Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Tuin tuinaanleg hovenier Ede

Betonnen schutting plaatsen - Tuinaanleg - Ede

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Betonnen schutting plaatsen

Zoek een vakman voor het plaatsen van een betonnen schutting voor 14 a 15 meter en 2 meter hoog. Het eerste deel tot aan de schuur is 4.80 meter. Het tweede deel tot (richting straat) is 9.30 meter. Graag wat advies en info.


Hovenier Ede

Offertes tuinaanleg in Ede vergelijken

Recente opdrachten in Ede

maandag 25 september 2023

Tuin aanleggen

15 cm zand afgraven en afvoeren. Kale vlakte in achtertuin.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ede
maandag 18 september 2023

Tuin aanleggen

Goedendag, Ik wil graag informeren naar de goedkoopste schutting prijs per meter geleverd op de keucheniusstraat in Veenendaal. Graag wil ik dan de meter prijs weten inclusief alles wat ik nodig zou hebben om hem zelf te zetten. Mvg Julia


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ede
vrijdag 07 juli 2023

Tuin aanleggen

Graag ook inclusief tuinplan. Daarnaast wil ik de deur van de schuur verplaatsen Waar heb je de hovenier voor nodig?: Het aanleggen van mijn droomtuin


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ede
vrijdag 30 juni 2023

Onderhoudsvrije tuin

Wij willen graag een nieuwe tuin laten aanleggen van 75 vierkante meter


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ede
zondag 14 mei 2023

Tuin aanleggen

Ik heb een deel van mijn oprit (ca. 14m3) die ik belegt wil hebben met split Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ede
dinsdag 09 mei 2023

Tuin aanleggen 70m2

het huidige gazon vervangen en uitbreiden naar ongeveer 70 m2. inclusief het leveren van de graszoden. Om welke werken gaat het?: gazon aanleggen Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ede
dinsdag 28 maart 2023

Tuin aanleggen

Aanleg van speelgazon, +/- 9m2 Om welke werken gaat het?: gazon aanleggen Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ede
donderdag 02 februari 2023

aanleg tuin nieuwbouwwoning

Wij willen graag een tuin laten aanleggen voor onze nieuwbouwwoning in Lunteren. Deze woning wordt opgeleverd ca. oktober / november 2023. De aanbieding voor het straatwerk, incl. zand en tuingrond aanbrengen. Alles conform de tekening en berekening in de bijlage, welke ik heb gemaakt. Bij voorbaat dank.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ede
zaterdag 12 juni 2021

Onderhoudsvrije voortuin aanleggen

Wij willen graag een nieuwe voortuin laten leggen van 15 m2 die weinig onderhoud nodig heeft. Het gaat alleen om het leggen van nieuwe bestrating en het verplaatsen van een aantal planten.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ede
zondag 09 augustus 2020

Waterbron (put) voor tuinberegening laten slaan

Ik wil mij oriënteren over het slaan van een put en het aanleggen van een beregeningsinstallatie en/of druppelsysteem voor m'n voor-, zij- en achtertuin voor m'n gras, borders en haag van coniferen. De afmetingen van m'n voortuin zijn ongeveer 17,5 m x 3,5 m De afmetingen van m'n zijtuin zijn ongeveer 10 m x 1,0 m De afmetingen van m'n achtertuin zijn ongeveer 17,5 m x 8,50 m (coniferenhaag is ongeveer 34 m lang)


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ede
vrijdag 24 juli 2020

Nieuwe tuin aanleggen

Voor ons nieuwbouwhuis willen we een tuin laten aanleggen. De tuin is ongeveer 65 m2 (5.4 x 12 m), waarin al een schuurtje staat van ongeveer 9 m2. De eerste paar meter bij het huis willen we bestraat hebben. Aan de zijkanten willen we een paar borders met planten (evt verhoogd) (10-15 m2) en een stukje gras (10-15 m2) De rest mag bestraat worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ede
woensdag 29 april 2020

Tuinaanleg

Wij wilen graag een onderhoudsvrije tuin van 224 m2 rondom een hoekhuis laten aanleggen. Het betreft een nieuwbouwwoning en er is dus nog geen sprake van een aangelegde tuin. Er is al een ontwerp voor de nieuwe tuin.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ede
zaterdag 24 augustus 2019

Kunstgras aanleggen in de achtertuin

Wij hebben een stukje zand in onze tuin, van ongeveer 2,5 x 2,5 meter waar heel veel onkruid groeit. Graag zouden wij daar kunstgras laten aanleggen en het onkruid laten verwijderen. Er is een tuinpoort. Is het mogelijk om de kosten voor het kunstgras apart te vermelden op de offerte?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ede
maandag 19 augustus 2019

Aanleggen van een nieuwbouw tuin

Aanleggen tuin nieuwbouwwoning excl. schutting. Voornamelijk sierbestrating en een overdekt gedeelte. Opberg voor de containers. En kleine klimrek. Ook tuinontwerp nodig. Gaat om 57 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ede
vrijdag 28 juni 2019

Aanleg van een houten terras

Wij willen graag een houtenterras laten aanleggen van ongeveer 15 m2 aansluitend op onze Franse deuren. Op dezelfde hoogte als de vloer binnen. Terras betreft een rechthoek. De woning is een nieuwbouwwoning waarvan de achtertuin nu uit enkel grond bestaat.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ede
Offertes aanvragen