Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Casius Keukenspecialist Den Bosch

Vergroten gat granieten werkblad. - Keuken - Den Bosch

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Vergroten gat granieten werkblad.

Ik wil een nieuwe (grotere) kookplaat plaatsen, waarvoor het gat in het granieten werkblad vergroot moet worden.


Keukenspecialist Boxtel

Offertes voor keuken in Den Bosch aanvragen

Recente opdrachten uit Den Bosch

woensdag 08 februari 2023

Kleine werken in de keuken (keukenbladen, kastjes vervangen)

ik zou graag nog een extra hoge kast willen laten maken, waarin de overgeplaatst moet worden. Wat wil je in de keuken laten doen?: Ik wil reparatie(s) uit laten voeren of bijvoorbeeld het werkblad vervangen


Keukenmontage en - renovatie Den Bosch
dinsdag 18 oktober 2022

Verwijderen vloerbedekking 2 gewone trappen

Wij willen graag het vastgelijmde tapijt van 2 trappen laten verwijderen. Inclusief de lijmresten.


Keukenmontage en - renovatie Den Bosch
donderdag 30 juni 2022

waterleiding en gasleiding aanpassing.

Ik wil mijn keukenblok beneden eruithalen en na jouw komst vervangen. Eea moet aangepast worden, netjes gemaakt worden. Flexibele Waterleidingen koud en warm komen nu uit muur en hangen los, met daarop volgens mij knelkoppelingen, waarna het middels slangen aangesloten is op de wasbakkraan. Wat er gedaan moet worden (hopelijk omschrijf ik het voldoende, zodat het te snappen is) - Die flexibele waterleidingen zou ik eerst naar een of twee afzonderlijke muurplaten willen lijden, met daarop een afsluitkraan, om vervolgens daarop weer de normale wasbakkraan op te sluiten. Dit zodat ik niet altijd perse de hoofdkraan moet uitzetten als ik iets met de wasbakkraan moet doen. - Voor koudwaterleiding, misschien een afsluitkraan met twee aaansluitingen, bestaat dit? Één aansluiting zou dan geschikt moeten zijn om een vaatwasser aan te sluiten de andere voor de wasbakkraan. - Wanneer dit niet kan is een aftakking van de koudwaterleiding ook prima. - Is een aparte afvoer nodig voor een vaatwasser, ik zie oplossingen met direct aansluiten op een sifon, is dit voldoende voor een vaatwasser? - Daarnaast is er kleine gaslekkage geconstateerd. Ik denk te weten waar het zich bevind. Lijkt oude aansluiting of buis te zijn die onder de vloer van kelderkast richting fornuis aansluiting gaat. Met een gasmeter slaat hij heel lichtjes aan op die locatie, met gaskraan uit niet.


Keukenmontage en - renovatie Vught
woensdag 11 mei 2022

Handgrepen en kleur aanpassen

Wij hebben een nieuw huis gekocht en willen op den duur de keuken een moderne uitstraling geven. Keuken is in technische goede staat. We willen alleen de kleur aanpassen en de handgrepen veranderen.


Keukenmontage en - renovatie Den Bosch
zaterdag 23 april 2022

Keuken wanden 20m2 wanden 10m2 plafond

Ik wil graag 20m2 wanden en 10m2 plafond glad laten stucen. Het is de keuken. Uitvoer eind Aug.


Keukenmontage en - renovatie Vlijmen
maandag 11 oktober 2021

Repareren/vervangen stucwerk

Wij hebben een woning van 16 jaar oud met scheuren in/afbrokkelend stucwerk in gehele huis (begane grond + 2 verdiepingen) met name onder plafonds en in hoeken. wanden Vierkante meter: 75 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex


Keukenmontage en - renovatie Den Bosch
vrijdag 10 september 2021

Gat voor inductie kookplaat groter maken

Wij hebben een keuken met een composiet aanrechtblad. Daarin zit een gaskookplaat. Nu hebben wij een inductiekookplaat gekocht en blijkt het gat te klein. Het moet ongeveer 1 cm groter aan 2 zijden. Wij zoeken een klusjesman die de zaag heeft daarvoor en die dit voor ons kan doen.


Keukenmontage en - renovatie Den Bosch
vrijdag 09 juli 2021

Vergroten gat granieten werkblad.

Ik wil een nieuwe (grotere) kookplaat plaatsen, waarvoor het gat in het granieten werkblad vergroot moet worden.


