Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Tuin tuinaanleg hovenier Deventer

Schutting plaatsen met poort - Tuinaanleg - Deventer

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Schutting plaatsen met poort

Ik ben opzoek naar een hout/beton schutting voor aan de achter zijde van mijn tuin. De breedte van de tuin is 4,70m. graag wil ik er een poort in incl slot van 100cm.


Hovenier Deventer

Offertes tuinaanleg in Deventer vergelijken

Recente opdrachten in Deventer

dinsdag 13 juni 2023

Tuin met weinig onderhoud aanleggen

Ik wil graag een nieuwe voortuin laten aanleggen waarbij ik weinig onderhoud heb en een mooi aanzien heb


Tuinaanleg en tuinonderhoud Deventer
maandag 22 mei 2023

Aanleg tuin

Een kleine tuin (6,1 diep 5,4 breed waarvan 2x3 schuurtje). Keramische tegels voor terras, borderbak voor planten mini stukje gras met boompje erop beide kanten en vlonder voor loungeplek (zie afbeelding voor een soort beeld). Schutting reeds gekocht. Wat zal dit ongeveer gaan kosten? Dank u!


Tuinaanleg en tuinonderhoud Deventer
zaterdag 01 april 2023

Tuin ontwerpen 18m2

Overkapping ongeveer 6 x 3 en Border aanleggen ongeveer tegels reinigen en overgebleven tegels afvoeren container ombouw maken Welk type advies wens je?: tuinadvies Om welke werken gaat het?: bestaande tuin heraanleggen Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Raalte
maandag 27 maart 2023

Tegelterras tuin aanleggen

Ik zoek een stratenmaker die een gevoegd terras kan aanleggen. Ongeveer 15 tot maximaal 20 m2. De locatie is in Diepenveen. Er ligt nu grotendeels aarde op de betreffende plek


Tuinaanleg en tuinonderhoud Diepenveen
maandag 23 januari 2023

Onderhoudsvrij tuin aanleggen 70m²

Ik wil graag een nieuwe onderhoudsvrij tuin aanleggen. Tegels en schutting het gaat om een 70 m2


Tuinaanleg en tuinonderhoud Deventer
zaterdag 14 mei 2022

Onderhoudsvrije tuin ontwerpen & aanleggen (~180m2)

Wíj willen graag een nieuwe tuin laten aanleggen van 180 m2. De huidige tuin kunnen we zelf leeghalen. Nu willen we iets praktisch en onderhoudsarm.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Twello
maandag 19 april 2021

Tuin renovatie

Zoek een hovenier voor de volgende werkzaamheden: 1. circa 175 m2 huidige gras verwijderen en afvoeren. 2. nieuw gras aanleggen circa 130 m2 3. 2 struiken verwijderen 4. circa 160 m2 bestrating aanleggen (grotendeels klinkers, deels 60x60 tegels) 5. 4 dakplaten stam > 215 cm poten 6. 10 spotjes tuinverlichting 7. ondergrondse tuinberegening (gras en deels borders) graag gespecificeerde offerte met de bovengenoemde 7 onderdelen uitgesplitst


Tuinaanleg en tuinonderhoud Deventer
woensdag 05 augustus 2020

Tuin renoveren

We willen graag nieuwe bestrating in de achtertuin, een waterornament, bording. Evt elektriciteit aanleggen. De tuin is 48 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Deventer
vrijdag 17 april 2020

Een achtertuin indelen een aanleggen

Ik zoek een hovenier die mijn gehele achtertuin kan renoveren. Het betreft een tuin van ongeveer 65 m2. Ik wil de tuin voorzien van bestrating, gras, een moestuintje en bloemen pot/bakken. De tuin is bereikbaar per achterom. Ik bespreek graag hoe de indeling het best gemaakt kan worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Deventer
zaterdag 21 maart 2020

Voortuin opknappen

Ik wil mijn voortuin opknappen (+/- 45 m2: - huidige tuin leegmaken: boomstronk/stobbe verwijderen, grond + onkruid afgraven en afvoeren - Opknappen: oprit auto en pad (tegels egaliseren) - nieuw aanleg: wit zand plaatsen en egaliseren, grind/split, plantenbak van blokken maken De nieuwe tegels leveren we zelf aan. De locatie is toegankelijk.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Diepenveen
woensdag 11 september 2019

Tuin aanleggen bij nieuwbouwhuis

Wij staan op het punt een nieuwbouwhuis te kopen. We krijgen hier een tuin opgeleverd. Wij zijn benieuwd wat de kosten zijn voor het laten aanleggen van een tuin en parkeerplek. Het gaat om ongeveer 75 m2. We denken er ook over om een tuin te laten ontwerpen met steen en wat beplanting. Maar we kunnen ons moeilijk een voorstelling maken van de kosten.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Deventer
vrijdag 16 augustus 2019

Waterpomp in tuin aanleggen

Ik wil graag een waterpomp in de tuin (gras en moes en drinkwater kippen en eenden), met motor én zwengelpomp (handmatig) . Is ongeveer 15 bij 35 meter. meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Raalte
vrijdag 09 augustus 2019

Renovatie grote vijver

Mijn vijver moet gerenoveerd worden. De PVC vijverfolie scheurt. Ik zoek iemand met ruime ervaring met het aanleggen van vijvers. Bij deze renovatie moet waarschijnlijk ook het aangrenzende deel van de tuin mee genomen worden. Het is een vrij grote vijver in een L-vorm, 10 bij 3 meter en 10 bij 1,5 meter. Ongeveer 1 tot anderhalve meter diep.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Deventer
maandag 06 mei 2019

Tuinrenovatie

Ik ben op zoek naar iemand die mijn bestaande tuin (gras, borders en bestrating) kan vervangen. De tuin is 100 m2 en het deel wat bestraat moet worden is ongeveer 30 m2. Er liggen al cobblestones in die hergebruikt moeten worden, en de rest kan door u meegenomen worden. Ik wil namelijk ook grind plaatsen en 15 meter vlonders aanleggen. Ik ontvang graag een offerte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Twello
zondag 10 februari 2019

Aarde met grind laten afvoeren

Ik ga mijn voortuin opnieuw aanleggen. Hiervoor ga ik een deel uitgraven. Dit is zand en grind door elkaar heen. Ik kan dit niet scheiden. Dat wil ik afvoeren. Het graven doe ik zelf, kan het zand met grind in een bigbag of zo scheppen, geen probleem. Ik zoek een bedrijf dat de grond met grind kan afvoeren. Ik schat in dat dit ongeveer één kuub zal zijn. Wat zijn de kosten?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Twello
Offertes aanvragen