Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Klusjesman of klusjesdienst herstelling Voorburg

Zonnescherm plaatsen of vervangen - Klusjesman - Voorburg

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Zonnescherm plaatsen of vervangen

ik heb een zonnescherm nodig voor de zomer die windbestendig is. Ik zou hier graag een offerte als eerste voor willen ontvangen. Het gaat om een afmeting van 2,50 x 1.30. deze zal geplaatst moeten worden op een bovenste verdieping.


Klusbedrijf Voorburg

Vraag gratis offertes aan voor klusjesman in Voorburg

Recente aanvragen uit Voorburg

maandag 21 augustus 2023

Laminaat + ondervloer leggen

3 slaapkamers + overloop doorlopend vloer leggen. Oude vloer en 2 drempels verwijderen Schuifdeur met onderrails behouden Circa 40 m2 totaal


Klussen Voorburg
vrijdag 28 juli 2023

Laminaat leggen in helft v. huis

Door lekkage is de vloer in de helft van het huis weggehaald (hal en 2 slaapkamers). Er moet nieuw laminaat worden gelegd en er moet een nieuwe ondervloer komen. We zouden graag advies willen over de ondervloer. Verder ligt er in de hal nog een oude houten vloer die vastgelijmd is. Door de lekkage is zo'n 1m2 van deze oude vloer losgekomen en deze hebben we verwijderd. Er zitten oude hoge plinten aan de muur, we zouden graag advies willen wat we hier het beste mee kunnen doen. Als laatste zijn de drempels uitgezet door de lekkage en moeten we deze verwijderen. We zouden graag willen weten of het laminaat doorgelegd kan worden of dat we weer drempels moeten nemen. In totaal gaat het om 30-35 m2.


Klussen Voorburg
donderdag 27 juli 2023

Laminaat leggen in helft v. huis

We willen graag laminaat laten leggen in de hal en 2 slaapkamers. We hebben een lekkage gehad waardoor het oude laminaat en ondervloer eruit moest. Er zijn een aantal zaken om rekening mee te houden: - In de hal ligt nog een oude houten vloer die vastgelijmd is. Een deel is losgekomen wat we hebben verwijderd. We willen graag weten of de oude vloer weggehaald moet worden of dat we hierheen overheen kunnen leggen (dat was hiervoor wel) - We hebben nog een ondervloer nodig en zouden graag advies willen - We hebben nu houten drempels bij de binnendeuren die zijn uitgezet en moeten worden verwijderd. We zouden graag willen weten of de vloer doorgelegd kan worden. - Er staan nog meubels, we kunnen een deel van te voren verplaatsen naar de woonkamer maar grotere meubels zoals een kledingkast worden lastig. Om de vloer weg te halen hebben we de kledingkast verplaatst van de ene muur naar de andere muur. - Er zitten al (oude) hoge plinten op de muur. We weten niet zeker of een nieuwe vloer hier mooi op aan kan sluiten. Hiervoor hadden we naast deze oude plinten plakplinten. Het gaat om totaal ~35m2.


Klussen Voorburg
zaterdag 01 juli 2023

Laminaat in verschillende ruimtes laten leggen.

Wij willen graag laminaat (bilboa) in verschillende ruimtes in huis hebben. Bij elkaar opgeteld gaat het om ongeveer 108m2. Op de begane grond: de woonkamer met open keuken en hal. (samen ongeveer 60m2) op de 1e verdieping de Vide. (10m2) op de 2e verdieping 2 slaapkamers en zolder (samen ongeveer 40m2) Er ligt overal betonnen ondervloer


Klussen Voorburg
zaterdag 01 juli 2023

Laminaat in woonkamer/open keuken, hal, vide, 2 slaapkamers en vliering

We willen het laminaat in de woonkamer/open keuken deze 5.00 bij 10.60m2 Daarna de hal deze is ongeveer 4m2 Dan de vide deze is 5.00m2 bij 2m2. Dan de zolder met 5.00 bij 3.50m2 En dan 2 slaapkamers van 4.60 bij 2.90 en 4.60 bij 2.15 bij elkaar ongeveer 108 m2.


