Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Casius Isolatiespecialist Weert

Woning isoleren, van binnen (~12m2, grondopp.) - Isolatie - Weert

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Woning isoleren, van binnen (~12m2, grondopp.)

Ik heb gipsplaten en isolatiemateriaal. Ook heb ik een pak geluidsisolatie. Ik wil deze nuttig gebruikendoor de woonkamer, de slaapkamer en de berging te isoleren. Totaal hebben deze ruimtes een grondoppervlakte van 12m2. Het liefst met een beweegbaar uitklapscherm of dergelijke maken. Ik hoor het graag, vrijblijvend info of komen kijken.


Isolatiespecialist Budel

Gratis offertes voor isolatie in Weert aanvragen

Recente opdrachten uit Weert

zaterdag 17 juni 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

Direct tegen de muur aanbrengen, 6-8 cm. 4stopcontacten naar buiten brengen. Schoorsteen aansluiting in verlaagd plavond naar voren brengen Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Hoe wil je de muren isoleren?: Gevel / muren isoleren langs de binnenzijde (verlijmen of voorzetwanden) Wat is de oppervlakte van de gevel?: Tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Isolatie Weert
maandag 29 mei 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

De zoldervloer, van niet afgewerkt ruw beton, willen wij isoleren. De zoldervloer wordt nauwelijks betreden en via een vlizotrap kan men de zolder bereiken. Het vloeroppervlak bedraagt rond de 110m2. Het dak wordt overeind gehouden door 1 draagconstructie van hout en 2 draagconstructies door stenen. Afstand tussen voordeur en de vlizotrap bedraagt 10 meter inclusief de afstand op de trap naar boven. Tussen voordeur en vlizotrap enkel 2 flauwe bochten. Er zitten kieren tussen de onderzijde van het dakbeschot en de zoldervloer. De zoldervloer wordt af en toe belopen, en is geheel leeg. Dat blijft ook zo. Dakpannen met openingen voor circulatielucht zijn volop aanwezig. Overigens is er wel een dakbeschot. M.a.w. als de isolatievloer alle kieren sluit, dan blijft er voldoende luchtcirculatie op de zolder. Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Hoeveel oppervlakte (m²) moet er ongeveer geïsoleerd worden?: Tussen 10 en 50 m² Wat voor type pand moet geïsoleerd worden?: Woning Wat voor isolatie wil je laten plaatsen tegen je muren en/of plafonds?: Geluidsisolatie (omgevingsgeluiden weren of geluid binnenshuis houden)


Isolatie Neeritter
donderdag 22 september 2022

35 m2 gevel injecteren en impregneren + isolatie

Ik wil graag mijn buitengevel laten injecteren en impregneren het gaat om 35 m2. Ook wil ik mijn andere gevel eventueel laten isoleren indien mogelijk en handig. Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen


Isolatie Weert
vrijdag 09 september 2022

Woning isoleren, van binnen (~12m2, grondopp.)

Ik heb gipsplaten en isolatiemateriaal. Ook heb ik een pak geluidsisolatie. Ik wil deze nuttig gebruikendoor de woonkamer, de slaapkamer en de berging te isoleren. Totaal hebben deze ruimtes een grondoppervlakte van 12m2. Het liefst met een beweegbaar uitklapscherm of dergelijke maken. Ik hoor het graag, vrijblijvend info of komen kijken.


Isolatie Budel
dinsdag 12 juli 2022

Vloer isoleren (35 m2)

Zoek een vakman voor het isoleren van mijn zoldervloer, gaat ongeveer om 35 m2. Gaat om geluidsisolatie.


Isolatie Weert
woensdag 06 april 2022

Binnenkant schuin dak isoleren (70 m2)

Wij zijn op zoek naar een offerte voor het isoleren van de binnenkant van een schuindak, oppervlakte 70M2, soort isolatie hebben wij nog geen informatie over, huidige dak isolatie is de originele isolatie met piepschuim. Dus daar willen wij een extra laat bij laten zetten aan de binnenkant.


Isolatie Weert
maandag 08 november 2021

Binnenmuren, vloer en plafond isoleren tegen geluid

Ik wil graag weten of het mogelijk is dat we een kamer 100% isoleren, dus HELEMAAL GEEN GELUID van en naar de buren toe. Ik doe sport en yoga in het heel vroeg ochtend, en we hebben soms feesten in het avond die tot laat duren en ook muziek spelen s’ nachts.. Dus letterlijk een muziekstudio met harde muziek. Ik wil graag helemaal geen geluid naar buren, net alsof niemand in mijn woning is.


