Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Isolatiespecialist Zutphen

Binnenmuur isoleren met voorzetwanden - Isolatie - Zutphen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Binnenmuur isoleren met voorzetwanden

We willen graag weten wat de prijs is om de woning vanaf de binnenkant te isoleren met voorzetwanden. We overwegen de benedenverdieping te doen, of het hele huis. Graag krijgen we een advies en offerte hiervoor. We kopen dit huis en de overdracht is 3 oktober gepland, maar we mogen van de vorige eigenaren wel in het huis, dus een adviesgesprek zou voor die tijd plaats kunnen vinden. Ben je eigenaar van de woning?: Nee, ik word binnen 3 maanden eigenaar Hoe wil je de muren isoleren?: Muren isoleren langs de binnenzijde (verlijmen of voorzetwanden)


Isolatiespecialist Zutphen

Gratis offertes voor isolatie in Zutphen aanvragen

Recente opdrachten uit Zutphen

vrijdag 05 augustus 2022

Binnenmuur isoleren met voorzetwanden

We willen graag weten wat de prijs is om de woning vanaf de binnenkant te isoleren met voorzetwanden. We overwegen de benedenverdieping te doen, of het hele huis. Graag krijgen we een advies en offerte hiervoor. We kopen dit huis en de overdracht is 3 oktober gepland, maar we mogen van de vorige eigenaren wel in het huis, dus een adviesgesprek zou voor die tijd plaats kunnen vinden. Ben je eigenaar van de woning?: Nee, ik word binnen 3 maanden eigenaar Hoe wil je de muren isoleren?: Muren isoleren langs de binnenzijde (verlijmen of voorzetwanden)


Isolatie Zutphen
woensdag 03 augustus 2022

Binnenmuur + dak isolatie

Binnenmuurisolatie aanbrengen voor alle buitenmuren inclusief zolderdak. Totaal oppervlak buitenmuren is ca. 130 m2, van het dak is dat ca. 95 m2. Huis heeft enkelsteens buitenmuren en op het ogenblik geen of nauwelijks binnenmuurisolatie (waar dat wel is aangebracht voldoet het niet meer aan de normen van deze tijd). We streven naar een Rc-waarde van 3, liever nog 3,5 of hoger. Huidige isolatiewaarde is volgens energielabel van het huis (registratiedatum 2022-07-06) voor het grootste deel van de buitenmuren 0,35 m2K/W, voor de rest zelfs niet hoger dan 0,19 m2K/W. Voor de dakisolatie vermeldt het energielabel voor de diverse delen waarden van 0,86, 0,35 en 0,22 m2K/W. Gelijktijdig ook bijbehorende ventilatiemaatregelen nemen. Vernieuwing van glaswerk en kozijnen is ongetwijfeld ook nodig. Dubbel glas is slechts in een deel van de woning aangebracht. Maar daarvoor zullen we een andere offerte opvragen. Ben je eigenaar van de woning?: Nee, ik overweeg te gaan kopen Hoe wil je de muren isoleren?: Muren isoleren langs de binnenzijde (verlijmen of voorzetwanden)


Isolatie Lochem
zondag 24 juli 2022

Caravan rondom onder isoleren

Ik heb houten platen die onder de stacaravan rondom aangebracht moeten worden totaal 32 meter bij 0.80.


Isolatie Laren
maandag 27 juni 2022

Zoldervloer isoleren (37,5m2)

Ik wil graag mijn zoldervloer isoleren (tussen onderkant plafond en loopvloer (planken) in. Oude planken mogen verwijderd worden, daarna moet er isolatie materiaal aangebracht worden(dik minerale wol ertussen en weer afwerken met Osb plaat bijvoorbeeld). Het kan zijn dat er oud glaswol tussen zit, dit mag dan verwijderd worden. Oppervlakte zolder is ca. 6 x 6 = 37,5 m2.


Isolatie Gorssel
dinsdag 21 juni 2022

5 deuren en 5 ramen isoleren tegen tocht

Ik zoek een vakman voor het isoleren van mijn ramen en deuren. Dit zodat er geen tocht meer doorheen komt. Het gaat om 5 ramen en 5 deuren.


Isolatie Laren
vrijdag 17 juni 2022

Zolder van binnenuit isoleren + afwerken met muurverf (~10,6m2)

Ik zoek een vakman die voor mij een trapgat kan isoleren, van 4.8 m2. Ook om de zolderkamer te isoleren, 5.8 m2. Samen: 4.8 + 5.8 = 10.6 m2 Electra valt buiten de klus. Afwerking met muurverf overschilderbare gipsplaat en schroefgaten plamuren. Gereed voor overschilderbaar opleveren. Diepte spanten verschilt tussen 9 a 14 cm. Graag met gipsplaat binnen de spanten blijven ivm elektra. Deur bij trapgat mag afgeschuind worden. Electra wordt verplaatst.


Isolatie Dieren
maandag 13 december 2021

Vloer thermisch isoleren 130m2

Ik zoek enen vakman die mij kan helpen over het aanbrengen van vloerisolatie in mijn woning. Ik vraag me af of vloerisolatie zin heeft: consequenties, kosten, opbrengsten, voordelen, nadelen. Als dit natuurlijk allemaal goed uitkomt dan zou ik het wel willen laten isoleren. Het gaat om thermische isolatie. De oppervlakte van de woning is 130m2.


