Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Casius Isolatiespecialist Stadskanaal

Dak + kruipruimte isolatie - Isolatie - Stadskanaal

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak + kruipruimte isolatie

Ik wil mijn kruipruimte en mijn platdak laten isoleren. Afmetingen zal ik moeten laten opmeten door de vakman. Mijn woning komt uit 1981.


Isolatiespecialist Sellingen

Gratis offertes voor isolatie in Stadskanaal aanvragen

Recente opdrachten uit Stadskanaal

maandag 15 mei 2023

Buitengevel isoleren

Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Wat wil je isoleren?: De buitenkant van mijn muur Type woning:: Woonhuis Wanneer is je woning gebouwd?: Bouwjaar vóór 1920 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Isolatie Vlagtwedde
dinsdag 18 april 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

muren aan binnenzijde isoleren? Heb geen spouwmuur Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Hoeveel oppervlakte (m²) moet er ongeveer geïsoleerd worden?: Tussen 10 en 50 m² Wat voor type pand moet geïsoleerd worden?: Woning Wat voor isolatie wil je laten plaatsen tegen je muren en/of plafonds?: Thermische isolatie (warmteverlies tegengaan)


Isolatie Stadskanaal
maandag 27 februari 2023

Dak + kruipruimte isolatie

Ik wil mijn kruipruimte en mijn platdak laten isoleren. Afmetingen zal ik moeten laten opmeten door de vakman. Mijn woning komt uit 1981.


Isolatie Sellingen
donderdag 22 december 2022

Spouwmuur isoleren (~60m2)

Ik zoek een vakman die voor mij 1 spouwmuur kan isoleren. Deze muur heeft een oppervlakte van ongeveer 60m2. Graag zie ik een offerte tegemoet.


Isolatie Nieuw Buinen
woensdag 20 april 2022

Binnenmuur of plafond garage isoleren

Ik zoek een isolatiespecialist voor het isoleren van mijn garage. Betreft de wanden en/of plafond. Graag op advies van de vakman.


Isolatie Nieuw Buinen
donderdag 13 augustus 2020

Plafond isoleren

Ik wil het plafond thermisch en tegen geluid laten isoleren. Het gaat om 180 m2.


Isolatie Sellingen
woensdag 02 januari 2019

Isolatie van houten vloer

Het gaat om een houten vloer in de woonkamer, zijkamer, badkamer(deze zit boven de kelder), keuken. Bijkeuken. In de hal liggen van die betonnen broodjes, zoals ik dat noem, Er ligt wel vrij veel puin in de kruipruimte, niet door mijn toedoen, maar door vorige bewoners. De kruipruimte is wel altijd droog. Wat is de oppervlakte van de te isoleren vloer? tussen 50 en 100 m²


Isolatie Alteveer
maandag 05 november 2018

Zolder isoleren

Ik heb een slecht gebouwde/geïsoleerde slaapkamer bovenop de garage. De platen die u ziet zijn in totaal 340 cm bij 250 cm. Ik wil deze zo dun mogelijk isoleren.


Isolatie Nieuw Buinen
woensdag 30 mei 2018

Dak isoleren

Wij willen graag het dak van ons huis beter laten isoleren. Het gaat om een hellend dak van ongeveer 135 m2, bedekt met dakpannen. De isolatie van het bovenste gedeelte ziet er van binnen (zolder) goed uit, maar de zolder is heet in de zomer en koud (vriezen) in de winter. Zolder is niet beloopbaar en niet geschikt voor een kamer, maar we willen uiteraard alles wel goed geïsoleerd hebben, ook omdat de waterleidingen over de zolder lopen. Op dit moment ligt er als isolatie voor de kamers beneden (en voor de waterleidingen) glaswol op de zoldervloer. De isolatie van het onderste gedeelte van het dak (dak begint op ongeveer 1. 50m hoogte) is op sommige gedeeltes zo slecht dat we hier op het plafond kijken. We willen graag een expert laten kijken of het nut heeft om het hele dak of eventueel gedeeltes van het dak (opnieuw) te laten isoleren.


Isolatie Veelerveen
dinsdag 18 juli 2017

Zolder isoleren

Ik wil graag mijn dak geïsoleerd hebben. Er moet aan de binnenzijde van het dak het volgende geplaatst worden: - Isover glaswol - Houten regels & tengels, - Isover klimaatfolie ( +tape en kit), - Gipsplaten Het dak is totaal 70 m2 en het zijn horizontale dakbalken (Gordingen). De zolder heeft 2 dakramen ; 1 van 30 x 30 cm en 1 van 110 x 120 cm.


Isolatie Stadskanaal
maandag 17 april 2017

Vloer- en bodemisolatie aanbrengen

De houten vloer en de bodem isoleren. Het gaat om +_ 150 m2. De kruipruimte is circa 75 cm hoog. De kruipruimte is droog, alleen als je gaat graven is het wat vochtig. Wat zou er het meest geschikt zijn? En wat is hiervoor een richtprijs?


Isolatie Tweede Exloermond
maandag 06 maart 2017

Schuimbeton als isolatie op de begane grond aanbrengen

Schuimbeton als isolatie van de vloer aanbrengen, in een deel van een boerderij in Sellingen. De oppervlakte is circa 130 m2. Het grootste deel is momenteel een houten vloer; die wordt verwijderd. De bedoeling is dat na het aanbrengen van het schuimbeton vloerverwarming wordt gelegd. De offerte wordt alleen gevraagd voor het aanbrengen van het schuimbeton. En graag advies over een betonnen vloer in een ander deel van de boerderij. Achter is de oude deelruimte met betonnen vloer. Op geleide van wat nodig is, halen we deze er ook uit of we isoleren de vloer anders.


Isolatie Sellingen
maandag 18 juli 2016

Vochtprobleem verhelpen met schelpenlaag

Onze kruipruimte bevat vaak water. We willen dit verhelpen met schelpen. De oppervlakte is ca. 125 m2 en de kruipruimte is via 2 afzonderlijke luiken goed bereikbaar.


Isolatie Stadskanaal
woensdag 06 april 2016

Zolderdak laten isoleren

Ik wil graag mijn dak van de zolder laten isoleren. We wonen op de hoek van een rijtjeshuis.


Isolatie Stadskanaal
vrijdag 19 augustus 2011

Isolere houten schuur ca. 50m2

Het volledige isoleren van een houten schuur ca. 50m2 (b.j. ca. 1990). Prijs indicatie uistluitend per email.


Isolatie Bronnegerveen
Offertes aanvragen