Isolatie Weert
woensdag 14 juli 2021

Binnenmuur en plafond isoleren 132m2

De gevel van de eerste verdieping en het dak bestaan uit houtskeletbouw. Dit betreft ongeveer 70m2 aan gevel en 62m2 aan dak. Vanuit de binnenzijde is er ongeveer 8cm ruimte in de gevel en 13cm in het plafond. Dit zou ik graag geïsoleerd willen hebben met gespoten pur. Zou u me hier een prijsopgave van toe kunnen sturen? Hoe moet de isolatie en afwerking geplaatst worden?: Geen voorkeur, graag advies van de vakman Wat is het doel van de muurisolatie?: thermisch isoleren Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Isolatie Weert
dinsdag 22 juni 2021

Woonboerderij isoleren en aanpassen

Wilt u zo vriendelijk zijn om een offerte te maken van de kosten voor • Vloer isolatie • Dakisolatie • Dubbel beglazing


Isolatie Nederweert Eind
dinsdag 08 december 2020

Plafond thermisch isoleren

Plafond dat hangt aan plafondhangers iedere 50cm. Daarboven tot 150cm holle ruimte tot aan dak. Kan op het plafond EPS korrels gespoten worden. Het plafond is niet te belopen. Gaat om 75 m2.


Isolatie Weert
zaterdag 24 oktober 2020

Muur isoleren tegen geluid

Ik heb een muur van ongeveer 6.80 lang en 2.30 hoog nu horen we wat de buren doen en zeggen. Graag laten we dit isoleren.


Isolatie Budel
dinsdag 01 september 2020

Akoestisch isoleren van de gevels om geluidsoverlast in te perken

Ik zoek een isolatiespecialist voor het realiseren van minder geluidsoverlast op de begane grond. Of dit vanuit binnen of buiten moet gebeuren bespreek ik graag met de specialist. Daarnaast zijn we ook benieuwd op wat voor een manieren wij onze woning thermisch kunnen isoleren. Het betreft een vrijstaande woning. Het gaat bij ons over een wand met raam aan de voorkant van ons jaren 30 huis, om de verkeersgeluiden van buiten te verminderen. Ik vind het zelf lastig inschatten of we alleen deze wand moeten doen, of dat er ook nog andere zaken nodig zijn. Het buitengeluid als we op de 1e verdieping zijn hebben we niet zoveel last van want ’s avonds en ’s nachts is het rustig op straat, maar het is vooral als we in de kamer zitten. Er is ruimte genoeg voor een extra wand, maar er zit wel een radiator, tv/internet-aansluiting, raam en stopcontact op, dat zal het wel wat ingewikkelder maken? Het glas is dubbel glas overigens. Denken jullie dat we het geluid kunnen verminderen met de voorzetwand, ook al bestaat de wand voor een groot deel uit glas? De etage is op de begane grond, en de totale wand is 4 meter breed en 2,76 meter hoog. Binnenzijde woning is voorzien van glasvezelbehang.


Isolatie Weert
zondag 05 juli 2020

Bovenkant van oude fabriek isoleren

Het gaat hier om het isoleren van de binnenkant van de bovenste ruimte van een oude fabriek. Oppervlakte ruimte ca. 40 m2, hoogte ca. 3.5 mtr. Van belang is dat isolatie mogelijk dun is en daarna met cement weer afgewerkt kan worden zodat betonlook van nu weer teruggebracht kan worden.


Isolatie Weert
zondag 22 maart 2020

Het isoleren van een drietal wanden

Ik zoek een isolatiespecialist die drie muren kan isoleren. Het gaat om twee slaapkamers en de woonkamer. De wanden moeten tegen geluid geïsoleerd worden dat vanuit de buren komt. Het gaat om 33 m2 aan wanden.


Isolatie Weert
woensdag 20 november 2019

Zolder aan de binnenkant isoleren

De zolder zou opnieuw moeten worden geïsoleerd en afgewerkt met houten wanden vanaf de binnenkant. Het huis is gebouwd in de jaren 1970. De geschatte grootte van de zolder is 15 m2. De oude isolatie zou verwijdert moeten worden. Verder zou het afgewerkt moeten worden. Uiterlijk voor maart 2020 moet de klus uitgevoerd zijn.


Isolatie Budel-Schoot
Offertes aanvragen