Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Klusjesman of klusjesdienst herstelling Haren

Zonwering controle motorisering - Klusjesman - Haren

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Zonwering controle motorisering

Ons zonnescherm maakt veel lawaai. Graag willen we weten waardoor dit komt en of dit gerepareerd kan worden.


Klusbedrijf Haren

Vraag gratis offertes aan voor klusjesman in Haren

Recente aanvragen uit Haren

zondag 10 september 2023

Het afhangen / monteren van een achterdeur tpv bijkeuken en een binnendeur tpv badkamer

Het betreft een tweetal deuren in de volgende afmetingen: Achterdeur: 830 x 2015 mm ; Opdekdeur : 730 x 2015 mm Bijgevoegd: foto's van beide deuren. Deze worden vervangen door hetzelfde type deur, de achterdeur (meranti) wordt voorzien van HR++ glas. Het slotgat (voor 1-puntsslot) van de achterdeur wordt in de fabriek ingefreesd. De opdekdeur wordt afgehangen in een stalen kozijn. Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen/afhangen van de hierboven omschreven deuren. Indien er van uw zijde vragen/opmerkingen zijn, dan graag even contact, Met vriendelijke groet, Henk Kop


Klussen Haren
woensdag 14 juni 2023

PVC vloer in appartement leggen (110m2)

In een bestaande woning, 12 jaar oud op de 1e en 2e verdieping. Betreft slaapkamer+ inloopkast en nog een slaapkamer en de hal op de 2e verdieping en op de 1e verdieping 3 slaapkamers. Indien mogelijk ook vloerbedekking verwijderen en egaliseren als dat mogelijk is. Ongeveer bij elkaar 1e en 2e verdieping 110m2.


Klussen Haren
zaterdag 06 mei 2023

Spanplafond plaatsen

In de keuken Naar welke dienst ben je op zoek?: Spanplafond plaatsen Wat is ongeveer de oppervlakte van je plafond?: Minder dan 10 m² Waar wil je het spanplafond plaatsen?: Woning


Klussen Haren
dinsdag 18 april 2023

Plaatsen nieuwe binnendeur

Het plaatsen van een nieuwe binnen deur met beslag 30 min werk. Beslag is aanwezig.


Klussen Kropswolde
dinsdag 28 februari 2023

2 slaapkamers behangen (overschilderbaar) vliesbehang.

Slaapkamer 1: 3,80 bij 3,40 meter; hoogte 2,40 m. Slaapkamer 2 : 2,75 bij 1,90 meter; hoogte 2,40 m. Oude behang halen we er zelf af


Klussen Haren
maandag 11 april 2022

Woonkamer, slaapkamers en gang behangen

Eind juli is mijn nieuwbouw appartement klaar, de muren zijn behang klaar. Graag zou ik het willen laten behangen met vliesbehang. Het gaat om de woonkamer, twee slaapkamers en gang. (in de woonkamer heb je veel hoge ramen vanaf de vloer tot plafond) Graag zou ik een prijsindicatie willen indien mogelijk.


Klussen Haren
maandag 31 januari 2022

PVC vloer leggen op een geëgaliseerde vloer met vloerverwarming

Het gaat om 72 m2 vloer leggen op de begane grond


Klussen Haren
zondag 04 juli 2021

Verbouwen badkamer

Gehele badkamer verbouwen, vloer met el. Verwarming, bad plaatsen, toilet, douche en wadtafelmeubel. Vloer en wandtegels. Oude badkamer verwijderen. Zie ook bijlage..


Klussen Kropswolde
woensdag 04 november 2020

Laminaatvloer leggen

Ik heb bij de praxis laminaat gekocht. Deze wil ik laten leggen. Gaat om ca 70 m2. Benedenwoning door hele huis.


Klussen Haren
zondag 18 oktober 2020

Slopen en afvoeren serre

Slopen en afvoeren van de serre. Deze staat er al 30 jaar. De serre bestaat voornamelijk uit dubbelglas, aluminium en kunstoffen dakplaten. Afmetingen 7x3 en 3,5 mtr hoog.


Klussen Haren
zaterdag 28 maart 2020

Een traprenovatie uitvoeren met aanwezige materialen

Ik zoek een trappenspecialist die mijn trap kan renoveren. Wij hebben een dichte trap, 15 treden en willen met overzetredes en stootborden de trap renoveren. Materialen hebben we zelf, we zoeken iemand die de materialen wil inmeten en plaatsen.


Klussen Haren
maandag 18 november 2019

Voorzetwand plaatsen

Aanbrengen van een geluidsisolerende voorzetwand. Afmetingen 7,6 x 2,65 meter hoog.


Klussen Noordlaren
dinsdag 17 september 2019

Monteren van een douche-cabine

Bestaande situatie: douche bak 90 x 90 cm in de hoek van de badkamer, tegen twee wanden aan en tegen de korte kant van een ligbad. Ik heb bij Praxis gekocht: GET WET type 110, een zijwand voor op de rand van het bad en een draaideur welke dus tussen een wand en het einde van de vaste zijwand moet komen. Deze is op maat gemaakt. De deur met omlijsting moet links tegen de muur en rechts tussen het bad. De rand van het bad steek 26 mm boven de douchebak uit. De ruimte voor de deur is 88,5 mm. Op de badrand komt een vaste glaswand, deze is op maat gemaakt naar 164 cm. De deur 190 cm hoog. De nieuwe douchewanden kunnen direct geplaatst worden. Ik heb alleen de dozen van de geleverde dingen, maar ben nog niet begonnen.


Klussen Kolham
dinsdag 03 september 2019

Laminaatleggen in woonkamer en blokhut

In onze woonkamer (55 m2) ligt laminaat dat vervangen moet worden door nieuw laminaat van de praxis, dit hebben wij al gekocht. Het oude laminaat moet eruit worden gehaald en hergebruikt worden in de blokhut die achter in tuin (40-45 m2). Het gaat in eerste instantie om het laminaat in de woonkamer leggen.


Klussen Foxhol
woensdag 21 augustus 2019

Lekkende toiletpot demonteren en opnieuw plaatsen

Ik heb een nieuwe closetpot gekocht met bril en wisa reservoir. Deze is gemonteerd, maar lekt. De verbinding tussen de spoelbak en de toiletpot lekt. Er hangt in de gang een viezige rioollucht. Graag zou ik de toiletpot opnieuw gemonteerd willen hebben, zodat deze niet meer lekt.


Klussen Haren
Offertes aanvragen