Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Kozijn Hout Heerlen

Houten kozijn vervangen - Kozijnen - Heerlen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Houten kozijn vervangen

Ik heb een rot kozijn in de badkamer en die wil ik graag laten vervangen. Het nieuwe kozijn mag ook van hout. Er zit een rolluik voor, die zal gedemonteerd en weer gemonteerd moeten worden.


Timmerman Heerlen

Offertes kozijnen in Heerlen vergelijken

Recente opdrachten in Heerlen

maandag 05 juni 2023

Houten kozijnen plaatsen of vervangen

In welke materiaalsoort ben je geïnteresseerd?: Kunststof, Kunststof met houtlook, Hout Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Hoeveel kozijnen en/of deuren wil je laten plaatsen?: 3 of meer Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Kozijnen, deuren en dakramen Heerlen
maandag 01 mei 2023

Houten kozijnen plaatsen of vervangen

Vervangen van 7 st draaikip kozijn en bloemenraam In welke materiaalsoort ben je geïnteresseerd?: Hout Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar Hoeveel kozijnen en/of deuren wil je laten plaatsen?: 3 of meer


Kozijnen, deuren en dakramen Kerkrade
dinsdag 04 april 2023

Houten kozijnen plaatsen of vervangen

Deur/en of raam In welke materiaalsoort ben je geïnteresseerd?: Kunststof, Hout Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar Hoeveel kozijnen en/of deuren wil je laten plaatsen?: 1-2


Kozijnen, deuren en dakramen Hulsberg
maandag 06 februari 2023

Kozijnen en glas vervangen

We hebben twee grote schuifpuien met gedeeltelijk HR++ glas (1 deur) , de rest dubbel glas en hardhouten kozijnen. We willen graag een optie die uiteindelijk beter isoleert.


Kozijnen, deuren en dakramen Nuth
woensdag 21 december 2022

2 kozijnen(aluminium) vervangen door kunststof

2 kozijnen die vervangen dienen te worden van aluminium naar kunststof voor en achter zijn het zelfde 3 ramen naast elkaar gezien als 1 kozijn.


Kozijnen, deuren en dakramen Heerlen
maandag 03 oktober 2022

Ramen en kozijnen vervangen

Zoek een vakman voor het vervangen van 8 kozijnen en ramen van hout en kunststof. Wil volledig kunststof met triple glas.


Kozijnen, deuren en dakramen Kerkrade
zaterdag 10 september 2022

6 kozijnen vervangen

Ik zoek een vakman die 6 raamkozijnen kunnen maken/leveren en plaatsen. De kozijnen hebben een afwijkende vorm rechthoekig en rond van beneden. Is een echte uitdaging. Ze zijn van hout, maar dit mag hout of kunststof. Dit graag even in overleg.


Kozijnen, deuren en dakramen Kerkrade
vrijdag 02 september 2022

Raam in gevel plaatsen

Wij willen in een enkele muur een nieuw kozijn met raam zetten van 140cm X 173 cm. Hout of kunststof raam, graag in overleg.


Kozijnen, deuren en dakramen Landgraaf
zaterdag 20 augustus 2022

3 glazen vervangen door HR+ en 2 kunststof kozijntjes vervangen

In de woonkamer: kozijn met groot middenvlak 150 x150 glas, met (2x) raamdeurtjes aan weerszijden 150x 55: 2x nieuw glas (incl. kozijntjes). Dit wil ik vervangen door HR+ glas en een nieuw kunststof kozijn. Ook in mijn serre is er een raam dat vervangen moet worden, alleen het glas zelf. HR+ glas voor in de plaats. Het gaat dus om twee grote glazen HR+ en twee kleinere raampjes inclusief de kleine deurkozijntjes bij de laatste.


Kozijnen, deuren en dakramen Landgraaf
vrijdag 19 augustus 2022

Houten kozijn vervangen

Ik heb een rot kozijn in de badkamer en die wil ik graag laten vervangen. Het nieuwe kozijn mag ook van hout. Er zit een rolluik voor, die zal gedemonteerd en weer gemonteerd moeten worden.


Kozijnen, deuren en dakramen Heerlen
donderdag 21 juli 2022

kozijn vervangen en binnendeur plaatsen

Zoek een vakman voor het plaatsen van een brandwerende opdekdeur + een metalenkozijn, het kozijn zal vervangen moeten worden.


Kozijnen, deuren en dakramen Heerlen
dinsdag 17 mei 2022

Kozijnen vervangen voor kunststof kozijnen

Ik wil mijn kozijn aan de voorkant waar nu een deur in zit vervangen voor een kozijn met dubbel glas en hoogwaardige geluidsisolatie. Op de plek waar nu een deur zit hoeft geen deur terug te komen maar een dicht glazen paneel. Wel wel ik de mogelijkheid houden om hier later een deur te kunnen plaatsen. In totaal komen er de volgende ramen in: 2 × 181cm bij 168cm 2 x 181cm bij 45cm 1 x 94cm bij 105cm 1x 94cm bij 52cm Afmetingen. Gehele breedte 487cm Hoogte bij de deur 263cm Hoogte bij raamkozijn 224cm


Kozijnen, deuren en dakramen Amstenrade
zaterdag 12 maart 2022

defecte schuurdeur en kozijn vervangen

Graag zouden wij onze kapotte schuurdeur en kozijn willen vervangen; dus nieuwe deur, kozijn en maakkosten


Kozijnen, deuren en dakramen Hoensbroek
woensdag 17 november 2021

Alle kozijnen vervangen + nieuw glas

Betreft het vervangen van 8 kozijnen. Geluidswerende kozijnen glas hiervoor in de plaats. Deze wil ik aanschaffen via de vakman.


Kozijnen, deuren en dakramen Wittem
dinsdag 02 februari 2021

Vervangen 6 voordeuren

Ik wil 6 voordeuren laten vervangen. Vakman moet de deuren er zelf uithalen. Ik wil dat de vakman nieuwe deuren levert en deze plaatst. Het gaat om een gebouw waar 6 appartementen zijn gerealiseerd en daar zitten nu binnendeuren in dus ik wil 6 nieuwe voordeuren. Daarnaast wil ik dat de omliggende kozijnen netjes worden afgewerkt.


Kozijnen, deuren en dakramen Kerkrade
Offertes aanvragen