Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Kozijn Hout Deventer

Kozijnen en deuren schilderen - Kozijnen - Deventer

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Kozijnen en deuren schilderen

Ik wil mijn binnen kozijnen laten schuren en verven. Deuren van beide kanten laten schilderen. Misschien wil ik later mijn volledige woning laten sc schilderen.


Timmerman Deventer

Offertes kozijnen in Deventer vergelijken

Recente opdrachten in Deventer

maandag 04 september 2023

Houten kozijnen plaatsen of vervangen

openslaand slaapkamerraam vervangen afmeting 67/116 dubbel glas In welke materiaalsoort kozijnen en/of deuren ben je geïnteresseerd?: Hout Hoeveel kozijnen en/of deuren wil je laten plaatsen?: 1-2 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Kozijnen, deuren en dakramen Deventer
dinsdag 18 juli 2023

Deurgat, kozijn en deur plaatsen

Wij willen een binnendeur aanleggen tussen de Keuken en schuur om zodoende de toegang te vergemakkelijken. Momenteel is er dus nog geen deurgat, het maken hiervan hoort dus bij de klus. Het plaatsen van het kozijn en de deur. Na wat zoekwerk lijkt een kunstofdeur de voorkeur te hebben i.v.b.m. levensduur en kosten. Momenteel zit er aan de keuken kant wel een radiator en aan de schuur kant een gootsteen. Indien mogelijk zie ik het verwijderen/verplaatsen van deze 2 elementen als deel van de opdracht.


Kozijnen, deuren en dakramen Epse
donderdag 09 februari 2023

Kozijnen en deuren schilderen

Ik wil mijn binnen kozijnen laten schuren en verven. Deuren van beide kanten laten schilderen. Misschien wil ik later mijn volledige woning laten sc schilderen.


Kozijnen, deuren en dakramen Deventer
zondag 22 januari 2023

Glas vervangen en misschien kunststof kozijnen plaatsen

Voor een erker aan de voorkant van mijn huis wil ik in ieder geval nieuwe beglazing en ik wil informatie over eventueel kunststof kozijnen, Ca 12 m2. Verder wil ik informatie over subsidie. Wat voor glas wil je laten zetten?: Dubbel glas


Kozijnen, deuren en dakramen Raalte
zaterdag 10 december 2022

vervangen van de kamerdeur

Het vervangen van de kamerdeur. Het kozijn is van metaal. Het is een opdek deur 2015x83 linksdraaiend Er komt een Retforddeur met matglas met tochtvaldorpel. Er is een deurkruk en beslag bij besteld Er zijn geen scharnieren besteld.Ik weet niet of dezelfde scharnieren gebruikt worden. In de foto's kunt u de situatie van de bestaande deur zien. Graag willen we dat de oude deur afgevoerd wordt.


Kozijnen, deuren en dakramen Deventer
dinsdag 29 november 2022

Houten kozijnen + dakramen vervangen

We hebben aan het voorgevel van het huis twee grote ramen met houten kozijnen en gedeeltelijk dubbel en gedeeltelijk enkelglas. Deze willen we laten vervangen. Daarnaast hebben we nog 3 dakramen die we willen laten vervangen. In het voorjaar hiermee van start gaan.


Kozijnen, deuren en dakramen Epse
maandag 07 november 2022

2 houten kozijnen vervangen door hout met dubbel glas

Ik heb 2 ramen en die zijn nu glas in lood, dit moet dubbelglas worden. Ook wil ik graag het houten kozijnen hierbij vervangen.


Kozijnen, deuren en dakramen Deventer
maandag 19 september 2022

5 kozijnen + 1 deur plaatsen

Ik zoek een timmerman die voor mij wat kozijnen en een deur kan plaatsen. Dit gaat om 5 kozijnen en 1 deur. Het is allemaal binnen.


Kozijnen, deuren en dakramen Deventer
maandag 25 juli 2022

Achterdeur vervangen / glas in vervangen / houten kozijn vervangen door stalen bouwkozijn

Onze achterdeur tocht. Ik heb een nieuwe gekocht, maar onze vakman is uitgevallen. Daarnaast heeft een vorige bewoner een houten kozijn in de slaapkamer geplaatst. Deze voldoet niet en wij willen dit in oude staat herstellen met een stalen kozijn en glazen bovenlicht. Ook zit er een barst in het glas van de schuurdeur en dit glas willen we ook graag vervangen. We hebben niet echt haast met de klussen. De achterdeur wordt begin september geleverd: deze zouden we graag in september geplaatst hebben. Het lijkt ons handig om dan ook het glas van de schuurdeur te vervangen. Het slaapkamerkozijn mag ook later: uiterlijk voorjaar 2023.


