Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Trap Den Bosch

Nieuwe moderne trap plaatsen - Trappen - Den Bosch

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Nieuwe moderne trap plaatsen

Ik wil graag een nieuwe trap laten plaatsen. Bij voorkeur een gepolijste / gietvloer betonnen zwevende trap met metalen of houten leuning in nieuwbouw. Naar 1e verdieping en kelder. Plafondhoogte 3. Meter. Graag modern design.


Timmerman Cromvoirt

Offertes trappen in Den Bosch vergelijken

Recente opdrachten in Den Bosch

maandag 12 juni 2023

Trap renoveren (tapijt)

De bovenkant van de trap dient bedekt te worden met tapijt, er moet een stootbord worden geplaatst en alles moet netjes worden afgewerkt. De oude trapbekleding is reeds verwijderd. Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Vul het aantal treden in:: 12 Met welke soort materiaal wil je je trap renoveren?: Tapijt / vloerbedekking Heb je een open of dichte trap? (meerdere opties mogelijk): Dicht Wat voor type trap heb je?: 1-kwart draai Om hoeveel treden gaat het?: Anders, namelijk: Hoe is je trap momenteel bekleed?: Hout Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Trappenbouw en traprenovatie Den Bosch
woensdag 07 juni 2023

Trap renoveren (zandstralen)

Grenen trap is ooit bekleed, en zijn gestart met weghalen van lijm maar denken dat het toch beter is om te stralen. Willen weer een gerestaureerde look / grenen look. Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Trappenbouw en traprenovatie Den Bosch
donderdag 18 mei 2023

Lambrisering trapgat

Graag willen wij een prijsindicatie van een lambrisering in het trapgat. Het betreft een normale trap van 14 treden met 1 kleine bocht.


Trappenbouw en traprenovatie Den Bosch
maandag 15 mei 2023

Trap renoveren (tapijt)

Trap bekleden met tapijt Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Met welke soort materiaal wil je je trap renoveren?: Tapijt / vloerbedekking Heb je een open of dichte trap? (meerdere opties mogelijk): Dicht Wat voor type trap heb je?: 1-kwart draai, 2-kwart draai Om hoeveel treden gaat het?: 26 treden (twee trappen) Hoe is je trap momenteel bekleed?: Linoleum Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Trappenbouw en traprenovatie Den Bosch
maandag 08 mei 2023

Trap renoveren (tapijt)

Trap trede vernieuwen dmv van hufterproof tapijt Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Met welke soort materiaal wil je je trap renoveren?: Tapijt / vloerbedekking Heb je een open of dichte trap? (meerdere opties mogelijk): Dicht Wat voor type trap heb je?: 1-kwart draai, 2-kwart draai Om hoeveel treden gaat het?: 26 treden (twee trappen) Hoe is je trap momenteel bekleed?: Linoleum Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Trappenbouw en traprenovatie Den Bosch
maandag 27 februari 2023

Trap opknappen

Onze houten trap is toe aan een opknapbeurt. We denken schuren en lakken, maar daarin laten we ons graag adviseren. Het gaat om een dichte trap van 15 treden met zijschot. Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Trappenbouw en traprenovatie Den Bosch
dinsdag 10 januari 2023

Trappen bekleden met tapijt.

Ik wil graag 2 trappen bekleden met tapijt. De trappen zijn allebei 13 traptreden dus 26 in totaal een 10 tot 30 m2


Trappenbouw en traprenovatie Haarsteeg
maandag 31 oktober 2022

Trap bekleden

Zoek een vakman voor het bekleden van mijn trap met tapijt of laminaat. Gaat om 13 treden.


Trappenbouw en traprenovatie Vught
donderdag 22 september 2022

2 Trappen bekleden en schilderen

Ik wil graag mijn trappen laten opknappen. Ze moeten allebei bekleed worden en 1 moet geschilderd worden. Het zijn open trappen met 12/13 tredes.


Trappenbouw en traprenovatie Nieuwkuijk
woensdag 06 juli 2022

Houten trap plaatsen, binnen

Ik zoek een vakman die voor mij 1 nieuwe binnentrap kan plaatsen (van begane grond naar 1e en 2e verdieping). Jaren 30 stijl houten trap met separate leuning aan rechterkant tegen de muur aan geboord. Het is nieuwbouw, dus er hoeft niks verwijderd te worden.


Trappenbouw en traprenovatie Kerkdriel
zaterdag 18 juni 2022

Houten rechte trap vervangen

Er moet een geheel nieuwe trap geplaatst worden, een rechte trap zonder kwart draaien. Dit worden ongeveer 11 treden. Het mag een houten trap worden. Deze komt van de begane grond naar de eerste verdieping. De huidige trap zal wel eerst verwijderd moeten worden.


Trappenbouw en traprenovatie Boxtel
donderdag 21 april 2022

Nieuwe houten trap plaatsen

Ik ben op zoek naar een trap voor onze nieuwbouwwoning. We willen die uiteindelijk bekleden met hetzelfde materiaal als de vloeren boven (PVC). Het mooiste vinden we om dit in een z-profiel te plaatsen.


Trappenbouw en traprenovatie Rossum
dinsdag 29 maart 2022

3 Nieuwe houten trap plaatsen

3x korte rechte trap van een lichte houtsoort, haakse treden in verstek, trap vanuit de kelder hoogteverschil van 260 cm, korte trap hoogteverschil 125 cm.


Trappenbouw en traprenovatie Cromvoirt
donderdag 10 februari 2022

Twee houten balustrades plaatsen

Ik zoek een timmerman die voor 2 rechte steektrappen aan 1 zijde een balustrade kan bouwen (bouwen aan de huidige trap) en een balustrade kan bouwen voor het trapgat tussen de twee trappen in. Betreft een houten balustrade.


Trappenbouw en traprenovatie Den Bosch
zaterdag 30 oktober 2021

Tapijt verwijderen van trap

Wij willen graag het tapijt van onze trap inclusief verfresten verwijderen. De ondervloer bestaat uit schuimrubber. De trap bestaat uit 13 traptredes, het betreft een gesloten trap met twee draaiingen. De maximale breedte van een traptrede is 130 cm. De maximale diepte is +- 40 cm. De hoogte tussen de tredes is 16 cm. Deze is ook bekleed, alsmede de zijkant van de tredes (zie foto). Indien noodzakelijk zijn er meer foto's voorhanden.


Trappenbouw en traprenovatie Den Bosch
Offertes aanvragen