Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Tuin tuinaanleg hovenier Barendrecht

Oprit en tuin bestraten met keramische tegels ~175m2 - Tuinaanleg - Barendrecht

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Oprit en tuin bestraten met keramische tegels ~175m2

Wij willen onze oprit opnieuw laten bestraten en onze tuin ook gedeeltelijk laten bestraten. Alles bij elkaar is dit ongeveer 150/175m2 De tuin is reeds uitgegraven, ontworteld en van nieuw straatzand voorzien. Materiaal: keramische tegels 60x60 (nog aan te schaffen). De vakman hoeft niks meer te verwijderen.


Hovenier Barendrecht

Offertes tuinaanleg in Barendrecht vergelijken

Recente opdrachten in Barendrecht

maandag 25 september 2023

Tuin aanleggen

45 vierkante meter bestrating leggen van tegels 30 60 of 45 90


Tuinaanleg en tuinonderhoud Barendrecht
maandag 21 augustus 2023

Tuin aanleggen

Aanleg composiet vlonderplanken. Afmetingen Gedeelte 1: 900cm x 115cm, gedeelte 2: 600cm x 125cm Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Barendrecht
woensdag 03 mei 2023

Tuin aanleggen

Nieuwe tuin van 90 m2 onderhoudsvrij. 50 m2 bestrating en 40 m2 kunstgras.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Oud Beijerland
vrijdag 31 maart 2023

Tuin aanleggen

Bestrating, kunstgras en graszoden leggen Waar heb je de hovenier voor nodig?: Het aanleggen van mijn droomtuin


Tuinaanleg en tuinonderhoud Barendrecht
zondag 04 december 2022

Voortuin compleet vervangen

Voortuin slopen en nieuwe aanleggen. Het gaat om ~25m2. Qua schutting willen wij beton met hout. Wij willen de voortuin grotendeels met tegels en dan wat huidige bomen behouden. Qua aanschaf van al het materiaal wil ik laten doen door de vakman.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Barendrecht
zaterdag 07 mei 2022

Tuin aanleggen (120 m2)

De achtertuin bevat 2 diagonale geplaatste plantenbakken die zeer veel ruimte innemen. Er zijn alleen tegels en losse stenen. Tuin ligt aan het water. Wensen: een betere ruimteverdeling, andere verdeling tegels/gras, echt gras, geen losse stenen, paar m2 voor fitnessactiviteit, de overgang en scheidingsmuur naar de steiger kent een ruimte innemende V-vorm die ook ten koste gaat van de tuingrootte. Plaatsing regenton. Mogelijkheid voor eventuele plaatsing kleine toekomstige sauna Tuin is ongeveer 120 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Barendrecht
woensdag 03 maart 2021

Nieuw terras aanleggen in achtertuin

Wij willen graag een nieuw terras in de achtertuin aan laten leggen van 24m2 (6meter breed langs de gevel van de woning en 4 meter diep). Wij zullen zelf de tegels en banden kopen en zullen zand regelen. Ook zullen we zelf het oude terras verwijderen. We zijn benieuwd hoe duur het is dit aan te laten leggen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heerjansdam
woensdag 29 april 2020

Zwemspa aanleggen

Ik wil graag een zwemspa aanlggen in de tuin. Ik zoek een vakman voor het graven, beton leggen en afwerken. De zwemspa moet 6 bij 2,28 meter worden. De rand eromheen moet 60 cm worden. De zwemspa moet worden ingegraven. De huidige ondergrond is gras. Zie bestand voor verdere uitleg. De tuin is te bereiken via een hekje aan zijkant van het huis.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Barendrecht
zondag 26 april 2020

Tuinaanleg: bestrating en tuinoverkapping

Bestrating van de tuin en overkapping terras. Oppervlakte is ongeveer 77 vierkante meter. Voor de bestrating kunnen wij de huidige bestrating zelf weghalen, maar dit kan ook door u, graag meenemen in de offerte. De tegels graag door u. Graag van goede kwaliteit van hardsteen tussen 4 en 4,5 cm dik. De overkapping moet 4 bij 3 meter worden, kan tot 3,40 m. Wellicht van hardhout, graag duurzaam. De overkapping wordt open aan de zijkanten, hier zitten de schuttingen van de buren, daar moet wellicht iets nieuws komen. Vanaf juni willen wij beginnen. Graag hebben wij iemand die even langs komt om de situatie even te bekijken.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Barendrecht
zondag 29 maart 2020

