Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Casius Isolatiespecialist Maarssen

Vloer laten isoleren - Isolatie - Maarssen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Vloer laten isoleren

Vloer isoleren onder het vloer in de kruipruimte 50m2.


Isolatiespecialist Maarssen

Gratis offertes voor isolatie in Maarssen aanvragen

Recente opdrachten uit Maarssen

dinsdag 22 augustus 2023

Garagedak isoleren

Onze garage die samen met de buren wordt gedeeld willen we graag isoleren (en dus een beetje verhogen). Ongeveer 4.5 meter x 4.5 meter. Willen we in februari laten uitvoeren.


Isolatie Maarssen
dinsdag 16 mei 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Hoe wil je de muren isoleren?: Gevel / muren isoleren langs de binnenzijde (verlijmen of voorzetwanden) Wat is de oppervlakte van de gevel?: Tussen 50 en 100 m² Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Isolatie Maarssen
dinsdag 02 mei 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

Appartement 1976. Totale oppervlak circa 65m2. Te isoleren (grove inschatting) circa 50. Primaire reden, geluid bovenburen. Contact- en luchtgeluid. Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Hoeveel oppervlakte (m²) moet er ongeveer geïsoleerd worden?: Tussen 10 en 50 m² Wat voor type pand moet geïsoleerd worden?: Woning Wat voor isolatie wil je laten plaatsen tegen je muren en/of plafonds?: Geluidsisolatie (omgevingsgeluiden weren of geluid binnenshuis houden)


Isolatie Maarssen
zondag 03 april 2022

Vloer laten isoleren

Vloer isoleren onder het vloer in de kruipruimte 50m2.


Isolatie Maarssen
woensdag 02 maart 2022

Woning isoleren

De buitenschil van de woning is niet helemaal goed meer. Graag wil ik dat dit geïnspecteerd wordt waarna ik geadviseerd kan worden over wat te doen. Aan de hand hiervan wil ik graag een offerte ontvangen voor de werkzaamheden. Ik verwacht ongeveer het volgende: - Spouwmuurisolatie als mogelijk - Vloerisolatie (mogelijkheden?) Oppervlakte niet bekend


Isolatie Maarssen
vrijdag 20 november 2020

Plafond isoleren

Ik wil graag het plafond isoleren. Gaat ongeveer om 15 m2.


Isolatie Maarssen
zondag 06 oktober 2019

Binnenkant dak isoleren

Aangezien het een oud huis is uit 1900 met een plat dak waar in 2014 nieuwe dakbedekking op gegaan is willen wij t graag van binnen uit isoleren. Het platte dak heeft een oppervlakte van 90 m2.


Isolatie Maarssen
zondag 19 mei 2019

Hellend zolderdak isoleren met Jute of Hennep en aftimmeren binnen

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het isoleren van de binnenkant van mijn hellend zolderdak met Jute of Jute/Hennep. Natuurlijke isolatieplaten (schaf ik eventueel zelf aan) en het aftimmeren met gipsplaten. Mijn dak heeft een enkele dakkapel, twee dakramen en is een tussenwoning uit 1969. Totaal oppervlakte om te isoleren is ongeveer 45 m2. De werkzaamheden zou ik graag binnen 3 maanden afgerond hebben. Alvast dank voor uw reactie.


Isolatie Maarssen
woensdag 19 december 2018

Dakisolatie

De klus moet gedaan worden tot aan de nok van het dak. Ongeveer 6 meter hoog. De lengte van het dak is 9 meter bij 3,5 en dat aan 2 kanten natuurlijk. Het dak heeft kleine balken waartussen de isolatie moet worden aangebracht. De dikte van de balkjes is ongeveer 9cm. Er moet een EPS isolatie laag aangebracht worden en afgewerkt. Zodat de isolatie niet zichtbaar is, maar de kamer wel zijn karakter houdt. Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Tussen 63 m² Er moet een stelling gebouwd worden. Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak


Isolatie Tienhoven
woensdag 05 september 2018

JetSpray vloerisolatie aanbrengen

Het laten isoleren van de vloer op de begane grond. Het is ongeveer 50 m2. Hoogte kruipruimte rond de 50 cm hoog.


Isolatie Maarssen
woensdag 15 februari 2017

Geluidsisolatie spuiten in plafond en vloer

Ik wil mijn slaapkamer isoleren. Het zal gaan om geluidsisolatie tegen de wanden en het plafond. De kamer is 3 x 2.5 meter.


Isolatie Maarssen
dinsdag 08 november 2016

Kruipruimte isoleren

Graag ontvang ik een offerte voor het isoleren van de kruipruimte. Betreft een tussenwoning uit 1969. Kruipruimte bestaat uit 2 delen, waarvan 1 deel moeilijk bereikbaar is. Er moeten wat gasbetonstenen weg getikt worden om aan de andere kant te komen. Licht grondwater aanwezig. De kruipruimte is ongeveer 34 m2 groot en ongeveer 50 a 60 cm diep.


Isolatie Breukelen
woensdag 08 juni 2016

Dak van binnen uit isoleren

Ik wil mijn zolder van binnenuit isoleren. De hoogte van de punt tot de vloer is ongeveer 3 meter. Aan de achterzijde staat een dakkapel van 4.80 meter. Ik schat het totaal oppervlak van de schuine zijden op zo'n 45 m2.


Isolatie Breukelen
zaterdag 20 februari 2016

Isoleren tussenmuur vanwege geluidsoverlast buren

Ter plaatse van de tussenmuur (overlast van buren).


Isolatie Maarssen
woensdag 20 januari 2016

Isolatie in een tussenmuur aanbrengen

Ter plaatse van de tussenmuur (overlast van buren).


Isolatie Maarssen
Offertes aanvragen