Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vloertegel laten leggen door tegelzetter Amsterdam

Tegelvloer zetten - Tegels - Amsterdam

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tegelvloer zetten

Keuken van 3 meter bij 1.5 meter tegelen visgraat.


Tegelzetter Halfweg

Offertes tegels in Amsterdam aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Amsterdam

donderdag 07 september 2023

Tegelvloer zetten of vervangen

Oude terrastegels eruit en terras 15 cm verhogen, met een afzetrand aan plantentuin. Op welke ondergrond moet de gietvloer geplaatst worden?: de bestaande vloer moet uitgebroken worden Om welke toepassing gaat het?: terras Wat wil je bekleden?: vloeren Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar?: Nee, ik huur Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tegelwerk en betegelen Amsterdam
zaterdag 29 juli 2023

Tegels op de balkonvloer

Ik wil graag de tegels van 60 x 60 cm op mijn balkon laten plaatsen. De geschatte grootte van het balkon is 205 cm x 477 cm = 9,78 vierkante meter. Ik heb hier geen haast mee, maar als het snel kan, dan is het goed.


Tegelwerk en betegelen Amsterdam
vrijdag 28 juli 2023

Keukenvloer verwijderen en plaatsen, keukentegels verwijderen en plaatsen, en badkuip reparatie

We zijn ook deze jaar en nieuwe keuken installeren, maar ik wil de keuken vloer eerst verwijderen. Daarna, willen we de nieuwe keukenvloer installeren. Onze huidige keukenvloer heeft veel waterschade, en dus we willen het verwijderen, en daarna een nieuwe vloer plaatsen. De keuken vloer en de woonkamer vloer zijn verbonden, dus wij willen de vloer snijden tussen the keuken en woonkamer. We willen alleen een nieuw vloer in de keuken plaatsen. De woonkamervloer kan blijven. We hebben ook een probleem met onze badkuip - hij loopt niet meer goed leeg, en heeft nieuwe tegels nodig. Ik heb ook een aanvraag naar Solvari verzonden.


Tegelwerk en betegelen Amsterdam
dinsdag 18 juli 2023

Tegels douche en vloer leggen

Hello, I am moving to a new place end of July. The technical report has shown that the tiles at the bottom of the shower were not properly put and that there is a bit of humdity. Additionnaly, I would like to change the floor. Could you help me please? Best, Beatrice


Tegelwerk en betegelen Amsterdam
zondag 28 mei 2023

3 m2 keukenwand betegelen

Wij zouden graag onze keuken willen laten betegelen. Het gaat om een totaal van ongeveer 3 m2. Het zijn 2 wanden tussen het keukenblad/plank en tussen keukenblad/afzuigkap. De tegels hebben we al. Ander materiaal niet.


Tegelwerk en betegelen Amsterdam
woensdag 29 maart 2023

Tegelvloer zetten of vervangen

tegels 60 x 60 leggen op een nieuwe zand/cement vloer.71 m2. graag advies en een prijs Wat is het toepassingsgebied van de tegelwerken?: terras Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: tussen 50 en 100 m² Welke vlakken wil je laten betegelen?: vloeren Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tegelwerk en betegelen Vinkeveen
donderdag 18 augustus 2022

Tegelmuur in keuken verlengen met 60 cm

In verband met een nieuw, langer keukenblad, moeten er extra tegels komen boven het keukenblad, een verlenging van 60 cm. Het gaat om standaard witte tegels van 15 x 15 cm. Aanschaf tegels in overleg.


Tegelwerk en betegelen Amsterdam
woensdag 20 juli 2022

Tegels in de berging leggen

Wil graag tegels laten leggen op de vloer in een bijruimte/berging. Ruimte is ongeveer 2,5 bij 1,4 meter. Er zijn tegels aanwezig maar geen idee of dat er voldoende zijn. Betreft nieuwbouwwoning met anhydrietvloer. Foto's aanwezig, stuur ik graag toe.


Tegelwerk en betegelen Amsterdam
vrijdag 17 juni 2022

Tegels in badkamer zetten

Ik zoek een tegelzetter voor slechts 3 m2 van de achterwand van de toilethoek.


Tegelwerk en betegelen Amsterdam
vrijdag 20 mei 2022

18,5m2 keramische tegels leggen (70x70x3,5cm)

Ik zoek iemand die veel ervaring heeft met het aanleggen van keramische tegels. De tegels zijn aanwezig, meer de ondergrond moet nog een paar cm worden op gehoogd. Ook zijn er nog oude tegels aanwezig, die kunnen afgevoerd worden. In overleg kan ik natuurlijk ook wat foto's sturen om de opdracht duidelijker te maken


Tegelwerk en betegelen Amsterdam
woensdag 06 april 2022

Tegelen wanden keuken

Tegelen van grote en kleine keukenwand. Ik heb zelf al tegels. Deze zijn 7,5. X 30 cm. Het gaat om ca 12M2 in totaal.


Tegelwerk en betegelen Amsterdam
donderdag 03 maart 2022

Vloertegels in badkamer vervangen (3m2)

Ik ben op zoek naar een vakman die de tegels in de badkamer kan verwijderen, de vloer kan drogen en de tegels weer kan aanleggen. Het is heel klein, ongeveer 3m2.


Tegelwerk en betegelen Amsterdam
dinsdag 15 februari 2022

Tuin opnieuw betegelen

Ik wil mijn tuin (62m) voorzien van (door vorige bestraten zeer slecht gelegde) straat tegels opnieuw laten bestraten, en gelegd in stabilisemengsel indien mogelijk.


Tegelwerk en betegelen Amsterdam
vrijdag 04 februari 2022

De wanden en vloer van badkamer en toilet betegelen

Ik wil mijn badkamer en toilet opnieuw laten betegelen. De nieuwe tegels kunnen eventueel over de oude betegeling heen. Betreft de vloer en wanden. +- 10 m2 denk ik. De benodigde tegels haal ik zelf.


Tegelwerk en betegelen Amsterdam
dinsdag 01 februari 2022

Een kleine wand voorzien van tegels

Ik zoek een tegelzetter voor het plaatsen van tegels in de keuken. Het betreft 4 m2 over een betonnen vlakke ondergrond. De tegels halen we zelf.


Tegelwerk en betegelen Amsterdam
Offertes aanvragen