Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Kozijn Hout Leiden

Houten schuifpui plaatsen of vervangen - Kozijnen - Leiden

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Houten schuifpui plaatsen of vervangen

Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie In welk materiaal schuifpui ben je geïnteresseerd?: Hout Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Timmerman Oegstgeest

Offertes kozijnen in Leiden vergelijken

Recente opdrachten in Leiden

maandag 14 augustus 2023

Houten kozijnen plaatsen of vervangen

Hi, Gaat om vervanging van 7 kozijnen. Waarvan 2 vast en 5 met draai/kiepfunctionaliteit. Gaat om houten kozijnen met een acht roeden. Het is een gemeentelijk monument waarbij dit in de originele staat hersteld moet worden. Uiteraard sta ik wel open voor alternatieven. In welke materiaalsoort kozijnen en/of deuren ben je geïnteresseerd?: Hout Hoeveel kozijnen en/of deuren wil je laten plaatsen?: 3 of meer Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Kozijnen, deuren en dakramen Leiden
dinsdag 11 juli 2023

Houten kozijnen plaatsen of vervangen

Sorry ik spreek geen nederlands. I need to fix the lock of a double wooden glass door, and also to replace a wooden beam that has been damaged with time. In welke materiaal kozijnen ben je geïnteresseerd?: Hout Wat wil je renoveren aan je woning? (meerdere antwoorden mogelijk): Kozijnen / deuren plaatsen of vervangen Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar Hoeveel kozijnen en/of deuren wil je laten plaatsen?: 1-2


Kozijnen, deuren en dakramen Leiden
woensdag 17 mei 2023

Kozijnen en HR++ vervangen

Ik zoek een specialist die in mijn jaren 30 woning de kozijnen en ramen kan vervangen voor nieuwe kozijnen en HR++ glas.


Kozijnen, deuren en dakramen Leiden
zondag 26 maart 2023

2x buitendeuren vervangen

Wij zijn bezig met het verduurzamen van onze woonhuis aan de Dwars Havenstraat 1, te Leiden. Wij moeten de vergunningaanvraag nog starten, aangezien jullie hoogstwaarschijnlijk hier ervaring mee hebben, hoopte ik dat jullie misschien wat tips zouden hebben om deze in goed banen te leiden. Ons huis is een gemeente monument & volgens de website van de gemeente moeten deuren één-op-één vervangen worden. Onze voordeur heeft enkel glas & het raampje erboven ook. Onze achterdeur heeft rot & begint krom te trekken, het dubbelglas wat er in zit is oud & aan vervanging toe. Afmetingen: - Voordeur: 205 x 84 x 4 - Raampje boven voordeur 77 x 72 - Achterdeur: 200 x 82 x 4 Ik zou graag een offerte krijgen voor de volgende werkzaamheden: - Voordeur vervangen, het liefst voor goed isolerend kunststof of Alu (indien mogelijk volgens gemeente), anders hardhout - Raam boven voordeur vervangen voor HR glas - Achterdeur vervangen voor iets wat er op lijkt, goed isolerend kunststof of Alu en met grote raam. Wanneer (ongeveer) zouden de werkzaamheden plaats kunnen vinden? Moet het kozijn ook vervangen worden? (Ik kan deze ook opmeten).


Kozijnen, deuren en dakramen Leiden
dinsdag 07 februari 2023

Drie kozijnen plaatsen

3 kozijn, 2 met drie ramen, en 1 met twee ramen, waarvan steeds 1 openslaand. Inclusief een ventilatierooster per kozijn. Maten 2.40x1.75


Kozijnen, deuren en dakramen Leiden
zondag 15 januari 2023

Houten tuindeur vervangen 91x202cm

Onze huidige houten tuindeur is rot, verzakt en sluit niet meer goed af. Deze willen we dus in zn geheel, inclusief kozijn, laten vervangen. Het mag ook weer van hout worden. Het is 91 bij 202cm.