Kozijnen, deuren en dakramen Deventer
zaterdag 09 juli 2022

Achterdeur vervangen / glas in vervangen / houten kozijn vervangen door stalen bouwkozijn

Onze achterdeur tocht. Ik heb een nieuwe gekocht, maar onze vakman is uitgevallen. Daarnaast heeft een vorige bewoner een houten kozijn in de slaapkamer geplaatst. Deze voldoet niet en wij willen dit in oude staat herstellen met een stalen kozijn en glazen bovenlicht. Ook zit er een barst in het glas van de schuurdeur en dit glas willen we ook graag vervangen.


Kozijnen, deuren en dakramen Deventer
donderdag 21 april 2022

Deur met raamkozijn vervangen door openslaande deuren

Ik heb momenteel 1 deur met een raamkozijnen en ik wil dit laten vervangen door openslaande deuren. Deze van hout of kunststof, graag een offerte voor beide. Het bevind zich op de begane grond.


Kozijnen, deuren en dakramen Olst
vrijdag 28 januari 2022

Vervangen alle kozijnen en ramen jaren ‘70 woning

Ons plan is alle ramen te vervangen door triple glas. We zullen daar ook alle kozijnen voor moeten vervangen. Het doel is een zo hoog mogelijke isolatiewaarde icm zo min mogelijk onderhoud. Ik heb hieronder alle maten opgesomd. Nb het betreft niet onze huidige woning (zie adres), maar een aangekochte woning. B H Opp Voorzijde Bg pui met deuren 2,5 2,6 6,5 1e links 1,65 1,5 2,475 1e rechts 1,6 1,5 2,4 1e deur rechts 0,9 2,3 2,07 2e velux 1 1 1 2e velux 1 1 1 Linkergevel Bg keukenraam 1,7 1,1 1,87 Bg muurbekleding 1,8 1,1 1,98 Bg deur 1 2,3 2,3 1e raam 1,1 0,5 0,55 2e raam 1,1 0,8 0,88 2e muurbekleding 1,1 1,3 1,43 Rechtergevel Bg deur 0,9 2,3 2,07 Bg raam 0,8 1,6 1,28 Bg muurbekleding 0,8 0,7 0,56 Achterzijde Bg 4,2 2,3 9,66 1e (open 0,9) 2 1,4 2,8 1e (open 0,5) 1,5 1,4 2,1 Totaal 42,925 m2 Totaal min muurbekleding 38,955 m2


Kozijnen, deuren en dakramen Deventer
maandag 24 januari 2022

6 Kozijnen met glas vervangen + vervangen van lichtkoepel

Ik zoek één of enkele partijen die het volgende kunnen realiseren: - Vervangen glas voordeur, ca. 1,15m2 - Vervangen kozijn en glas eerste verdieping, ca. 1,15m2. Hierin graag een openslaand deel en ventilatierooster installeren. - Vervangen kozijn en glas eerste verdieping, ca. 3,3m2. Hierin graag een openslaand deel en ventilatierooster installeren. - Vervangen kozijn en glas tweede verdieping, ca 1,2 m2. Hierin graag twee openslaande delen installeren. - Vervangen twee lichtkoepels plat dak aanbouw begane grond. Afmeting enkele lichtkoepel: 130cm x 130cm. Huidige koepels zijn opengaand en er zijn spindels aanwezig. Wellicht dat hiervan gebruik gemaakt kan worden door de nieuw te installeren koepels. Het is wat mij betreft niet noodzakelijk dat de nieuwe koepels opengaand zijn. De nieuwe kozijnen mogen allemaal van kunststof. Het glas zou ik graag willen laten vervangen voor HR++ glas of, in het geval van de lichtkoepels, wellicht triple glas. Dit is afhankelijk van de prijzen die kunnen worden geboden. De te installeren kozijnen mogen van kunststof zijn.


Kozijnen, deuren en dakramen Deventer
donderdag 02 december 2021

Glas van 87 kozijnen vervangen voor HR++ glas

Ik ben bezig met een advies t.b.v. een kantoorpand. In dat pand zitten nu hoofdzakelijk aluminium kozijnen met enkel of dubbel glas. Wat kost ca. 210 m² kozijnen met HR++ glas verdeelt over 87 kozijnen. Er zijn 3 kozijnen met deuren met > 65% glas (= raam) Pand is 12,5 m hoog en met steigers te bereiken. Graag een prijsindicatie. BVD


Kozijnen, deuren en dakramen Olst
maandag 01 maart 2021

Kozijnen en gevelbekleding vervangen

Zoek een vakman voor het vervangen van 5 kozijnen naar kunststof. Daarnaast ook gevelbekleding vervangen, oppervlakte niet bekend.


Kozijnen, deuren en dakramen Deventer
Offertes aanvragen