Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Casius Keukenspecialist Gorinchem

Keuken opnieuw afstellen - Keuken - Gorinchem

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Keuken opnieuw afstellen

Hebben een nieuwe keuken maar de koelkastdeur en vaatwasser zijn niet mooi afgesteld. Daarnaast hele keuken controleren.


Keukenspecialist Leerdam

Offertes voor keuken in Gorinchem aanvragen

Recente opdrachten uit Gorinchem

zondag 20 september 2020

Keuken renoveren

Hebben een eiken boerderij met een keuken die ik wil laten zandstralen, voor ongeveer 10 m2. Daarbij wil ik ook een nieuwe koelkast, oven, fornuis en magnetron optioneel.


Keukenmontage en - renovatie Herwijnen
zaterdag 06 juni 2020

Voorbereidingen treffen voor plaatsing van nieuwe keuken

Het betreft het verleggen van de waterleiding, de afvoer (ongeveer 30cm) tbv de vaatwasser, de cooker en de wasbak en het toevoegen van contactdozen (3) en nog eentje voor in de wand, hiervoor zijn twee loze leidingen beschikbaar.


Keukenmontage en - renovatie Leerdam
vrijdag 08 mei 2020

Keuken opnieuw afstellen

Hebben een nieuwe keuken maar de koelkastdeur en vaatwasser zijn niet mooi afgesteld. Daarnaast hele keuken controleren.


Keukenmontage en - renovatie Leerdam
maandag 22 juli 2019

Gat graniet keukenblad vergroten op lokatie

Ik wil ons gat in het granieten keukenblad laten vergroten (inzagen) van 57x49 naar 75x49cm. Graag op locatie in Giessenburg.


Keukenmontage en - renovatie Giessenburg
donderdag 21 februari 2019

Spoelbak repareren

We hebben een Ikea spoelbak met een scheur en krakkelee. We willen het laten repareren.Wat kost dat ongeveer?


Keukenmontage en - renovatie Hardinxveld Giessendam
woensdag 13 juni 2018

Folie op keukenkastdeuren herstellen

Wij gaan ons huis verkopen en er zijn 2 keukenkastjes (standaard afmeting) die wel aan een opknapbeurt toe zijn. Graag een offerte.


Keukenmontage en - renovatie Gorinchem
donderdag 08 maart 2018

Aanrechtblad vervangen

Ik wil graag een nieuw aanrechtblad. Op dit moment heb ik een betegeld aanrechtblad inclusief gasfornuis en wasbak, en ik wil het geheel graag vervangen hebben. Afmeting is 2. 34 breed en 65 diep. Graag ontvang ik van jullie een prijsopgave.


Keukenmontage en - renovatie Leerdam
donderdag 04 januari 2018

Siematic keuken opnieuw afstellen

Wij hebben deze week de sleutel van ons huis gekregen. Er is een Siematic keuken in die nog mooi is en voorlopig niet aan vervanging toe is. Echter doet het soft close systeem het niet meer bij alle laden (9 laden) en moeten de deurtjes eigenlijk gesteld worden (dit zijn er 5). Wij wonen in Gorinchem. Doen jullie dit ook of weet u een collega hier in de buurt die ik kan raadplegen?


Keukenmontage en - renovatie Gorinchem
donderdag 20 juli 2017

Scharnieren van een Bosch Solitaire oven repareren

Wij willen de scharnieren in de ovendeur van ons Solitaire gasfornuis laten vervangen. Zij zijn kapot gegaan, waardoor de deur van het fornuis moeilijk sluit.


Keukenmontage en - renovatie Nieuwpoort
zaterdag 01 april 2017

Bulthaup keuken renoveren

Ik heb een Bulthaup keuken waarvan ik 10 deurtjes, 6 ladefrontjes en een front op de koelkast en afwasmachine wil laten vervangen. Ook wil ik de koof om de afzuigkap in dezelfde vervanging laten meenemen. Ik maak graag een afspraak om de keuken hier te laten beoordelen en alles in te meten. Ik ontvang graag uw offerte met daarin afzonderlijke posten voor de levering en montage.


Keukenmontage en - renovatie Meerkerk
donderdag 09 maart 2017

Afzuigkap plaatsen en kitten

Het betreft het ophangen van een nieuwe afzuigkap aan een muur van gipsblokken. De afvoerslang van de oude afzuigkap zit er nog en is dus eenvoudig aan te sluiten op de nieuwe afzuigkap. De RVS koof van de afzuigkap dient in een gat in de gipsplaten koof geschoven te worden. Dit gat is al op maat gemaakt. Anders hangt de kap te dicht op de kookplaat. De muur is mooi strak gestuukt. Ook zou ik graag de plint van het aanrecht willen laten kitten. Graag ontvang ik een totaalprijs.


Keukenmontage en - renovatie Gorinchem
vrijdag 17 februari 2017

Vaatwasser naast het aanrecht aansluiten

Wij willen graag onze vaatwasser aansluiten naast het aanrecht. Hiervoor moet een waterleiding en afvoer gelegd worden. Er is een kraan aanwezig.


Keukenmontage en - renovatie Gorinchem
dinsdag 06 december 2016

Keuken in U-opstelling verwijderen

Het betreft het verwijderen van een U-keuken. De buitenmaat van de keuken is 2.40 x 2.40 x 2.40 meter. Het zal gaan om een granieten werkblad, granieten platen tegen muur, keukenkastjes en apparatuur. Het afval dient ook te worden afgevoerd.


Keukenmontage en - renovatie Leerdam
zaterdag 12 november 2016

Keukenkastje repareren en folie herstellen

Het fineer van een van de keukenkastjes laat los en is gescheurd. Het betreft het paneel van de afwasmachine. Dit zou ik graag laten repareren als het mogelijk is. Hiervoor ontvang ik graag een offerte. Het betreft een Tulp keuken van ongeveer 15 jaar oud.


Keukenmontage en - renovatie Vuren
zaterdag 05 november 2016

Keuken in een nieuwbouwhuis laten zetten

Ik wil een keuken laten plaatsen in een nieuwbouw huis. De keuken loopt in een L-vorm. Er hoeft geen leidingwerk gedaan te worden, het gaat puur om het plaatsen.


Keukenmontage en - renovatie Gorinchem
Offertes aanvragen