Kozijnen, deuren en dakramen Leiden
vrijdag 06 januari 2023

Kunststofkozijnen laten plaatsen

2x houten kozijnen laten vervangen voor kunststof. Afmetingen van de kozijnen zijn ongeveer 3 bij 3


Kozijnen, deuren en dakramen Leiden
vrijdag 04 november 2022

Openslaande deuren vervangen, met HR++ glas

Ik wil graag nieuwe openslaande deuren in mijn kozijn (1e verdieping balkon), de oude hebben scheuren in het hout. Het kozijn is ongeveer 150 x 200 cm (bxh). In de nieuwe deuren wil ik graag HR++ glas, met 3 punt sluiting en veiligheidsbeslag en in de grondverf. Aflakken optioneel. Eventueel een intrek kozijn als dat goedkoper is in de totale kosten.


Kozijnen, deuren en dakramen Oegstgeest
dinsdag 27 september 2022

5 ramen dubbel glas en 5 kozijnen plaatsen.

Ik wil graag 5 ramen en 5 kozijnen laten vervangen. The back side of the house currently has single pane glass, this will require new frames which is basically the entire back side of the house so we want to extend the house with a conservatory. Is er een vergunning nodig?: ik weet het niet In welke stijl heb je interesse?: modern In welk materiaal heb je interesse voor de constructie?: PVC (kunststof) Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Kozijnen, deuren en dakramen Leiden
maandag 19 september 2022

Houten kozijnen vervangen (~15 stuks worden al gemaakt)

Ik zoek een vakman voor het volgende: - verwijderen van bestaande kozijnen - plaatsen van houten nieuwe kozijnen Het gaat om ongeveer 15 stuks, die worden al aangeleverd.


Kozijnen, deuren en dakramen Oegstgeest
zaterdag 17 september 2022

Meerdere houten kozijnen vervangen

Kozijn raam slaapkamer vervangen, begane grond open slaande deuren en achterdeur vervangen. Het zijn houten kozijn die wij willen vervangen voor nieuwe houten kozijnen.


Kozijnen, deuren en dakramen Leiden
zondag 04 september 2022

Deurkozijn plaatsen in bestaand houten frame

Kunnen jullie een deurkozijn van Praxis plaatsen in een bestaanden houten frame in de muur? Op de foto's is te zien dat de bestaande deur vervangen moet worden door een deur die in het gat naast de trap moet komen. Dit gat bevat al een houten frame, waar de deurpost tegen aan gemaakt kan worden. Dit houten frame is speciaal gemaakt door de oud bewoners van onze woning om de deur gemakkelijk te kunnen verplaatsen. Het kozijn die op de foto's nog aanwezig is is inmiddels verwijderd, hier zullen we zelf later de muur dichtmaken. Het is de bedoeling dat de de stompe deur naar de gang toe open gaat en tegen het nieuwe muurtje aanvalt. Als het goed is past het kozijn op de foto (te koop bij praxis) precies in het gat. Wij ontvangen graag een offerte voor de klus.


Kozijnen, deuren en dakramen Leiden
vrijdag 02 september 2022

2 ramen vervangen

Oud openslaand raam vervangen door openslaand raam met dubbel glas. Bovenraam vervangen door dubbel glas. De kozijnen zijn van hout.


Kozijnen, deuren en dakramen Leiden
dinsdag 26 juli 2022

Deurkozijn vervangen en deur afhangen

Zoek een vakman voor het plaatsen van een houten deurkozijn en afhangen van een stompe deur


Kozijnen, deuren en dakramen Leiden
maandag 25 juli 2022

3 houten kozijnen die verrot zijn vervangen

Een deel van de houten kozijnen van de buitenramen is verrot. Het is niet meer te repareren met houtrotvuller. De verrotte delen moeten vervangen worden. Het gaat om 3 raam kozijnen.


Kozijnen, deuren en dakramen Leiden
Offertes aanvragen