Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Casius Isolatiespecialist Harlingen

Dakisolatie van binnenuit - Isolatie - Harlingen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dakisolatie van binnenuit

Wij willen de zolder van onze nieuwe woning van binnenuit laten isoleren om hem te gebruiken als woonruimte. Het betreft een oude hooizolder (betonvloer) van 160 m2. Het hellende dak is opgebouwd uit gordingen met triplex en pannen.


Isolatiespecialist Harlingen

Gratis offertes voor isolatie in Harlingen aanvragen

Recente opdrachten uit Harlingen

zaterdag 24 juni 2023

Kruipruimte isoleren

Wat voor type dak heb je?: Schuin dak Wat wil je isoleren?: Vloer isoleren Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Isolatie Terschelling Midsland
maandag 10 april 2023

Kruipruimte isoleren

Houten vloer met nauwelijks kruipruimte wil ik isoleren Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Nee, ik ben alleen op zoek naar informatie Wat wil je isoleren?: Vloer isoleren Type woning:: Woonhuis Wanneer is je woning gebouwd?: Bouwjaar vóór 1920 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Isolatie Terschelling West
maandag 04 juli 2022

Gehele woning isoleren

Zoek een vakman die gehele woning kan isoleren. Wij zaten te denken aan de gevels en de vloeren, maar dit willen wij dus graag bekijken met de vakman. Ook qua alle mogelijkheden.


Isolatie Tzummarum
maandag 06 juni 2022

Buitengevel + plat dak isoleren, van binnenuit (10 + 18m2)

Ik zoek een vakman die voor mij mijn buitengevel kan isoleren (van binnenuit) plus nog een deel van het platte dak. Beide mogen van binnenuit geïsoleerd worden. De oppervlakte voor de muur bedraagt ongeveer 10m2 en voor het platte dak bedraagt het zo'n 18m2.


Isolatie Pingjum
maandag 10 januari 2022

Muren 60m2 en plafond 60m2 thermisch isoleren

Ik wil graag laten isoleren. Het gaat om 6 muren van ongeveer 60m2. Het plafond moet ook geisoleerd worden, deze is ongeveer 60m2. Het gaat om thermisch isoleren.


Isolatie Sexbierum
maandag 30 april 2018

Dakisolatie van binnenuit

Wij willen de zolder van onze nieuwe woning van binnenuit laten isoleren om hem te gebruiken als woonruimte. Het betreft een oude hooizolder (betonvloer) van 160 m2. Het hellende dak is opgebouwd uit gordingen met triplex en pannen.


Isolatie Harlingen
maandag 19 oktober 2015

Vloerisolatie met EPS of schelpen

Ik wou graag mijn kruipruimte laten isoleren, onder de houten vloer. De bestaande grond onder de vloer is van beton. De hoogt bedraagt 50 á 60 cm. Wat zou ik daar het voor kunnen gebruiken, EPS korrels, of schelpen? De oppervlakte bedraagt 32 m2, de vloer oppervlakte is precies 7 bij 4,5 meter. Graag een geschatte offerte wat het naar uw inzien zou gaan kosten.


Isolatie Harlingen
zondag 24 mei 2015

Kruipruimte isoleren met zeeschelpen

De kruipruimte van onze 2 onder 1 kap woning willen wij graag laten isoleren met schelpen. De oppervlakte is 60 m2 en 1 grote ruimte. Het kruipluik zit bij de achterdeur, via de schutting aan de zijkant kan deze bereikt worden met een slang.


Isolatie Sexbierum
dinsdag 03 maart 2015

Binnenzijde van het dak isoleren

Wij willen graag de binnenkant van het dak laten isoleren. Het betreft een schuin pannendak en het zal rond de 35 vierkante meter zijn.


Isolatie Harlingen
woensdag 06 maart 2013

Pur isolatie dak 48 m2

Graag zou ik mijn dak van ongeveer 48 m2 willen isoleren met spuitpur. Graag offerte via email.


Isolatie Franeker
zondag 25 maart 2007

Isolatiespecialist

op zolder is een dakkapel en tuimelramen geplaatst,nu moet het binnen afgewerkt worden in 3 kamers . er moeten dus wanden gebouwd worden,en moeten de buitenmuren geisoleerd worden. Veel materiaal is al aanwezig alleen de tijd ontbreekt.


Isolatie Franeker
Offertes aanvragen