Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Tuin tuinaanleg hovenier Apeldoorn

Apenboom kappen en afvoeren - Tuinaanleg - Apeldoorn

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Apenboom kappen en afvoeren

In onze voortuin staat een apenboom van ongeveer 5,5 meter hoog. Daar willen we graag van af. We zoeken iemand die deze kan verwijderen, de stam/wortels kan uitfrezen en de boel afvoert. Ook hebben we nog een grote palmlelie staan met een diameter van ongeveer 1,5m. Die mag ook meteen weg.


Hovenier Apeldoorn

Offertes tuinaanleg in Apeldoorn vergelijken

Recente opdrachten in Apeldoorn

dinsdag 29 augustus 2023

Tuin aanleggen

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hoenderloo
zaterdag 12 augustus 2023

Tuin aanleggen

Graag zouden wij een offerte willen voor onze tuin. De situatie 2 maanden geleden hebben wij onze tuin aangelegd, echter zijn wij hier niet tevreden over. De tuin aan de achterkant ligt onder straatniveau, waardoor er veel water rondom onze schuur blijft staan. Ook loopt het water slecht weg in de grond. Wij horen het graag! Waar heb je de hovenier voor nodig?: Het aanleggen van mijn droomtuin


Tuinaanleg en tuinonderhoud Apeldoorn
dinsdag 30 mei 2023

Onderhoudsvrije tuin aanleggen

Ca. 60 m2 aan tuin die gestript (alles behalve de schuttingen), afgevoerd en opnieuw aangelegd moet worden. Waarschijnlijk moet er ook opgehoogd worden. Achtertuin grenst aan schoolplein, is in overleg wel bereikbaar met auto/aanhanger maar niet met zwaar materieel.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Apeldoorn
maandag 29 mei 2023

Tuin aanleggen

Verwachte datum: as zomer en najaar Oppervlakte: 86 m2 (voor- en achtertuin) De tuin hebben we leeggehaald en het ontwerp hebben we al. We willen vooral het aanleggen van de verschillende vakken en bestrating van de terrassen laten doen. Waar heb je de hovenier voor nodig?: Het aanleggen van mijn droomtuin


Tuinaanleg en tuinonderhoud Apeldoorn
vrijdag 28 april 2023

Tuin aanleggen

Goede dag, ik wil mijn tuin ca 120m2 laten opknappen (brengen op 1 hoogte niveau, extra bestrating, gazon/kunstgras, schutting). Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten. Waar heb je de hovenier voor nodig?: Het aanleggen van mijn droomtuin


Tuinaanleg en tuinonderhoud Apeldoorn
vrijdag 10 februari 2023

Tuin aanleggen. Achtertuin 155m2 voortuin 21m2

april Mei 2023 Aanleg van een tuin bij nieuwbouw. Bestrating voor en achter. Voortuin van ongeveer 3 meter bij 7 meter. Oprit tot de deur bestraten. Achtertuin van 15,5 meter bij 10 meter. Bestrating terras. Achter eventueel een veranda achterin de tuin. Waar heb je de hovenier voor nodig?: Het aanleggen van mijn droomtuin


Tuinaanleg en tuinonderhoud Apeldoorn
donderdag 14 juli 2022

Oprit aanleggen

Wil graag een oprit voor camper, 3500 kg. Het was tuin (zandgrond met beplanting. Planten zijn eruit. Strook is naast het huis, moet geëgaliseerd worden en aan maar 1kant opsluitbanden. Oprit van 17 meter lang en 3 1/2 breed. Moet waterpas liggen. Loopt enigzins af naar straat.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vaassen
dinsdag 12 juli 2022

Water put in tuin maken incl pomp en toebehoren

Wij zoeken iemand die een waterput kan aanleggen in de tuin, zodat we kunnen sproeien met grond water, inclusief pomp en toebehoren. de tuin is ongeveer 500 m2. de water diepte is niet bekend.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ugchelen
vrijdag 24 juni 2022

Waterbron in de tuin aanleggen

Graag willen wij een waterbron laten aanleggen in onze tuin. De diepte durf ik niet te zeggen, omdat ik niet weet op welke diepte er goed grondwater zit. Ik verwacht ergens tussen de 5 en 10 meter. Graag wat advies en info. Tuin is ongeveer 120 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Apeldoorn
dinsdag 22 maart 2022

Tuin bestraten (~94m2)

Ik ben op zoek naar een vakman voor het volgende: 1. nieuw terras aanleggen tbv sauna. Groot 30m2. 2. nieuw terras aanleggen tbv bbq. Groot 32m2. 3. bestaand terras onder zonnepanelen met nieuwe tegels bestraten. Groot 11,2 m2. 4. bestaand terras bijgebouw opnieuw bestraten met huidige tegels + nieuwe draingoot. Groot ongeveer 21 m2. Er hoeft verder niks verwijderd te worden, wel moet de grond gelijk gemaakt worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hoenderloo
zaterdag 08 augustus 2020

Waterput slaan in de achtertuin

Waterput slaan in de achtertuin Ik wil graag een waterbron voor mijn tuin laten aanleggen. Mijn tuin is 200 m2. Ik heb geen idee van de diepte van het grondwater. Ik wil hem graag hebben in de achtertuin bij de garage ivm stroom voorziening. De tuin is via de poort te bereiken deze deur is ongeveer 1 meter breed. Ook wil ik graag in de offerte het plaatsen en leveren van een pomp.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Apeldoorn
maandag 22 juni 2020

Nieuwe tuin aanleggen

Wij willen graag een nieuwe kindvriendelijke tuin. Inclusief oude tegels verwijderen en nieuwe tegels leggen. Tuin is ongeveer 50m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Apeldoorn
vrijdag 22 mei 2020

Waterput slaan en aanleggen

In de achtertuin een waterbron slaan en aanleggen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Apeldoorn
dinsdag 14 april 2020

Waterput in de tuin laten slaan

Ik wil graag grondwater kunnen oppompen voor gebruik in mijn moestuin en het besproeien van het gras. Ik zoek een installateur/hovenier die een waterput met puntstuk kan aanleggen in mijn tuin. Dit moet ongeveer 1000 m2 van water kunnen voorzien. De pomp et cetera sluit ik zelf aan.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Teuge
woensdag 08 januari 2020

Tuin afgraven 18m2

Wij zoeken een goed bedrijf die onze voortuin wil afgraven. En dan alles afvoeren en dan ophogen. Egaliseren en de tuin weer kan aanleggen het gaat om 18 vierkante meter. De tuin is goed bereikbaar voor een eventuele graver.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Apeldoorn
Offertes aanvragen