Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vloertegel laten leggen door tegelzetter Rotterdam

Geiser vervangen voor een boiler - Tegels - Rotterdam

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Geiser vervangen voor een boiler

De boiler dient een geiser te vervangen voor sanitair (douche en wastafel) en keuken gebruik.


Tegelzetter Rotterdam

Offertes tegels in Rotterdam aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Rotterdam

donderdag 22 juni 2023

Tuinterras betegelen

Tuinterras betegelen: 3 terrasjes met hoogteverschil: 6m2 (langwerpig), 10 m2 (soort l-vorm) en 2,5 m2 (langwerpig). Tegels moeten nog aangeschaft worden, maar worden waarschijnlijk standaard betontegels, maat 60x60 of 30x30 cm.


Tegelwerk en betegelen Rotterdam
woensdag 07 juni 2023

Tegelvloer zetten of vervangen

Woonkamer en hal 45m2. Over huidige plavuizen heen. Dunne tegels. Wat is het toepassingsgebied van de tegelwerken?: woonvloer / interieurtoepassing Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 m² Welke vlakken wil je laten betegelen?: vloeren Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tegelwerk en betegelen Rhoon
zondag 14 mei 2023

Tegelvloer zetten of vervangen

- Het betreft een balkon/terras van 14m2 van een appartement gelegen op de 13e etage - 44 Plavuizen van 60x60x4 plaatsen op verstelbare tegeldragers waarvan er 14 gezaagd zullen moeten worden. Het zijn Keramische tegels op beton. - Plavuizen en Tegeldragers zijn aanwezig - Naden tussen de tegels dicht kitten Wat is het toepassingsgebied van de tegelwerken?: terras Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 m² Welke vlakken wil je laten betegelen?: vloeren Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tegelwerk en betegelen Rotterdam
donderdag 08 december 2022

Badkamermuur betegelen

2 muren betegelen. Het zijn geen massieve muren, en ze zijn nu nog afgewerkt met waterdicht stukwerk. Betreft 11 m2. Aanschaf tegels doe ik zelf/


Tegelwerk en betegelen Rotterdam
maandag 10 oktober 2022

Wandtegels in the kitchen wall

I would like to know the rates and timeline for the placement of wall tiles on a kitchen wall. I have attached a picture of the kitchen and I would like the wall of the kitchen to be covered with tiles on top of the counter and up until the ceiling. I will have the keys of the apartment as of the 28th of October.


Tegelwerk en betegelen Rotterdam
donderdag 04 augustus 2022

Oprit uitbreiden

Heb nu een oprit voor 1 auto, deze wil ik laten verbreden naar 2 auto's, gaat om kant en klare oprit tegels/platen. Zie foto in bijlage. Na 20 augustus mogen de werkzaamheden plaatsvinden.


Tegelwerk en betegelen Rotterdam
vrijdag 01 april 2022

Plaatsen en op maat maken hardhouten tuintegels (balkon)

Het plaatsen en op maat maken van de elephant hardhouten tuintegels (50x50) voor mijn balkon. Vanwege de goot die aan de zijkanten loopt en periodiek schoongemaakt moet worden, kunnen de tegels niet worden vastgeschroefd. Fijn als de tegels daarom wel pasfit gezaagd kunnen worden. Wellicht dat de hovenier/timmerman hier goede suggesties voor heeft.


Tegelwerk en betegelen Rotterdam
zaterdag 26 maart 2022

Tegels over tegels leggen (32m2)

Ik zoek een vakman die voor mij tegels kan leggen in de tuin. Als het kan eerst zeil, (tegen mieren) over de tegels en dan de anderen er overheen. Het gaat om ongeveer 32m2. In de serre (ongeveer 80 tegels, 40 bij 40 cm) , voegen met iets, waar de mieren niet door heen kunnen komen.


Tegelwerk en betegelen Rotterdam
dinsdag 15 maart 2022

Beschadigde voortuinstenen vervangen

Door de storm Eunice zijn een asntal van onze voortuintegels beschadigd. Voor de verzekering zoeken we daarom een bedrijf die hier een offerte voor kan opstellen en daarna uiteraard de schade kan herstellen.


Tegelwerk en betegelen Rotterdam
donderdag 13 januari 2022

Nieuwe voegen tegels badkamer

De tegels in douchecabine zouden opnieuw gevoegd moeten worden ivm loslaten huidige voegen. Daarnaast zijn de kitranden in de gehele badkamer versleten en zouden vervangen moeten worden.


Tegelwerk en betegelen Rotterdam
dinsdag 24 augustus 2021

Wand- en vloertegels plaatsen door de woning

Ik zoek een tegelzetter voor het plaatsen van wand- en vloertegels. Ik haal de benodigde tegels zelf. Ik ga waarschijnlijk voor standaard vierkante tegels (50-50cm) De vloer is cementdekvloer en de wandtegels moeten op stucwerk. Het betreft: Wanden (m2) 30,06 Vloer (m2) 35,87 Totaal (m2) 62,04


Tegelwerk en betegelen Rotterdam
zaterdag 08 mei 2021

Vloer egaliseren 25m2 en tegels leggen.

we willen de vloer van 25m2 laten egaliseren ter voorbereiding van nieuwe tegels. Doen jullie ook tegelen? Als dat het geval is wil ik graag iemand die de gehele klus zou kunnen klaren. Ik heb de tegels zelf al aangeschaft.


Tegelwerk en betegelen Rotterdam
vrijdag 16 april 2021

Vloer tegels 100m2

Ben op zoek naar tegelzetter voor een nieuwbouw woning, deze woning zal in het maand december 2021 opgeleverd worden. Het gaat om tegels van 30x60 en heb ook tegels plinten erbij genomen, ik heb geen vloerverwarming en moet 100m2 betegeld worden.


Tegelwerk en betegelen Rotterdam
dinsdag 13 april 2021

Tegelwerk op de wanden en vloer plaatsen

Via dit platform wil ik in contact komen met een goede tegelzetter voor het betegelen van mijn toilet en badkamer. Het gaat voornamelijk om de vloer, maar ook een deel wanden. In totaal betreft het 19 m2. Oud tegelwerk verwijder ik zelf, een andere wand is al glad gestuct. Daarnaast wil ik elektrische vloerverwarming in de badkamer, als de specialist dit ook kan aanleggen zou het top zijn. Het gaat om 75 bij 75 cm tegels en een aantal kleinere.


Tegelwerk en betegelen Rotterdam
dinsdag 19 januari 2021

Herstellen van voegwerk tegels in badkamer

Voegwerk in de nieuwe badkamer is slecht en niet goed waterdicht afgewerkt. Dit moet worden hersteld.


Tegelwerk en betegelen Rotterdam
Offertes aanvragen