Klussen Voorburg
zondag 12 februari 2023

tuindeur met draadglas op maat

hardhouten tuindeur met draadglas maat: 175x88 en vanaf bovenkant met glas tot borstwering =112cm


Klussen Voorburg
maandag 06 februari 2023

Dichte trap renoveren met overzettreden

De trap naar de eerste verdieping laten voorzien van overzettreden. Het gaat om 12 treden en de trap maakt een kwart draai. Het is een dichte trap. De onderste trede is ongeveer 85 cm breed, maar in de draai wel 120 cm. Er heeft tapijt op gezeten, maar dat is reeds verwijderd. Ik heb de treden reeds allemaal in huis. Zie foto van de trap in de bijlage


Klussen Voorburg
maandag 06 februari 2023

4 binnendeuren inkorten en afhangen.

Het gaat om 4 stompe deuren op de 2de verdieping. Ze moeten ook allen iets ingekort worden (ong 2 cm). Foto's zijn bijgevoegd. Het zijn 2 deuren van 83cm en 2 deuren van 78cm breed. Er komen nog nieuwe scharnieren. In de deurposten is al gefreesd (van de oude deuren), alleen de deuren zelf uiteraard nog niet. Het gaat om de pertura binnendeur type 214. Als er meer info/foto's nodig zijn, dan hoor ik het graag. Bij voorkeur binnen 1-2 maanden maar als het iets langer duurt is dat ook geen probleem. Dan dus graag in overleg.


Klussen Voorburg
woensdag 18 januari 2023

PVC vloer op begane grond leggen 30m2

Wij willen graag op de begane grond in ons nieuwe huis een PVC vloer laten leggen. Het gaat om de woonkamer van 30m2 (vierkante meter).


Klussen Voorburg
vrijdag 30 december 2022

Accessoires ophangen in nieuwe badkamer (3 stuks)

Het gaat hier om het ophangen (boren/schroeven) van 3 stuks accessoires in de badkamer. Het betreft een doucherekje waar je flesjes op kan zetten, een zeepbakje en een beugel. De materialen zijn al in ons bezit. Over de bestaande tegels zitten kunststofplaten, hier moet rekening mee gehouden worden. Graag zie ik hiervoor een offerte tegemoet.


Klussen Voorburg
woensdag 07 december 2022

Systeemplafond vervangen door gipsplafond

In het appartement waarvan ik per 1 februari de sleutel krijg heeft 1 kamer (2.65m x 3.87m) een systeemplafond. In deze kamer zou ik graag een gipsplafond aan willen laten brengen. Idealiter zouden werkzaamheden vlak na 1 februari plaats vinden. Kamer is leeg.


Klussen Voorburg
zaterdag 06 augustus 2022

Wasmachine installeren

Wasmachine poten onderkant instellen en waterpas plaatsen


Klussen Voorburg
zondag 10 juli 2022

Zonnescherm plaatsen

Ik zou graag een zonnescherm willen laten plaatsen bij mijn appartement aan de voorkant. Er zijn 2 ramen, 1 groot raam van de woonkamer en een iets kleiner raampje daarnaast. Graag over beide ramen wil ik 1 scherm trekken. een uitval scherm lijkt mij de optie die daarvoor gebruikt wordt? De VvE heb ik al benaderd en ik mag dit plaatsen maar wel eerst met officiële toestemming van de overige eigenaren. Vergadering is in September. Vandaar dat ik graag wel een offerte wil opvragen en zodra er akkoord is bestellen. Type opdracht:: Zonnescherm plaatsen Afmetingen zonwering:: 6x2 Aantal zonneschermen:: 1 Bediening: Elektrisch met schakelaar Type zonnescherm:: Uitval zonnescherm Verdieping:: 1e verdieping


Klussen Voorburg
zondag 26 juni 2022

Pvc vloer leggen badkamer ~6m2

Zoek een vakman voor het leggen van een PVC vloer, dit betreft 6 vierkante meter incl. opstaande rand 25 cm douchecabine 1x1 meter. Vloer liefst netjes onder de wc pot. Klus moet voor 2 juli worden uitgevoerd. Denk Max 2 uur werk.


Klussen Voorburg
dinsdag 31 mei 2022

Zonnescherm plaatsen of vervangen

ik heb een zonnescherm nodig voor de zomer die windbestendig is. Ik zou hier graag een offerte als eerste voor willen ontvangen. Het gaat om een afmeting van 2,50 x 1.30. deze zal geplaatst moeten worden op een bovenste verdieping.


Klussen Voorburg
Offertes aanvragen