Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Klusjesman of klusjesdienst herstelling Hendrik Ido Ambacht

Knikarm zonnescherm repareren - Klusjesman - Hendrik Ido Ambacht

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Knikarm zonnescherm repareren

Het oog en de pen waaraan de draaistang in zit om het knikarm scherm te openen/te sluiten werkt niet goed meer, waardoor het scherm steeds zakt naar de uiterste uitstaand stand.


Klusbedrijf Hendrik Ido Ambacht

Vraag gratis offertes aan voor klusjesman in Hendrik Ido Ambacht

Recente aanvragen uit Hendrik Ido Ambacht

dinsdag 05 september 2023

Vervangen van een douche kraan

Ik wil graag mijn douche kraan laten vervangen.


Klussen Hendrik Ido Ambacht
zondag 03 september 2023

Voordeur laten plaatsen

Voor onze nieuwe woning zoeken wij een vakman die de nieuwe voordeur kan plaatsen en afhangen.


Klussen Hendrik Ido Ambacht
zondag 30 april 2023

Nieuwbouw tuin bestraten en gras leggen 185m2

We willen graag onze tuin laten bestraten, ca 135 m2 bestrating en ca 50 m2 gras. De tuin wordt over 2 weken afgegraven voorzien van zand/grond en repac met zand in de voortuin. Zie bijgevoegde tekening


Klussen Hendrik Ido Ambacht
woensdag 22 februari 2023

De laminaatvloer in de woonkamer professioneel laten reinigen.

Ik zou graag de laminaatvloer in de woonkamer professioneel willen laten reinigen.De afmetingen van de woonkamer zijn 7.19 x 6.56 m.


Klussen Hendrik Ido Ambacht
woensdag 22 februari 2023

1 muur of misschien 1,5 muur laten behangen

Een(1) muur ( 5mx3m )van een van de slaapkamers in onze toekomstige woning heeft een niet noemenswaardige krimpscheur.Om ons niet daaraan te gaan ergeren,zouden we hem graag laten behangen.Momenteel is er geen behang op de muur;deze is geverfd.Misschien dat we een groot gedeelte van een andere muur ook laten behangen. Afmetingen 4mx3m. Voor het behang zorgen we zelf.Graag krijg ik een offerte van beide mogelijkheden (dus zowel van de ene als van beide muren)


Klussen Hendrik Ido Ambacht
zaterdag 04 februari 2023

Motor voor zonnescherm vervangen!

Ik zoek iemand die de motor van mijn zonnescherm kan vervangen.De huidige motor hapert.Het scherm is vijf mtr.breed en heeft een uitval van twee meter vijftig. Alles is goed bereikbaar en het scherm heeft een schakelaar.


Klussen Hendrik Ido Ambacht
maandag 30 januari 2023

5 binnendeuren afhangen

Wij willen in onze woning de binnendeuren op de begane grond vernieuwen. We hebben een keuze gemaakt voor binnendeuren van CanDo. Gaat om 2 deuren van type Bradford (deuren met rookglas) en 3 van het type Lingfield (dichte deuren). Toiletdeur 78x198 rechtsdraaiend Meterkastdeur 63x198 linksdraaiend Kamerdeur 82,5x199 linksdraaiend Kelderkastdeur 78x198 rechtsdraaiend Bijkeukendeur 77,5x199 linksdraaiend


Klussen Hendrik Ido Ambacht
donderdag 12 januari 2023

Meubels op maat

Ik wil graag een slaapkamer op maat laten maken.één schuine zijde links, hoogte rechts 265 cm, hoogte links 70 cm, plafond 256 cm, vloer 397 cm, minimaal 1 spiegeldeur. Ook wil ik een opbergkast in werkkamer met één schuine zijde links, hoogte rechts 265 cm, hoogte links 90 cm, plafond 172 cm, vloer 286 cm.


Klussen Hendrik Ido Ambacht
maandag 24 oktober 2022

Kastranden kitten

Zoek een vakman voor het kitten van 6 randen tussen een kast met een muur.


Klussen Hendrik Ido Ambacht
dinsdag 02 augustus 2022

2 radiatoren ophangen

Ik wil 2 radiatoren ophangen


Klussen Hendrik Ido Ambacht
zondag 03 juli 2022

Behangen met vliesbehang zonder patroon

De beneden verdieping ongeveer 95m2 Ongeveer 15 rollen 4 banen uit een rol 245 hoog .het vliesbehang wat ik ga kopen is met een korrelstructuur


Klussen Hendrik Ido Ambacht
maandag 13 juni 2022

Laminaat in slaapkamers

Het gaat om het lamineren van 2 slaapkamers en een hal. Met praxis laminaat licht naturel. Ik heb wel een kinderbed in 1 slaapkamer staan die over het laminaat getild moet worden halverwege en in de masterbedroom een kast. Beide kan ik halverwege ook met een vriend er overheen tillen mocht dit een probleem zijn. Qua ruimte maken we de rest van de kamer uiteraard leeg. Het grote bed en overige kasten worden verwijderd. Maar dit zijn twee dingen die veel werk vergen om uit elkaar te halen en weer in de ruimte te plaatsen vandaar mijn vraag. Klus zal wel in 2 dagen moeten gebeuren. Als de kinderkamer en hal klaar zijn dan kan later de grote slaapkamer volgen. Dit omdat het bed in die ruimte gezet wordt dan.


Klussen Hendrik Ido Ambacht
maandag 28 juni 2021

Pvc visgraat vloer leggen verlijmd

Pvc vloer leggen eerste verdieping woning. Het betreft 33 m2 ongeveer van 4 ruimten. Het egaliseren doen we optioneel zelf. Plinten leggen mogen optioneel worden geoffreerd 35 m2 strekkende meter.


Klussen Hendrik Ido Ambacht
zondag 28 februari 2021

Aanpassingen afzuigkap (afzuigslang + buitendoorvoer + verlichting)

Afzuigkap (aanpassing aansluiting afzuigslang in keukenkast + buitendoorvoer). Wij willen e.e.a. laten aanpassen aan de afzuigkap en de verlichting in de afzuigkap. - Ronde aansluiting voorzien i.p.v. taps, - Buitenkap voorzien van terugslagklep. - Afzuiging hapert af en toe, graag nakijken - LED-verlichting vervangen door hallogeen Zie bijgevoegd document. We komen graag in contact met iemand die dit in april zou kunnen uitvoeren. Dank!


Klussen Hendrik Ido Ambacht
woensdag 16 september 2020

Rolluik repareren en 3 andere rolluiken offreren

Het rolluik van de dakkapel aan de zijkant van mijn woning blijft hangen. Je hoort het motortje nog wel en heel af en toe bewegen de lamellen ook, maar meestal beweegt het luik niet. Ook wil ik graag de ramen van mijn slaapkamer met balkon en de balkondeur voorzien van rolluiken.


Klussen Hendrik Ido Ambacht
Offertes aanvragen