Isolatie Borculo
maandag 09 augustus 2021

plafond isoleren

Graag zou ik de garage ( plafond) met pur geïsoleerd hebben 50 m2 op de verdieping er boven bevond zich een slaapkamer. Met de garage daar helemaal voor leeg zijn? Of kunnen kastjes en schappen blijven hangen als deze afgedekt worden. Wat is het doel van de plafondisolatie?: thermisch isoleren Wat is de oppervlakte van het te isoleren plafond?: tussen 30 en 100 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Isolatie Voorst gem. Voorst
zondag 24 januari 2021

Geluidsisolatie aanbrengen

Er is een ankerloze spouwmuur tussen ons en de buren. De buurman praat enorm hard, en dat horen we. Hij kan er niets aan doen, is wat doof. Het gaat om een wand van circa 8 meter x 2,50 hoog. Wat is het doel van de muurisolatie? Geluid isoleren Hoe moet de isolatie en afwerking geplaatst worden? Geen voorkeur, graag advies van de vakman.


Isolatie Dieren
donderdag 02 juli 2020

Garage isoleren

Garage over gehele lengte isoleren ( is nu 1 steensmuur ). Totaal 11,5 meter. Graag ontvang ik een offerte.


Isolatie Eerbeek
dinsdag 02 juni 2020

Binnenkant garage isoleren met pur (18 m2).

Ik ga een carport ombouwen tot een garageruimte. Ik wil daarvoor graag de onderkant van het dak aan onderkant, van binnenuit dus, met pur geïsoleerd hebben. Het betreft een bitumen dak. De hoogte van het dak is ongeveer 2,5 meter en het is een plat dak. De totale oppervlakte van het dak betreft 18 m2. De garageruimte is goed bereikbaar.


Isolatie Barchem
dinsdag 19 mei 2020

Glazen serredak isoleren (nu zomers te warm en 's-winters lekt warmte weg)

Ik wil de buitenzijde van m’n serredak (dubbelglas) isoleren. De isolatieplaat moet waterdicht zijn dan wel waterdicht afgewerkt worden. Reden: zomers veel te warm, ’s winters lekt er warmte weg. Het gaat om veel serre daken (in totaal 207) waarvoor meerdere eigenaren belangstelling hebben. Wat ik eigenlijk meteen zou willen weten is welk isolatiemateriaal geschikt is om op glas te leggen. Het moet dus ook licht van gewicht zijn en niet dikker dan 3 cm (hoogte tussen de liggers) Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Andere, namelijk: Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest


Isolatie Zutphen
maandag 20 januari 2020

Na isoleren woning

De gehele woning dient aan de binnenzijde te worden na-geïsoleerd (140 m2). Er zullen voorzetwanden geplaatst dienen te worden. op 29 januari kunt u samen met mij de woning bezichtigen en zal er samen gekeken worden wat er gedaan dient te worden. dit werk zal begin maart 2020 uitgevoerd dienen te worden.


Isolatie Vorden
zaterdag 18 januari 2020

Termischisoleren wanden van binnenuit

Het betreft een voormalige stal met houten wanden, deze zijn niet geïsoleerd. Het geheel is ombouwd met damwand-wandplaten. Het gebouw is 20*11 m. Goothoogte 3.40 m. Het dak bestaat uit een golfplaten dak dat vanbinnen is ‘geïsoleerd’ met piepschuimplaten. We willen de stal ombouwen tot een woonatelier. Er ligt een stalvloer in. Graag laten wij de houten wanden aan de binnenzijde thermisch isoleren met platen, ipv rollen, deze kan ik zelf regelen. In april zouden wij willen beginnen.


Isolatie Joppe
dinsdag 10 december 2019

Muurisolatie om geluid te dempen

Er zijn twee muren. De grote is geheel vlak, in de kleine zit een schuin stuk aan van een schuin dak. En een balk. Het is een huis uit 1910 en er is geen spouwmuur maar een enkele muur. Ik heb zowel last van de buren als last van het idee dat ze mij horen. Het laatste is het grootste probleem. Ik maak onder andere muziek voor mijn werk en de andere muur is de slaapkamer waar het ook prettig is dat geluid binnen blijft. In mijn ouderlijk huis is in de vloer geloof ik steenwol of glaswol gezet. Later hoorden we dat dit vooral thermisch is, en niet tegen geluid. Het helpt daar inderdaad maar matig tegen geluid. Graag zou ik een oplossing willen die zo veel mogelijk geluid tegenhoud. Het allermeest geluiddicht wat bestaat. In beide kamers. Ik heb al kurk overwogen maar hoorde dat dit niet alle soorten geluid tegenhoud. Hieronder nog de maten: -De grote muur is +/- 4.35 breed bij 3.10 hoog. -De kleine muur is +/- 2.80 breed bij 2.58 hoog met een schuin stuk.


Isolatie Zutphen
Offertes aanvragen