Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vloertegel laten leggen door tegelzetter Zwolle

Badkamer betegelen, voegen en kitten 50m² - Tegels - Zwolle

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Badkamer betegelen, voegen en kitten 50m²

Nieuwe badkamer betelgen. voegen en kitten. Betreft ongeveer 10 M2 vloer, en 40 M2 wandtegels


Tegelzetter Hattem

Offertes tegels in Zwolle aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Zwolle

zondag 23 april 2023

Badkamer betegelen, voegen en kitten 50m²

Nieuwe badkamer betelgen. voegen en kitten. Betreft ongeveer 10 M2 vloer, en 40 M2 wandtegels


Tegelwerk en betegelen Hattem
woensdag 09 maart 2022

Vloertegels leggen

Ik wil 13 m2 vloertegels laten leggen in wildverband (48x48 48,32 en 32x32) De tegels komen in de keuken, hal en wc (zie foto's)


Tegelwerk en betegelen Dalfsen
woensdag 13 januari 2021

Keramische tegelvloer leggen

Wij willen keramische tegels laten leggen op ongeveer 53m2. We hebben de tegels nog niet, maar deze schaffen we zelf aan. Huidige vloer is verwijderd dus er kan direct gelegd worden.


Tegelwerk en betegelen Zwolle
vrijdag 21 augustus 2020

Laminaat vervangen door vloertegels

Enkele dagen hebben we flinke regen buien gehad waardoor we een lekkage hebben gekregen. We zijn op zoek naar een klusjesman/vrouw die ons zouden kunnen helpen met het verwijderen van de vloer (laminaat) en die te vervangen door vloertegels die we hebben gezien bij Praxis.


Tegelwerk en betegelen Wezep
donderdag 23 juli 2020

Een keuken betegelen

Ik zoek een tegelzetter die de wanden in mijn keuken kan voorzien van strak tegelwerk. Het gaat om een nieuwe keuken en de muur is ongeveer 3m2. Het betreft een L-vorm waarbij de ene wand van gips, en de andere wand van beton is. Hier zit nu glasgezel op, dit zal verwijderd zijn bij aanvang vd klus. De tegels zijn langwerpige zeshoek (hexagonale) tegels. De klus is inclusief aftitten waar nodig (antracietkleur)


Tegelwerk en betegelen Zwolle
woensdag 24 juni 2020

Badkamer betegelen

We willen graag de badkamer later betegelen in ons nieuwe huurhuis. We weten niet of bestaande tegels kunnen blijven zitten. Het gaat om een badkamer van 2×2×2 ong. Tegels en sanitair zijn aanwezig. Graag vanaf 5 augustus.


Tegelwerk en betegelen Zwolle
maandag 30 maart 2020

WC opnieuw betegelen

Ik wil de tegels van de wanden van mijn toilet laten verwijderen en door nieuwe laten vervangen. Het gaat om totaal 8 m2. Graag ontvang ik een offerte.


Tegelwerk en betegelen Zwolle
zondag 09 februari 2020

Badkamer opnieuw voegen en kitten

Mijn badkamer moet opnieuw gevoegd en gekit worden. Het zijn relatief grote tegels, 50 bij 30 cm. De totale oppervlakte is ongeveer 14 m2.


Tegelwerk en betegelen Zwolle
woensdag 07 november 2018

Tegels zetten keukenwand

Ik wil graag tegels laten zetten in mijn nieuwe nog te plaatsen keuken. De oude tegels worden verwijderd en er wordt sausklaar gestucd. De exacte afmeting van de te betegelen wanden weet ik nog niet, het monteren van de nieuwe keuken is nl pas vanaf 19 november. Maar het zal om circa 5 m2 gaan. De keuken heeft een L-vorm, kant A en kant B, boven kant B zit een raam. Graag tegels plaatsen op/vanaf maandag 17 december. De wandtegels zijn door ons al aangeschaft. Ivm slechte telefonische bereikbaarheid svp correspondentie middels de email.


Tegelwerk en betegelen Zwolle
zaterdag 15 september 2018

Tegels leggen

Ik wil graag tegels laten leggen en het gaat om 43 vierkante meter. De maat van de tegel is 30 x 60 cm. Kunnen de tegels ook over Linoleum worden gelegd, het zijn droog geperste keramische tegels.


Tegelwerk en betegelen Zwolle
donderdag 24 mei 2018

Badkamer met tegels laten betegelen

Wij willen graag onze badkamer laten betegelen met tegels van 30 x 60 voor de wand en vloertegels van 60 x 60 cm en de wand achter de wc met tegelstroken en achter de inloopdouche. De badkamer is totaal 22 m2 met wanden.


Tegelwerk en betegelen Oldebroek
woensdag 28 maart 2018

Douchecabine opnieuw voegen en kitten

Na lekkage moet het kit en voegwerk in de douchecabine aangepakt worden. Het gaat hierbij om alle kitranden die een douchecabine kan hebben en meerdere slechte voegen in beide muren. Indien mogelijk ontvang ik apart een aanvullende offerte voor het opruimen van circa 5 cm water onder de douchebak. Bij voorkeur wordt dit opgeruimd zonder dat er tegels verwijderd moeten worden, maar door de douchecabine eruit te halen en weer terug te plaatsen.


Tegelwerk en betegelen Zwolle
dinsdag 27 februari 2018

Keukentegels plaatsen

Ik wil graag keukentegels laten plaatsen. Het gaat om 2 vierkante meter. Tegels heb ik al verder nog niks. Graag zo snel mogelijk als het kan.


Tegelwerk en betegelen Zwolle
maandag 12 februari 2018

Tegels leggen in de keuken

Ik wil tegels in de keuken laten leggen voor een oppervlak van 8 m2. Het gaat om vloertegels die zo snel mogelijk geplaatst moeten worden.


Tegelwerk en betegelen Zwolle
zaterdag 03 februari 2018

Badkamer en toilet tegelen

Betegelen van badkamer en toilet. Badkamer wandtegels 24 m2 vloertegels 6 m2. Toilet wandtegels 12 m2 vloertegels 1.5 m2 hoeveelheid is inclusief 10% versnit. Geen voorwerk nodig. Wij regelen zelf de nieuwe tegels.


Tegelwerk en betegelen Zwolle
Offertes aanvragen