Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Casius Keukenspecialist Oss

Keuken plaatsen - Keuken - Oss

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Keuken plaatsen

Keuken plaatsen op 28/29 november 2019. Leidingwerk is reeds gedaan. Betreft alleen keuken plaatsen. Keuken wordt voorgemonteerd geleverd.


Keukenspecialist Oss

Offertes voor keuken in Oss aanvragen

Recente opdrachten uit Oss

maandag 03 oktober 2022

Uitsparing keukenblad vergroten Graniet

Wij gaan over op inductie, maar nu is de uitsparing in het granieten aanrechtblad te klein. Het gaat om een centimeter dat het vergroot moet worden.


Keukenmontage en - renovatie Heesch
donderdag 02 januari 2020

Keukenkastjes wrappen of spuiten

Ik wil een de keukenkasten laten renoveren door middel van wrappen of spuiten. Wat zijn de kosten hiervan? Ik hoor het graag.


Keukenmontage en - renovatie Uden
dinsdag 12 november 2019

Keuken plaatsen

Keuken plaatsen op 28/29 november 2019. Leidingwerk is reeds gedaan. Betreft alleen keuken plaatsen. Keuken wordt voorgemonteerd geleverd.


Keukenmontage en - renovatie Oss
donderdag 07 november 2019

Uitsparing in een granieten aanrechtblad vergroten op locatie

Uitsparing in granieten aanrechtblad is nu 56 cm breed en 48 cm diep. De diepte van 48 cm moet naar 49 cm.


Keukenmontage en - renovatie Zeeland
dinsdag 04 december 2018

Keuken fronten laten spuiten

Ik wil graag de kastjes van onze keuken laten spuiten in het wit. Het gaat om 2 kleine langwerpige kastjes, 3 normale kastdeurtjes, 3 brede lades en 2 grotere kastdeuren (onder andere van de koelkast).


Keukenmontage en - renovatie Zeeland
woensdag 02 mei 2018

Waterschade keuken herstellen

Schade aan keuken: Systeemplafond met spotjes, laminaatvloer, mdf plinten, keukenkastjes, afzuigkap, afzuiging wc. Herstelwerkzaamheden: Gipsplafond met spotjes en laten stucen, tegelvloer, afzuigkap, afzuiging wc, keukenkastjes schuren en lakken. Ik wil graag een offerte ontvangen voor de herstelwerkzaamheden die ik kan tonen aan de verzekeringsmaatschappij en de eventuele meerprijs van de herstelwerkzaamheden ten opzichte van de oude situatie.


Keukenmontage en - renovatie Nuland
zondag 22 april 2018

Afzuigkap naar buiten aanleggen

Afzuigkap plaatsen en een gat in de buitenmuur op de 5e etage boren. Hoop dat dit mogelijk is. Buurman heeft dit ook gedaan.


Keukenmontage en - renovatie Oss
donderdag 12 oktober 2017

Keukendeurtjes opnieuw bekleden

Ik wil graag op twee keukendeurtjes nieuwe folie aanbrengen, in dezelfde kleur als voorheen vanwege beschadiging. Maten 90x60 en 90x30


Keukenmontage en - renovatie Uden
woensdag 30 augustus 2017

Bosch Solitaire gasfornuis repareren

Bosch gasfornuis model SOH 905 A, type, leeftijd ~15 jaar. Wanneer de oven wordt gebruikt slaat na 3 tot 5 minuten de aardlekschakelaar er uit.


Keukenmontage en - renovatie Megen
woensdag 24 mei 2017

Scharnieren vervangen van een Boretti oven

Rechterscharnier van Boretti Type VNR96AN. Modelomschrijving FOBO/VNR96AN is gebroken en moet vervangen worden. Svp all in prijsopgave.


Keukenmontage en - renovatie Uden
donderdag 11 augustus 2016

Landelijke keuken op maat leveren en plaatsen

Wij hebben een twee-onder-een-kapwoning gekocht, waarvan de overdracht zal plaatsvinden op 16 november. We willen daar graag een landelijke keuken in parallel-opstelling laten plaatsen, het liefst in een robuuste houten uitvoering. Aan de ene zijde van 322 cm willen we 1 Boretti fornuis van 90 cm breed, twee ladekasten aan beide zijden met elk 2 lades en 1 hoge kast met een inbouwkoelkast van 122 cm. In de hoge kast willen we boven de koelkast graag een extra kast met deur. Aan de andere zijde, ook 322 cm, willen we graag een diepe keramische witte spoelbak. Aan deze kant moet ook de vaatwasser komen. Om voldoende werkruimte te hebben, willen we er 3 extra kasten bij plaatsen, uitgaande van standaard maten. Wanneer mogelijk willen we in 1 van deze extra onderkanten een inbouwmagnetron. Graag bespreken we de uitvoering die u ons kunt aanbieden en ontvangen een prijsopgave.


Keukenmontage en - renovatie Uden
woensdag 06 juli 2016

Keuken in een nieuwbouwhuis plaatsen

We hebben een keuken gekocht welke naar verwachting in oktober / november 2016 in ons nieuwbouwhuis moet worden geplaatst. Het betreft een hoekkeuken met diverse apparatuur, waaronder een koelkast, diepvries, combi oven-stoom, combi oven-magnetron en vaatwasser van Bosch en daarnaast gaat het om de montage van een inductiekookplaat Bora Basic recirculatie en Quooker Combi 2. 2 Fusion square 3-1 kraan. We zoeken een vakman die secuur werkt en ervaring heeft met het monteren/plaatsen van moderne keukens inclusief bovenstaande apparatuur. Er word met de bouw rekening gehouden met het leidingplan en de elektra, hier hoeven geen aanpassingen meer ingemaakt te worden met het plaatsen en aansluiten van de keuken en apparatuur.


Keukenmontage en - renovatie Berghem
zondag 27 maart 2016

Keuken fronten laten spuiten

Wij willen onze keukenfrontjes graag laten renoveren. Er zit nu een folielaag op, die wij willen laten verwijderen. Daarna moeten de frontjes in kleur worden gespoten. Het gaat om 7 kastdeurtjes van 70 x 50 cm, 1 paneel van 70 x 60 cm, 1 paneel van 70 x 45 cm, 2 panelen van 30 x 49,5 cm, 2 panelen van 25 x 49,5 cm, 2 panelen van 14,5 x 49,5 cm, 1 paneel van 30 x 59 cm en 1 paneel van 35 x 59 cm. Het zijn geen vlakke frontjes, maar frontjes met een lijstwerk. Wij ontvangen graag een offerte.


Keukenmontage en - renovatie Uden
dinsdag 22 maart 2016

Ladegeleiders van keukenlade vervangen

Ik heb 3 linker keukenlade geleiders nodig metro vam 30. SR 600. Is dat leverbaar en wat kost het? Ik zoek alleen een leverancier, ik plaats de geleiders zelf.


Keukenmontage en - renovatie Megen
maandag 15 februari 2016

Spotjes in plafond laten plaatsen

Wij willen graag spotjes laten plaatsen in de keuken in ons nieuwbouwhuis wat 24 maart wordt opgeleverd. Er zit een beton plafond in met V-naden. Wij willen ons plafond niet laten verlagen of opnieuw laten stuken. Ik wil graag een vrijblijvende offerte ontvangen wat het kost om een paar spotjes te laten plaatsen in het plafond in de keuken en of dat mogelijk is.


Keukenmontage en - renovatie Heesch
Offertes aanvragen