Keukenmontage en - renovatie Boxtel
dinsdag 09 juni 2020

Afzuigkap vervangen

In de keuken hangt boven de inductieplaat een soort schouw met daarin een afzuigkap. Deze werkt niet/onvoldoende waardoor regelmatig de rookmelder/brandalarm afgaat. Ik wil daarom een nieuwe afzuigkap geleverd en aangesloten krijgen op het luchtafvoerkanaal in deze schouw. De huidige afzuigkap demonteren en afvoeren.


Keukenmontage en - renovatie Den Bosch
zaterdag 06 juni 2020

Gat in granieten aanrechtblad vergroten voor grotere kookplaat

We willen een nieuwe kookplaat maar de uitsparing is net te klein. Er moet aan een kant ca. 2 cm af.


Keukenmontage en - renovatie Schijndel
woensdag 27 mei 2020

Ikea keuken plaatsen

Wij hebben een reeds een Ikea keuken en gaan deze vervangen. Wij zoeken een vakman die ervaring heeft en gespecialiseerd is in het plaatsen van 'Ikea' keukens. Keuken krijg eenzelfde indeling en komt op exact dezelfde plaats. Er hoeft dus geen leidingwerk aangepast te worden. Kookplaat, blad en spoelbak blijven en de afzuigkap wordt nu als kast/inbouw gekozen, dus ook dat wordt makkelijker. Keuken wordt geleverd met (Tradfri) verlichting voor in de vitrine kasten en met (Tradfri) verlichting boven het aanrechtblad. Bijzondere aan deze klus waar rekening gehouden moet worden zijn 2 aspecten: -Bovenkastjes aanpassen - 2 bovenkastjes moeten aangepast moeten worden. Een 60 cm breedte kast moet 30 cm worden en de bovenhoekkast moet van 68x68 naar 60 x 60 cm gemaakt worden. Ikea heeft de maatvoering aangepast en deze komen niet meer overeen met de oude maatvoering. -Deurtje aanpassen - Er ligt een peperduur op maat gemaakt granieten blad op met daarbij een onderspoelbak. Deze past goed op de Ikea keuken, alleen moet het deurtje onder de spoelbak ingekort worden. (lees stuk tussen deur uit om het facet te behouden). In de offerte willen wij de volgende opties opgenomen zien: optie 1: Kosten demonteren oude keuken optie 2: Kosten afvoeren/meenemen oude keuken optie 3: Kosten deel oude keuken elders in het huis plaatsen* *Het gaat hierbij om de twee buitenste lange kasten (60 x 240 cm) met daartussen twee bovenkosten (60 x 37 cm) en twee onderkasten (60 x 60 cm). Water en Electra zijn niet nodig. Graag het volgende als optie opnemen. Mogelijk willen wij een deel van de keuken


Keukenmontage en - renovatie Cromvoirt
donderdag 23 april 2020

Keuken opnieuw in de folie zetten

Ik zou graag mijn keuken een andere kleur willen geven. Deze is nu bekleed met folie. Het gaat om 3 bovenkastjes 4 lade. 2 bestel lade en koelkast deur deur onder de gootsteen en nog een kastdeur.


Keukenmontage en - renovatie Schijndel
zondag 05 januari 2020

Keuken afbreken en afvoeren

Ik wil de oude keuken laten afbreken en afvoeren. Er zit wel een hardstenen blad op. De afmeting is 5 x 3 x 2 meter.


Keukenmontage en - renovatie Den Bosch
donderdag 31 oktober 2019

Ikea aanrechtblad vervangen

Wij willen graag een nieuw Ikea keukenblad (2 delen) gaan bestellen en laten plaatsen. Het huidige blad zit geschroefd. We weten nog niet of de huidige spoelbal willen overzetten of een nieuwe willen kopen. Graag overleggen we hierover.


Keukenmontage en - renovatie Den Bosch
woensdag 02 oktober 2019

Keukenblok repareren na waterschade en Kickspace vervangen

Door een gesprongen soepele aansluitslang is mijn keukenkastje aan de onderkant zwaar beschadigd. De middenstijl moet worden vervangen. Ook de plinten moeten worden vervangen zo ook de achterplaat. De plinten zijn ongeveer 15 cm x 10 meter lang. Het gaat om een U-vormige keuken. Ook de kickspace is kapot, deze zou vervangen moeten worden. Afvoeren doen we zelf. Graag ontvangen we zo spoedig mogelijk een offerte.


Keukenmontage en - renovatie Den Bosch
Offertes aanvragen