Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Trap Arnhem

Betonnen trap bekleden - Trappen - Arnhem

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Betonnen trap bekleden

In een nieuwbouw appartementengebouw willen we graag een rechte betonnen trap van 16 treden laten bekleden met een duurzaam slijtvast materiaal, liefst ook geluiddempend. Wij zouden ook graag willen kijken naar de andere opties die er zijn.


Timmerman Heelsum

Offertes trappen in Arnhem vergelijken

Recente opdrachten in Arnhem

maandag 11 september 2023

Trap renoveren (tapijt)

Met welke soort materiaal wil je je trap renoveren?: Tapijt / vloerbedekking Heb je een open of dichte trap? (meerdere opties mogelijk): Dicht Wat voor type trap heb je?: 1-kwart draai Om hoeveel treden gaat het?: 13 treden (één trap) Hoe is je trap momenteel bekleed?: Hout Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Trappenbouw en traprenovatie Duiven
maandag 10 juli 2023

Trap renoveren (tapijt)

Wij zijn als starters in ons nieuwe huis opzoek naar een gestoffeerde trap. Zowel beneden als boven. We hebben nu de oude stoffering er af gehaald. Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Met welke soort materiaal wil je je trap renoveren?: Tapijt / vloerbedekking Heb je een open of dichte trap? (meerdere opties mogelijk): Dicht Wat voor type trap heb je?: 2-kwart draai Om hoeveel treden gaat het?: 26 treden (twee trappen) Hoe is je trap momenteel bekleed?: Overig Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Trappenbouw en traprenovatie Zevenaar
donderdag 25 mei 2023

Gat vlizotrap dichten, plaatsen vaste trap

Wil een vaste trap naar zolder


Trappenbouw en traprenovatie Huissen
maandag 17 april 2023

Trap renoveren (tapijt)

Gaat om zoldertrap. Moet minder glad worden. Man is van de trap gevallen Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Met welke soort materiaal wil je je trap renoveren?: Tapijt / vloerbedekking Heb je een open of dichte trap? (meerdere opties mogelijk): Open Wat voor type trap heb je?: 2-kwart draai Om hoeveel treden gaat het?: 13 treden (één trap) Hoe is je trap momenteel bekleed?: Hout Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Trappenbouw en traprenovatie Arnhem
maandag 06 februari 2023

Trap renoveren (laminaat bekleding)

Trap met 2 draaien (Dubbelkwart) Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Vul het aantal treden in:: 15 Met welke soort materiaal wil je je trap renoveren?: Laminaat / CPL / HPL Heb je een open of dichte trap? (meerdere opties mogelijk): Dicht Wat voor type trap heb je?: 2-kwart draai Om hoeveel treden gaat het?: Anders, namelijk: Hoe is je trap momenteel bekleed?: Overig Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Trappenbouw en traprenovatie Elst
vrijdag 13 januari 2023

Trap vervangen

Ik wil graag mijn trap laten vervangen. Het gaat om een trap van 15 treden. Ik wil graag informatie over of echt de hele trap vervangen moet worden of dat er een mogelijkheid is dat iets makkelijker is. Ik wil graag dat de trap van hout wordt gemaakt.


Trappenbouw en traprenovatie Arnhem
maandag 21 november 2022

2 trappen bekleden

Zoek een vakman die 2 trappen kan bekleden met pvc bekleding. Het gaat om 1 dichte en 1 open trap.


Trappenbouw en traprenovatie Arnhem
zaterdag 05 november 2022

Houten dichte trap bekleden

Zoek een vakman die een houten dichte trap kan bekleden met pvc. Het gaat om 14 tredes.


Trappenbouw en traprenovatie Arnhem
vrijdag 04 november 2022

Trapleuning vervangen

De huidige leuning bij mijn trap met 13 treden en 2x een kwart draai zit niet meer goed vast. Ik zoek iemand die de oude leuning kan verwijderen en vervangen voor een nieuwe zwarte leuning, van hout of wat er maar beschikbaar is.


Trappenbouw en traprenovatie Arnhem
zondag 04 september 2022

Open trap dichtmaken

Ik heb een open trap naar de zolder toe, die wil ik dicht laten maken met witte stootboorden. Hier zoek ik een specialist voor.


Trappenbouw en traprenovatie Rheden
vrijdag 02 september 2022

Trap breder maken

Onze huidige trap is smal, kunnen jullie de trap breder maken, tevens ook de trap dichtmaken. Graag wat advies en info naar de mogelijkheden.


Trappenbouw en traprenovatie Arnhem
zaterdag 20 augustus 2022

Vaste trap plaatsen (hout)

Wij zoeken een bedrijf dat voor een een vaste trap kan leveren en plaatsen. De trap mag van hout worden. Er komt ook een kwart draai in. Momenteel zit er niks, dus er hoeft niks verwijderd te worden.


Trappenbouw en traprenovatie Rheden
woensdag 17 augustus 2022

Trap renoveren met laminaat bekleding

Ik wil graag mijn trap renoveren met laminaat bekleding. Momenteel ligt er niks op de trap. Het zijn ongeveer 14 treden, het is een dichte trap. Ik ben op zoek naar een soort betonlook in het middelgrijs.


Trappenbouw en traprenovatie Rheden
dinsdag 16 augustus 2022

Trap renoveren (laminaat bekleding)

Wij willen graag een onderhoudsvrije trap. Bekleding die lang mee gaat, houtlook, antislip. Wij zouden graag een offerte ontvangen voor de renovatie onze trap zonder de wangetjes en een met de wangetjes. Trap is in goede staat, kraakt niet. Het gaat echt om het bekleden van de trap. Gaat om een trap met 13 treden.


Trappenbouw en traprenovatie Duiven
maandag 27 juni 2022

Open trap voorzien van stootborden

Zoek een vakman om de trap naar de eerste verdieping met een 2x kwart draai te voorzien van stootboorden. Hebben de voorkeur voor wit.


Trappenbouw en traprenovatie Arnhem
Offertes aanvragen