Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Klusjesman of klusjesdienst herstelling Diemen

Zonnescherm afvoeren - Klusjesman - Diemen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Zonnescherm afvoeren

alleen afvoeren zonnescherm lengte 4 meter zonder doek is al losgekoppeld van muur


Klusbedrijf Diemen

Vraag gratis offertes aan voor klusjesman in Diemen

Recente aanvragen uit Diemen

dinsdag 12 september 2023

2 binnendeuren afhangen + bij 2 andere deuren deurkruk vervangen

2 binnendeuren vervangen (van gang naar kamer en van halletje naar gang. Het is mogelijk dat ze een beetje passend gemaakt moeten worden (1 of 2 cm). Van de WC-deur de kruk + slot vervangen voor Amsterdam deurbeslag + glazen ruitje vervangen voor matglas. Bij deur gangkast beslag vervangen.


Klussen Diemen
dinsdag 18 juli 2023

Opbouw bovenop woonkamer

Wij zijn ons aan het orienteren om een verdieping bovenop de woonkamer te laten bouwen van houtskeletbouw. De afmeting van de onderverdieping is 4.5 x 8 meter. De huidige dakconstructie is tijdens de bouw al verstevigd voor een eventuele verdieping. Deze opbouw moet voorzien worden van een plat bitumen dak.


Klussen Diemen
donderdag 02 februari 2023

Laminaat leggen op de 1e en 2e verdieping, circa 70 m2

We hebben onlangs 70 m2 laminaat (inclusief plinten) gekocht bij de Praxis, deze wordt een dezer dagen besteld. Graag willen het laminaat laten leggen op de 1e en 2 verdieping van ons huis. In de bijlagen vindt u de plattegronden van de verdiepingen.


Klussen Diemen
woensdag 28 december 2022

Laminaat vloer aanhelen of opnieuw leggen

Na lekkage in onze hal moeten wij een offerte opvragen om onze laminaat vloer te repareren of opnieuw te leggen, wij zouden graag een specialist langs laten komen om de schade te beoordelen en een offerte op te stellen. Het zou gaan om een deel van de hal en een gedeelte van onze slaapkamer.


Klussen Diemen
zondag 20 november 2022

Installing a new sliding door inside of the house

I had a sliding door in a temporary wall that I removed. I would like to get a new one installed with a rail. The job is quite simple and straightforward however most likely a hole on the temporary wall must be cut to install the new rail as I believe.


Klussen Diemen
dinsdag 16 augustus 2022

Binnenkant dakkapel afwerken (~7,5m2)

Wij krijgen een dakkapel over 2 kamers. Hierdoor moet er een stuk wand dicht gemaakt worden. We willen vensterbanken en schuifbare schotten voor de opbergruimte. Daarna mag ook het gestuct worden. Het betreft een oppervlakte van ongeveer 7,5m2.


Klussen Diemen
maandag 11 juli 2022

PVC vloer leggen en egaliseren (165 m2)

Wij willen voor een nieuwbouw huis PVC laten leggen en egaliseren. Het gaat om ongeveer 165 m2. Graag wat advies en nifo.


Klussen Diemen
dinsdag 24 mei 2022

Opknappen badkamer

Ik zou graag mijn badkamer willen opknappen met in ieder geval een inloopdouche en een nieuw zwevend toilet. Alle onderdelen kunnen op dezelfde plek blijven.


Klussen Diemen
donderdag 19 mei 2022

Bed in elkaar zetten en aan wand monteren

Ik zoek een vakman die voor mij een bed in elkaar kan zetten en aan de wand monteren. Het is een bed van beter bed. Betreft een kast waaruit een bed uitgeklapt kan worden.


Klussen Diemen
dinsdag 15 februari 2022

Asbest verwijderen tussenmuur op zolder (~9m2)

De zolder kent ~9m2 aan asbesthoudende platen aan één kant van de tussenmuur. Deze wil ik graag laten verwijderen. Er is nog geen asbestinventarisatie gedaan.


Klussen Diemen
maandag 14 februari 2022

Leggen van pvc vloer

IK wil graag een pvc vloer leggen. Graag ontvang ik de prijs voor het leggen van de pvc vloer en de prijs van als ik de vloer in visgraat wil leggen. het gaat om 55m2.


Klussen Diemen
woensdag 02 februari 2022

Binnendeur plaatsen op zolder

Wij willen een deur laten plaatsen op onze zolder. Er zit nog geen deurkozijn in, maar er zijn wel in de deuropening aan beide zijkanten tot aan het plafond houten latten (?). Afmetingen zijn: +/-85 cm breed, +/-238 cm hoog. We willen graag dat iemand dit eerst komt opmeten om zeker van de maat te zijn en ons advies geeft over het type deur (die wij dan vervolgens bestellen bij praxis). Ook moeten wij overig materiaal zoals deurklink en slot etc nog aanschaffen. Hier graag ook advies over. Als al het materiaal binnen is willen we graag dat iemand dit komt plaatsen.


Klussen Diemen
dinsdag 28 december 2021

Install new floors 95m2

I'm moving into a new apartment, it is a new building so there is no floors. The apartment is 112m2, however not all of it needs flooring (bath, toilet and terrace don't). I calculate the area that needs floor installed must be around 95m2. This includes bedrooms, living room, halls, storage space, and kitchen. I want to install laminate in the apartment, except maybe in the kitchen. I want to know how much it would cost and how long it would take, and if there is a discount or package for both the floors + job.


Klussen Diemen
woensdag 29 september 2021

Opmaat gemaakte deur met kozijn plaatsen bovenaan de trap

Ik zoek een vakman die voor mij een deur met kozijn op maat bovenaan de trap op de 1ste verdieping kan plaatsen. Ik wil graag ook advies ontvangen van de vakman over welke deur ik het beste kan laten plaatsen, ook omdat ik de afmetingen niet weet. Ik wil de aanschaf van de deur dus ook in overleg met de vakman laten doen.


Klussen Diemen
zondag 22 augustus 2021

Laminaat leggen in slaapkamer.

Ik wil laminaat laten leggen in de slaapkamer. De oppervlakte is 14 m2.


Klussen Diemen
Offertes aanvragen