Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vloertegel laten leggen door tegelzetter Leeuwarden

Vloer bijkeuken betegelen - Tegels - Leeuwarden

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Vloer bijkeuken betegelen

Ik wil graag de vloer van de bijkeuken laten betegelen. Afmetingen 175 x 160 cm. De oude vloer verwijderen we zelf.


Tegelzetter Burgum

Offertes tegels in Leeuwarden aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Leeuwarden

donderdag 11 november 2021

Badkamer betegelen 6.2 m2

Ik zoek een tegelzetter voor een complete badkamer. Het betreft de wanden en vloer met een grondoppervlak van 6,2m2. In overleg zou de vakman eventueel de huidige tegels mogen verwijderen.


Tegelwerk en betegelen Leeuwarden
woensdag 17 maart 2021

ca. 10 m2 hal betegelen

Na reparatie lekkage vloerverwarming willen we de hal betegelen. Tegels 20 x 20 zijn aanwezig. Beton waar geboord is moet nog dichtgemaakt worden. Deklaag is een niet gesealde epoxy gietvloer, de vraag is of deze kan blijven liggen.


Tegelwerk en betegelen Hallum
dinsdag 30 juni 2020

Toiletruimte (BG) betegelen

Wij willen het toilet (begane grond) graag opnieuw betegeld hebben. Het gaat om het betegelen van ca. 15 m2 wandtegels en 2 m2 vloertegels. De vloertegels kunnen over de oude tegels gelegd worden. De wandtegels moeten wel door de vakman verwijderd worden want we willen de nieuwe wandtegels tot aan het plafond. Fonteintje en toiletpot verwijderen en plaatsen wij zelf.


Tegelwerk en betegelen Leeuwarden
zondag 24 mei 2020

Tegelvloer aanleggen

Ik wil in de woonkamer en hal een tegelvloer laten leggen. Oppervlakte ca. 50 m2. Het formaat van de tegels is 20 x 100. Ondervloer is een cement afdekvloer.


Tegelwerk en betegelen Hallum
dinsdag 19 juni 2018

Badkamer gedeeltelijk opnieuw betegelen

Bad vervangen voor een inloopdouche. Het bad uit de doucheruimte wordt verwijderd en de vrijkomende gedeelten 2 m2 van de muren moeten worden herbetegeld. De benodigde tegels 33 x 25 cm voor de vrijkomende gedeelten van de muren zijn bij mij beschikbaar. Daarnaast moet de gehele vloer 170 x 180 cm = 3 m2 worden betegeld met nieuwe tegels (niet op voorraad). Tevens moet er een afvoer in de inloopdouche worden gerealiseerd. Plaats van de afvoer, vloertegels en aanvullende wensen in nader overleg.


Tegelwerk en betegelen Kollum
maandag 30 april 2018

Gedeelte van badkamer betegelen

In de huidige badkamers, 1 x boven en 1 x beneden, moeten de douchecabines en badmeubels verwijderd worden en afgevoerd. Hierna moeten de wanden betegel worden met tegels van 50 bij 25 cm, totaal 12 m2 en de vloeren betegeld met tegels van 60 bij 30 cm, totaal 6.5 m2. Na het tegelwerk moeten er nieuwe badmeubels geplaatst worden en nieuwe douchebakken met douchewanden erop.


Tegelwerk en betegelen Grou
zondag 01 april 2018

Badkamer betegelen met tegels

In de badkamer wandtegels en vloertegels plaatsen. De tegels zijn 44 bij 44 cm en hebben we al aangeschaft. Het gaat om 14,5 m2 tegels aan de muur en voor de vloer gaat het om 7 vierkante meter.


Tegelwerk en betegelen Leeuwarden
dinsdag 23 januari 2018

Keuken laten betegelen

Spatwand van 2 meter lang tegelen in de keuken. Hoogte van de tegels 20 cm. Tegels eventueel laten leveren in onderling overleg.


Tegelwerk en betegelen Leeuwarden
vrijdag 10 november 2017

Tegels laten leggen

Tegels laten leggen. oppervlakte 4 m2.


Tegelwerk en betegelen Leeuwarden
zaterdag 04 november 2017

Tegels leggen in badkamer en toilet

Wij willen graag tegels in de badkamer en in het toilet. Het gaat om ongeveer 10 vierkante meter en de klant schaft zelf de tegels aan.


Tegelwerk en betegelen Leeuwarden
donderdag 13 juli 2017

Tegels op maat laten zagen

Voor onze badkamer zouden we graag een aantal keramische tegels laten verzagen, zodat ze passend worden. Tegels heb ik al liggen. De rest van de materialen zijn voor de vakman.


Tegelwerk en betegelen Zwaagwesteinde
donderdag 25 mei 2017

Loszittende plavuizen repareren

In mijn woonkamer zitten twee plavuizen los, ze kraken als je er op gaat staan. Ik heb geen nieuwe plavuizen meer. Ik heb gehoord dat met injectietechniek tegels opnieuw vastgelijmd kunnen worden. Heeft u daar ervaring mee?


Tegelwerk en betegelen Leeuwarden
zondag 01 januari 2017

Vloertegels in het nieuwbouwhuis aanleggen

Ik wil graag een tegelvloer laten leggen in mijn nieuwbouwwoning. Totale oppervlakte 100 m2. Het is een nieuwbouwwoning met een zandcementdekvloer. Het betreft de hal, bijkeuken(tje) en woonkamer. Tegels zijn 90 x 90 cm. De tegels schaf ik zelf aan.


Tegelwerk en betegelen Finkum
maandag 10 oktober 2016

Voegwerk herstellen van de douchecabine en daarna kitten

Graag een vrijblijvende offerte voor de volgende werkzaamheden: 1. Voegwerk bij de tegels van de douche zijn op diverse plekken versleten afgebroken/slecht gevoegd waardoor lekkage is ontstaan. Er dient opnieuw gevoegd te worden. Het oude voegwerk verwijderen zonder beschadiging van de tegels. 2. Achter de afsluitkappen van de douche kraan moet ook opnieuw gekit worden. 3. Tot slot afkitten van de douche cabine. Oppervlakte: 2 wanden: 83 x 190 en 87 x 204 centimeter. Tegelafmeting: 30 x 45 centimeter en het gaat om 35 tegels.


Tegelwerk en betegelen Leeuwarden
zondag 24 januari 2016

Tegels plaatsen in de badkamer, WC en keuken

Tegels plaatsen in een kleine badkamer (160 bij 108, hoog 237 cm), kleine WC (110 bij 90 cm) en de keuken (alleen vloertegels in de keuken 4 m2). De tegels hebben wij zelf aangeschaft. Er hoeft geen oud materiaal verwijderd te worden. Wij zorgen er voor dat de oppervlakten klaar zijn om betegeld te worden.


Tegelwerk en betegelen Leeuwarden
Offertes aanvragen