Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Klusjesman of klusjesdienst herstelling Waddinxveen

Glazen terrasoverkapping plaatsen 10m2 - Klusjesman - Waddinxveen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Glazen terrasoverkapping plaatsen 10m2

Ik zoek een timmerman die een glazen overkapping aan de achtertuin wil plaatsen. Afmetingen zijn ong 5 mtr bij 2,10 mtr. Het materiaal zelf meenemen.


Klusbedrijf Waddinxveen

Vraag gratis offertes aan voor klusjesman in Waddinxveen

Recente aanvragen uit Waddinxveen

maandag 18 september 2023

Schuifdeurenwand kast StoreMax r40 inmeten, op maat maken en plaatsen

Ik wil een schuifdeuren voor een bestaande inbouwkast laten monteren. Het gaat om het schuifdeurensysteem StoreMax r40. maten ongeveer: hoogte 258,5 x breedte 225 3 paneeldeuren (breedte in overleg) i.v.m. ongelijke kastindeling. rails en profiel voor deuren aluminium deurpanelen zilverkleurig Graag een offerte voor het schuifdeurensysteem Store Max r40, het op maat maken, het inmeten en het plaatsen.


Klussen Waddinxveen
zondag 27 augustus 2023

Appartement behang weghalen

Ik zoek een schilder-behanger om behang te verwijderen. Dit gaat om ongeveer 125m²


Klussen Waddinxveen
dinsdag 25 april 2023

Tuin egaliseren en bestraten met kunstgras

Tuin egaliseren en bestraten met een beetje kunstgras


Klussen Waddinxveen
zondag 19 maart 2023

Glazen terrasoverkapping plaatsen 10m2

Ik zoek een timmerman die een glazen overkapping aan de achtertuin wil plaatsen. Afmetingen zijn ong 5 mtr bij 2,10 mtr. Het materiaal zelf meenemen.


Klussen Waddinxveen
zaterdag 14 januari 2023

Laminaat in badkamer leggen (op tegelvloer)

Graag willen we Decomode Aqua Laminaat Kingsize breed laten leggen in onze badkamer. De huidige vloer is van tegels. De ruimte is rechthoekig 195cm x 305 cm. In de hoek is een afgesloten opbouw douchecabine van 90x90cm. De badkamervloer zelf heeft verder geen afvoerput of dergelijke, en zal ook enkel spatwaterdicht moeten zijn. Bij Praxis hebben we gekozen voor kingsize brede planken, de Deomoe Aqua model Bali van 8mm dik.


Klussen Waddinxveen
donderdag 03 november 2022

Trap renovatie

De trap naar de eerste verdieping met 13 trede, de vloerbedekking halen we er zelf af. Wij willen hem laten bekleden met CanDo, Ze hebben een aanbieding bij Praxis voor de CanDo overzettrede.


Klussen Waddinxveen
zondag 30 oktober 2022

Spanplafond plaatsen

Wij hebben al een spanplafond, maar door een lekkage deze verwijderd en nu moet er een nieuw spanplafond komen. Het betreft in het toilet op de 1e verdieping Gaat om minder dan 10 m2.


Klussen Waddinxveen
zondag 04 september 2022

Laminaat door gehele nieuwbouw woning

In het tweede kwartaal 2023 wordt onze woning (Waddinxveen) opgeleverd. Precieze datum helaas nog onbekend. Graag zouden we onze hele woning met laminaat laten leggen én plinten. Geen visgraat. Betreft woning met vloerverwarming/verkoeling. Beneden verdieping is ongeveer 11x5.2m, eerste en tweede verdieping ongeveer 9x5.2 meter (tekeningen beschikbaar).


Klussen Waddinxveen
donderdag 04 augustus 2022

Laminaat laten leggen 63m2

Ik ben op zoek naar een laminaatlegger voor de woonkamer, twee slaapkamers, de keuken en de hal en eventueel in overleg de trap (13 treden). De totale omvang is 63 vierkante meter (zonder trap). Het liefst zou ik dit volgende week al willen plaatsen.


Klussen Waddinxveen
vrijdag 01 juli 2022

Laminaat in appartement laten leggen

Wij willen graag laminaat + ondervloer (10 decibel demping) laten leggen in ons appartement. Per 15 juli kunnen wij daar intrekken. Wij verwachten tot 21 juli nodig te hebben om te verven. Daarna willen wij graag op 22 juli de vloer laten leggen.


Klussen Waddinxveen
zondag 26 juni 2022

Decentrale WTW-installatie

Wij hebben een goed geïsoleerde jaren 30 woning met vaste kozijnen. Ik wil graag een decentrale WTW laten installeren.


Klussen Waddinxveen
maandag 09 mei 2022

Laminaat en ondervloer laten leggen in appartement

Het gaat in totaal om 38 tot 43 vierkante meter om een ondervloer en laminaat te leggen. Dit houdt alle ruimtes van het appartement in behalve de badkamer. Zie de bijgevoegde plattegrond. Er hoeft niet eerst een vloer en ook geen ondervloer uit de woning verwijdert te worden.


Klussen Waddinxveen
dinsdag 22 maart 2022

Wandgrepen bevestigen in de badkamer

Het bevestigen van 2 wandgrepen bij het toilet en in de douchcabine. De moeilijkheid is de ligging van de waterleidingen die, na een verbouwing aan de badkamer, zijn verplaatst. Bij vragen graag contact met mij opnemen.


Klussen Waddinxveen
vrijdag 14 januari 2022

Aansluiten Elektra

Er moet een elektrakabel van het zonnescherm door een spouwmuur worden aangelegd naar een lager gelegen hollewanddoos . er zit geen pijp of trekdraad. Het werkadres is in Amsterdam bij een particulier adres


Klussen Waddinxveen
donderdag 30 september 2021

Slaapkamer behangen ~30m2

Ik zoek een vakman die een slaapkamer kan behangen. Het oude behang is volledig verwijderd. Het gaat om: 2 rechte muren, 1 wand met raam; 1 wand met deur. Alles bij elkaar gaat het om ~30m2. Wij kopen het behang zelf, want dit hebben we al uitgezocht bij de kwantum.


Klussen Waddinxveen
Offertes aanvragen