.20) - Het vermoeden is dat geen vergunning nodig is, maar dit gaan wij toetsen


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Amstelveen
maandag 09 september 2019

Uitbouw achterzijde

Graag zouden wij een aanbouw aan het huis willen om de huiskamer te vergroten. Het huis is 6 meter breed en willen graag 3/4 meter erbij. Dak met lichtstraat van glas. Deuren: openslaande deuren of schuifdeuren. Met/zonder steunpilaar in de kamer, eventueel draagconstructie. Afwerking ramen: aluminium. De constructie graag van steen, zoals het huis. Welke fundering er nodig is durf ik niet te zeggen. Als het goed is is er geen vergunning nodig. oplevering graag compleet inclusief stucwerk en elektra. Graag zouden we een prijsindicatie willen ontvangen en de vraag op welke korte termijn dit gerealiseerd zou kunnen worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Amstelveen
donderdag 28 maart 2019

Aanbouw achterzijde

Ik wil graag een casco, stenen aanbouw van 4 meter lang en 5,5 meter breed. Er moet een fundering in en ik wil dat de buitenkant gemetseld word. Stucwerk en elektra regel ik zelf. Er moet een plat dak op komen. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Amstelveen
donderdag 05 juli 2018

Uitbouw aan de achterzijde en zijkant aanbouwen

Wij zijn bezig met een nieuwbouwwoning en willen graag een aanbouw van een uitbouw en een erker laten voldoen door een aannemer. Afmetingen uitbouw is buitenmaat 6250cm x 2400cm (binnenmaat 5950cm) Afmetingen erker is: binnenmaat 3180cm buitenmaat onbekend. Dit zijn meerwerk opties tijdens de bouw, maar wij willen laten uitvoeren bij oplevering in September 2019. De uitbouw moet in stijl/lijn zijn met de bestaande stenen en uitbouwen die vanuit de nieuwbouw worden aangeboden. Kan het kozijn hergebruikt worden? De palen zullen al geslagen zijn. We hebben de voorlopige bouwtekeningen. We zijn er dus vroeg bij. We horen graag van u. Met vriendelijke groet, Robin


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Amstelveen
Offertes aanvragen