Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Verwarmingsinstallateur Hengelo

Vloerverwarming installeren (15 m2) - Verwarming - Hengelo

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Vloerverwarming installeren (15 m2)

In verband met een houtkachel zijn wij op zoek naar alternatieve (bij)verwarming van de leefruimte: woonkamer, keuken en bijkeuken. Het gaat om ca 15 m2. We twijfelen nog tussen een gietvloer of PVC.


Loodgieter / installateur Delden

Offertes voor verwarming in Hengelo aanvragen

Recente aanvragen uit Hengelo

dinsdag 01 augustus 2023

Airconditioning onderhouden of repareren

De twee airco's zijn al volledig gemonteerd. Alleen moeten ze nog vacuüm worden gezogen en moet de druktest plaatsvinden. Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Naar welke airco dienst ben je op zoek?: Airco onderhoud


CV en verwarming Borne
maandag 09 januari 2023

Lek inspectie vloerverwarming

Lekdetectie vloerverwarming. Verwarmingssysteem verliest water. Onderzoek ketel, drukvat en radiatoren heeft al plaatsgevonden, maar geen waterverlies vastgesteld. Vermoedelijk zit het dus in de vloerverwarming van de keuken of badkamer In welk type vloerverwarming heb je interesse?: Traditionele vloerverwarming (watervoerend) Wat is de oppervlakte van de vloer?: Minder dan 10 m²


CV en verwarming Delden
woensdag 04 januari 2023

Hybride lucht-water warmtepomp plaatsen

Wij zijn op zoek naar een specialist die ons van deskundig advies kan voorzien over de (on)mogelijkheden in onze situatie voor de aanschaf van een hybride lucht-water warmtepomp. Dit in combinatie met de bestaande Remeha Calenta Ace CV ketel uit 2020. Momenteel hebben we een CV-ketel, vloerverwarming en een aantal radiatoren.


CV en verwarming Borne
woensdag 21 december 2022

Woonkamer voorzien van airconditioning

Ik wil mijn woonkamer voorzien van airconditioning. Eentje die ook kan verwarmen. Ik heb genoeg ruimte voor een buitenunit. Graag zie ik een offerte tegemoet.


CV en verwarming Borne
maandag 03 oktober 2022

Vloerverwarming installeren (15 m2)

In verband met een houtkachel zijn wij op zoek naar alternatieve (bij)verwarming van de leefruimte: woonkamer, keuken en bijkeuken. Het gaat om ca 15 m2. We twijfelen nog tussen een gietvloer of PVC.


CV en verwarming Delden
donderdag 01 september 2022

Elektrische convectoren plaatsen + afwerken

Wij zijn opzoek naar een partij om elektrische verwarming in onze nieuwe woning te plaatsen. Wat we graag willen: - Verwijderen en afsluiten oude verwarmingsbuizen en radiatoren in 4 slaapkamers - Hulp bij uitzoeken geschikte elektrische convector verwarming voor 4 slaapkamers - Installeren elektrische convectoren in 4 slaapkamers en wegwerken kabels in muur - Mooi en netjes afwerken muur We willen dit idealiter laten regelen in de week van 12 september. Eventueel is de week van 19 september ook mogelijk.


CV en verwarming Delden
vrijdag 12 augustus 2022

Watergedragen vloerverwarming installeren 40m2

We moeten de vloerverwarming installeren in de hal, woonkamer, keuken en bijkeuken. Nu halen we de oude tegels weg, dus als je komt is er alleen nog beton. De afmetingen van de vloer zijn 40m2. Het gaat om een waterverdragen vloer verwarming.


CV en verwarming Borne
maandag 25 juli 2022

CV-ketel vervangen door een lucht-water warmtepomp

Ik wil graag mijn standaard CV ketel vervangen door een lucht/water warmtepomp.


CV en verwarming Borne
maandag 25 juli 2022

Warmtepompboiler installeren

Warmtepompboiler installeren. We willen een boiler van het huishouden van 3 personen. Ik heb zelf al een hybride warmtepomp. We worden graag verder geïnformeerd over de mogelijkheden


CV en verwarming Borne
woensdag 13 juli 2022

Vloerverwarming installeren

Vloerverwarming zodat er geen radiatoren nodig zijn in de kamer. Er is een betonnen vloer waar de vloerverwarming ingefreesd moet worden. Het gaat om ongeveer 60 m2.


CV en verwarming Borne
zaterdag 18 juni 2022

Badkamer: radiator vervangen

Wij willen graag een nieuwe verwarming, radiator, in de badkamer (zo een waar je de handdoeken over kunt hangen/drogen). Die van ons gaat roesten! Een witte van RVS?


CV en verwarming Borne
maandag 13 juni 2022

Vrijstaande woning voorzien van airconditioning

Ik zoek een vakman die mij een offerte kan bieden voor een airconditioning. Dit om te koelen en te verwarmen. Op de radiotoren indien mogelijk. Het gaat om een vrijstaande woning, met 2 verdiepingen (~180m3).


CV en verwarming Goor
dinsdag 07 juni 2022

Warmtepomp installeren

Wij willen een verwarming in de woonkamer middels airco; niet op de slaapkamer, we hebben de radiator altijd dicht en het raam zomer en winter open (op een kier). We hebben nog geen idee hoe dat met de badkamer moet als de airco in het najaar/winter/voorjaar verwarmt, maar de cv niet draait.


CV en verwarming Goor
dinsdag 01 maart 2022

Watergedragen vloerverwarming installeren 50m2

Leggen van vloerverwarming op begane grond van een tussenwoning. Oppervlakte van 50m2. Op dit moment ligt er een schuimbeton vloer in de woning.


CV en verwarming Goor
vrijdag 05 februari 2021

CV ketel vervangen

Ik wil graag een nieuwe cv-ketel laten plaatsen. Graag inclusief het verwijderen van de oude.


CV en verwarming Borne
Offertes aanvragen