Terras aanleggen

Wij willen onze betonnen tegels die op zand gelegd zijn vervangen voor keramische tegels. Daarnaast willen wij ook een overkapping plaatsen. De keramische stenen mogen niet in cement gelegd worden en ook niet gevoegd worden vanwege een VVE reglement. We dienen hierdoor een keramische tegel uit te kiezen die hiervoor geschikt is. Het is het dak van de onderburen waardoor we rekening moeten houden met de gestelde eisen. Mocht er in de toekomst een lekkage zich voordoen, dan moet de reparateur er gemakkelijk bij kunnen. De te plaatsen overkapping dient vrijstaand te worden geplaatst en rondom van glas worden gemaakt indien dit mogelijk is. Middels de overkapping willen we enerzijds de wind tegenhouden en anderzijds een buiten ruimte creëren waarvan we het hele jaar van kunnen genieten. Ook dient het dak van glas te zijn. Belangrijk is dat de betonblokken waarin de staanders gemonteerd / geschroefd worden niet hoger dan 15 cm mogen zijn. Ze kunnen voor de stevigheid wel breder zijn en aan elkaar bevestigd worden zodat er als het waren een gehele constructie wordt gecreëerd om de te plaatsen keramische tegels. De tuin heeft een oppervlakte van ongeveer 135 m2. Er zit ook een stuk groen in de tuin die we willen afzetten met een nieuwe afscheiding. Nu ligt er ook een betonnen afscheiding, maar die mag ook vervangen worden voor andere materialen, afhankelijk van uw advies. Ik schat dat de afscheiding zo’n 15 strengende meter zal zijn. Verneem graag zsm ivm het vergelijken van offertes. We willen overigens de klus eind april, begin mei laten uitvoeren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Barendrecht
maandag 13 januari 2020

Voortuin leeghalen

Graag de voortuin ( +/_ 20 m2 ) leeg halen zodat wij deze weer op nieuw kunnen indelen en aanleggen. Er staan enkele kleine boompjes, grote struiken en wat tegels. Afvoeren mag in de offerte worden opgenomen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Mijnsheerenland
dinsdag 08 oktober 2019

Tuin bestraten en houten terrasje aanleggen

Ik wil graag de tuin egaliseren een en mooi houten terrasje aanleggen van circa 40 m2. De andere helft van de tuin wil ik misschien met nieuwe tegels laten leggen, maar dat durf ik nog niet te zeggen. De oude tegels graag afvoeren. Er is een achterom aanwezig.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Barendrecht
zondag 08 september 2019

Uitgraven en ophogen

Uitgraven 15 cm en opvullen met 20 cm zand voor het aanleggen van een terras. Oppervlak 6,5 x 10.5 meter. Tuin toegankelijk voor kleine graafmachine.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Mijnsheerenland
woensdag 12 juni 2019

Voortuin, achtertuin, oprit/zijkant aanpakken

De voortuin, achtertuin, en oprit/zijkant bij onze nieuwbouwwoning van ongeveer 250 m2 wil ik graag laten aanleggen. Voor de oprit denken wij aan antracietkleurig grind. Voor de voortuin hebben wij enkele grove ideeën en voor de achtertuin nog niets. Langs de woning willen wij graag 2 looppaden van 1 en 2 meter breed laten aanleggen. Graag maken wij een afspraak met de vakman om mogelijkheden te bespreken en advies te ontvangen. Tevens willen wij de werkzaamheden stap voor stap laten uitvoeren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Mijnsheerenland
dinsdag 29 januari 2019

Achtertuin ontwerp + aanleg

Aanleg nieuw terrassen waarop op 1 een groottuinhuis komt te staan (ca 8x3m). De achtertuin ligt op het zuiden en is ca 8x13m. We willen graag wat meer schaduwplekken. Voorkeur voor hout/grind/tegels. Twee 14 jr oude dakplatanen verwijderen. Een andere boom plaatsen, wat diepte door 'struiken/haag' als afscheiding.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Oud Beijerland
Offertes aanvragen