Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Verwarmingsinstallateur Katwijk

Watergedragen vloerverwarming installeren of vervangen - Verwarming - Katwijk

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Watergedragen vloerverwarming installeren of vervangen

Bestaande radiatorverwarming vervangen door vloerverwarming. In welk type vloerverwarming heb je interesse?: Vloerverwarming infrezen Wat is de oppervlakte van de vloer?: Tussen 10 en 50 m²


Loodgieter / installateur Rijnsburg

Offertes voor verwarming in Katwijk aanvragen

Recente aanvragen uit Katwijk

woensdag 21 juni 2023

Watergedragen vloerverwarming installeren of vervangen

Bestaande radiatorverwarming vervangen door vloerverwarming. In welk type vloerverwarming heb je interesse?: Vloerverwarming infrezen Wat is de oppervlakte van de vloer?: Tussen 10 en 50 m²


CV en verwarming Rijnsburg
maandag 01 augustus 2022

Centraal ventilatiesysteem plaatsen

Boven op de zolder moet een centraal afzuigsysteem komen voor te realiseren badkamer en wc. In de koof naast de 110 cm is nog ruimte voor een afzuigkanaal en anders infrezen in de muren of doorboren door beton (1x) en hout (1) vloer. Hoeveel ruimtes moeten geventileerd worden?: 2 tot 5 ruimtes Wat is de functie van de ruimte(s)?: woonruimte Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


CV en verwarming Rijnsburg
zaterdag 30 juli 2022

Elektrische boiler plaatsen

De huidige CV installatie zal worden ontkoppeld. Douchen en een bad nemen zal met de nieuwe boiler moeten gebeuren. Hiervoor dient het huidige leidingwerk naar de douche worden aangesloten op de nieuwe boiler. De boiler komt op een houten vloer....kan dit eigenlijk wel?


CV en verwarming Rijnsburg
maandag 31 januari 2022

Vloerverwarming aanleggen op de begane grond

Het aanleggen van vloerverwarming begane grond. Betreft meer dan 40 m2. Niet infrezen, maar met een systeem boven op de bestaande gladde betonnen vloer.


CV en verwarming Rijnsburg
donderdag 21 januari 2021

Vloerverwarming plaatsen

Ik wil graag vloerverwarming laten plaatsen. Gaat om 50 m2, momenteel heb ik tegels liggen. Indien het mogelijk is graag over de tegels plaatsen. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatieproject Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m², tussen 50 en 100 m²


CV en verwarming Rijnsburg
maandag 12 maart 2018

Compleet CV-systeem laten vernieuwen

Welke brandstof gebruik je of wens je te gebruiken? Gas. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatie. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik heb hetelucht verwarming maar de CV functioneert niet goed, 16jaar oud. Dus wil ik het vernieuwen en kijken naar iets wat bij ons past en gebruiksvriendelijk is.


CV en verwarming Rijnsburg
donderdag 03 augustus 2017

Radiatoren ophangen

Een loodgieter heeft bij ons in de hal en in de woonkamer de radiatoren eraf gehaald, zodat de stukadoor zijn werk goed kan doen. Nu is het de bedoeling dat de radiatoren weer netjes terug worden gehangen. Het gaat om 3 radiatoren: 1 kleine, 1 middelgrote en 1 grote (behoorlijk zwaar dus een sterke man is vereist). De bedoeling is dus: radiatoren terughangen op de beugels; cv-ketel weer bijvullen en in orde maken; en de radiatoren ontluchten, zodat de radiatoren weer helemaal gebruiksklaar zijn. De klus moet plaatsvinden tussen 18 augustus en 3 september.


CV en verwarming Rijnsburg
dinsdag 29 november 2016

Tweedehands houtkachel installeren

Ik wil een tweedehands houtkachel gaan plaatsen op de plek waar vroeger een houtgestookte open haard zat. De open haard is weggehaald en er is ruimte gemaakt tot aan de vloer. De kachel moet worden aangesloten op het kanaal. Ik wil het kanaal graag laten beoordelen en as het nodig is laten aanpassen. Ik maak hiervoor graag een afspraak en ontvang dan uw advies en een prijsindicatie.


CV en verwarming Rijnsburg
zaterdag 11 juni 2016

Reparatie aan dakdoorvoer en afvoerpijpen

Wij hebben twee schoorsteenpijpen die via een doorvoer door ons dak steken. De bovenzijde van die doorvoer en een stukje pijp zijn in slechte staat en er is sprake van lekkage. Wij willen dit graag laten repareren. We denken dat een bezoek gewenst is om de situatie hier even te beoordelen en de benodigde materialen in te meten. We kunnen ook foto's toesturen. Wij ontvangen hiervoor graag een prijsopgave. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.


CV en verwarming Rijnsburg
maandag 16 mei 2016

Houthaard installeren

Er zit een gaskachel in met schouw maar die vinden wij wat ouderwets. Deze kachel plus schouw dient te worden verwijderd en daarna zal er een gaskachel zonder schouw, afgewerkt met hout, geplaatst moeten worden, zoals je nu veel op internet ziet. We zoeken dus iemand die een gaskachel met glas kan leveren en plaatsen afgewerkt met hout.


CV en verwarming Rijnsburg
dinsdag 13 oktober 2015

Kalmar houtkachel laten plaatsen

Ik heb een uitbouw en zou graag de kachel tegen de buitenmuur aan de kant van de tuin plaatsen. Dat betekent dan wel dat het rookpijp met een bocht aan de buitenkant tegen de muur moet worden geplaatst. Ik vraag mij af of dat mogelijk is en wat de kosten zijn.


CV en verwarming Rijnsburg
vrijdag 04 september 2015

Dubbelwandige pijp in rookkanaal maken

Installeren van een dubbelwandige pijp in een bestaand rookkanaal. Het is voor een houtkachel. Het is van de begane grond tot en met de zolder, dus iets van 8 a 9 meter lengte. De houtkachel hebben we, de rest van de materialen nog niet.


CV en verwarming Rijnsburg
donderdag 29 januari 2015

Intergas CV-ketel installeren

Ik wil graag mijn oude combiketel laten vervangen door een Intergas HRE 24/18 cv-ketel. Er moet waarschijnlijk nog een combidoorvoer worden gemonteerd. Het gaat om het leveren, verwijderen van de oude ketel en monteren van de nieuwe ketel. Graag ontvang ik een offerte.


CV en verwarming Rijnsburg
zondag 19 oktober 2014

CV-ketel verplaatsen

Onze CV-ketel hangt nu in de overloop kast en wij willen hem naar de vliering, dat is er direct boven. Maximaal twee meter verschil in hoogte. De aansluitingen zitten er al want er heeft in het verleden al een CV-ketel gehangen/gestaan. Hij mag naar de vliering verplaatst worden van de bouwvereniging, mits het gedaan wordt door een erkend bedrijf. Dat moeten wij dus aan kunnen tonen bij de bouwvereniging.


CV en verwarming Rijnsburg
woensdag 16 juli 2014

Houtgestookte openhaard bouwen

Wij zijn op zoek naar een strak gestuukte schouw. Onze nokhoogte in huis is 9 meter. Het betreft nieuwbouw en er zijn nog geen gaten aanwezig in de plafonds. Wij willen/zoeken een houtgestookte open haard in een strakke koof op ongeveer 60 centimeter van de vloer.


CV en verwarming Rijnsburg
Offertes aanvragen