Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Schilder voor binnen en buiten

650 m² binnenwerk + schilderen kozijnen en deuren - Schilderen - Arnhem

650 m² binnenwerk + schilderen kozijnen en deuren - Schilderen - Arnhem

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

650 m² binnenwerk + schilderen kozijnen en deuren

De hele woning dient van binnen en buiten geschilderd te worden. Binnenwerk betreft ongeveer 650 m² latex spuitwerk. Verder moeten de kozijnen (26) binnen en buiten geschilderd worden, ook de deuren (22). Liefst zo snel mogelijk na eind april ermee van start gaan.


Schilder / behanger Elst

Offertes voor schilderwerk in Arnhem aanvragen

Recente aanvragen uit Arnhem

donderdag 13 januari 2022

650 m² binnenwerk + schilderen kozijnen en deuren

De hele woning dient van binnen en buiten geschilderd te worden. Binnenwerk betreft ongeveer 650 m² latex spuitwerk. Verder moeten de kozijnen (26) binnen en buiten geschilderd worden, ook de deuren (22). Liefst zo snel mogelijk na eind april ermee van start gaan.


Behang- en schilderwerk Elst
donderdag 28 oktober 2021

Woning schilderen

Het gaat om werkzaamheden die op 1 november moeten beginnen in een woning in Arnhem met een oppervlakte van 69 m2 (het liefste roll verven)


Behang- en schilderwerk Arnhem
dinsdag 19 oktober 2021

Buitenschilderwerk aan 2 onder 1 kap woning 95m2

Helft van twee-onder-een-kap is lang geleden wit geschilderd. In 2004 voor het laatst wit overgeschilderd. Willen gevel grijs schilderen. Voorgevel ca. 25m2, zijgevel ca. 65m2, achtergevel ca. 5m2. Totaal ca. 95m2 Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar


Behang- en schilderwerk Ellecom
maandag 11 oktober 2021

Binnenschilderwerk (2 trappen)

Ik zoek een schilder die mijn trappen, 2 stuks, kan schilderen. Misschien moet er eerst nog geschuurd worden, maar dat moet de vakman maar even beoordelen.


Behang- en schilderwerk Giesbeek
zondag 10 oktober 2021

stuc stroken afgewisseld met houten panelen keimen ~110m2

Ik zoek een vakman voor buitenschilderwerk, dit betreft het keimen van ongeveer 110 m2 stuc stroken afgewisseld met houten panelen deze afplakken maximale hoogte 8 meter;


Behang- en schilderwerk Duiven
dinsdag 20 juli 2021

Behangen van 2 slaapkamers 19m2

Ik wil graag 2 slaapkamers laten behangen, de ene kamer is ongeveer 8 m2 en en de andere 11 m2. Eventueel ook de gang nog indien mogelijk, dit is een kleine gang maar weet niet de afmeting. Al het voorwerk is gedaan en het behang is ook al in huis, het gaat enkel om het behangen zelf.


Behang- en schilderwerk Arnhem
maandag 19 juli 2021

Bovenverdieping behangen en kozijnen schilderen

Sauswerk en behangen kleine overloop en 2 slaapkamers waarvan het dak loopt schuin loopt. Ik wil graag naturel beige kleur behang, beetje linnenachtig met een soort hotel uitstraling. Alles in totaal zo'n, 60 m2. Van de slaapkamers ook graag de raamkozijnen schuren en opnieuw schilderen, 4 totaal ramen. Indien mogelijk graag half september uitvoeren.


Behang- en schilderwerk Lathum
woensdag 28 april 2021

Schilderwerk 18 kozijnen

Ik zoek iemand om 18 houten kozijnen te verven. De status is goed, ze moeten alleen even opgeschuurd en geverfd worden.


Behang- en schilderwerk Lobith
woensdag 07 april 2021

Spuiten gestukte muren en plafonds 150m²

De wanden en plafond zijn na een grote verbouwing net glad gestukt. Moeten nog drogen. Daarna willen we sausen maar we werden geattendeerd op t feit dat je het ook kunt laten spuiten, hier hebben wij wel interesse in. Het gaat om 80m² wanden en 70m² plafond. De ondergrond is dus al glad en moet alleen gespoten worden


Behang- en schilderwerk Duiven
woensdag 03 februari 2021

Behangen van kamer

Graag zou ik willen weten wat het kost om onze kleine kamer te laten behangen het gaat hier om 16m2 en kleine kiertjes dichten.


Behang- en schilderwerk Velp
dinsdag 15 december 2020

Nieuwbouw woning schilderen

Nieuwbouw woning moet geschilderd worden zowel binnen als buiten, binnen moeten alle wanden gesausd worden ook alle plafonds op de begane grond en alle buiten deuren van binnen en buiten de binnen deuren hoeven niet geschilderd te worden, buiten kozijnen wel ook van binnen en buiten, op de eerste verdieping moet vlies of glas behang geplakt worden en daarna geschilderd, alle kozijnen zijn gegrond, de woning moet nog gebouwd worden maar wordt 1 mei opgeleverd maar het schilderen kan worden begonnen half april 2021 we hebben tekeningen en kozijnen staat in ons bezit zodra dat u vrij blijvend een offerte wilt maken en tijd heeft dan sturen wij het naar u toe


Behang- en schilderwerk Wolfheze
woensdag 11 november 2020

Fotobehang aanbrengen

Het aanbrengen van 11 m2 aan fotobehang. Materiaal: Airtex (bestaat uit 1 stuk) Afmeting: 4 x 2.53 m Het fotobehang is aanwezig. Zelf graag voor materiaal zorgen (lijm enz.)


Behang- en schilderwerk Arnhem
donderdag 15 oktober 2020

Schilder en behang werk

ik zal graag 101 m2 sauswerk laten doen en 20 m2 vliesbehang laten verwijderen en nieuwe erop.


Behang- en schilderwerk Duiven
vrijdag 09 oktober 2020

Spuiten muren en plafond

Wij willen graag de muren en plafonds met latex over laten spuiten. Het gaat om 70 m² muren en 45 m² plafonds. De afmetingen weet ik niet precies, dit zou nog een paar m² kunnen afwijken. Het hele huis is leeg, vloer en alles is eruit tegen de tijd dat het werk moet worden uitgevoerd. Uitvoer graag in week 44, of eind week 43.


Behang- en schilderwerk Duiven
donderdag 01 oktober 2020

De buitengevels van een woning opknappen

Ik ben op zoek naar een specialist voor het renoveren van de buitengevels van mijn vrijstaande woning. Hoofddoel is het opknappen van de gevels. De gevels zijn gemetseld. Ik zou graag naar de voor- en nadelen van kaleien en spuitkurk willen weten. Mocht ik tevreden zijn zoek ik een partij die dit ook kan realiseren. Het aantal vierkante meters en overige specificaties bespreek ik graag met de vakman.


Behang- en schilderwerk Oosterbeek
Offertes aanvragen