Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Casius Isolatiespecialist Doetinchem

Buitengevel isoleren - Isolatie - Doetinchem

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Buitengevel isoleren

Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Wat wil je isoleren?: De buitenkant van mijn muur Type woning:: Woonhuis Wanneer is je woning gebouwd?: Bouwjaar vóór 1920 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Isolatiespecialist Gaanderen

Gratis offertes voor isolatie in Doetinchem aanvragen

Recente opdrachten uit Doetinchem

donderdag 31 augustus 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

Ik wil mijn pand renoveren en de binnenmuren en plafond isoleren Hoe wil je de muren isoleren?: Gevel / muren isoleren langs de binnenzijde (verlijmen of voorzetwanden) Wat is de oppervlakte van de gevel?: Meer dan 100 m² Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Isolatie Groenlo
donderdag 31 augustus 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

Ik wil mijn pand renoveren en ombouwen tot drie appartementen. Wil de binnenmuren en plafond isoleren. Voor aantal m2, zie schetstekening met maten van kozijnen Hoe wil je de muren isoleren?: Gevel / muren isoleren langs de binnenzijde (verlijmen of voorzetwanden) Wat is de oppervlakte van de gevel?: Meer dan 100 m² Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Isolatie Groenlo
dinsdag 29 augustus 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

Plafondisolatie tegen overlast bovenburen Hoeveel oppervlakte (m²) moet er ongeveer geïsoleerd worden?: Tussen 10 en 50 m² Wat voor type pand moet geïsoleerd worden?: Woning, Bedrijfspand Wat voor isolatie wil je laten plaatsen tegen je muren en/of plafonds?: Geluidsisolatie (omgevingsgeluiden weren of geluid binnenshuis houden)


Isolatie Hengelo
maandag 03 juli 2023

Buitengevel isoleren

Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Wat wil je isoleren?: De buitenkant van mijn muur Type woning:: Woonhuis Wanneer is je woning gebouwd?: Bouwjaar vóór 1920 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Isolatie Gaanderen
zaterdag 01 juli 2023

Rookkanaal aanleggen Tectro palletkachel

Vanuit de woonkamer moet een rookkanaal worden aangelegd naar buiten voor de afstook van het rook vanuit de tectro pelletkachel tbh 570 (aangeachaft bij de praxis). Er loopt al een kanaal vanuit een oudere houtkachel die voorheen op deze plek stond en wordt nu dus vervangen door een palletkachel.


Isolatie Hengelo
dinsdag 18 april 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

Geluidsoverlast van de buren door: dichtslaande deuren, geluid van stekkers in stopcontact, pratende mensen, muziek. Zowel beneden als ook boven voorzetwanden plaatsen. We wonen in de helft van een dubbel. Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Hoeveel oppervlakte (m²) moet er ongeveer geïsoleerd worden?: Tussen 10 en 50 m² Wat voor type pand moet geïsoleerd worden?: Woning Wat voor isolatie wil je laten plaatsen tegen je muren en/of plafonds?: Geluidsisolatie (omgevingsgeluiden weren of geluid binnenshuis houden)


Isolatie Doetinchem
maandag 03 april 2023

Buitengevel isoleren en stucen 115m2

Ons vrijstaande huis willen we laten isoleren en stucen aan de buitenkant. Het gaat om ongeveer 115m2. Startdatum liefste zo snel mogelijk, maar geen specifieke gewenste startdatum.


Isolatie Groenlo
maandag 27 maart 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

Zoldervloer (ongeveer 65 m2) isoleren met beloopbare isolatie platen die voldoen aan isde subsidie regeling. Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Hoeveel oppervlakte (m²) moet er ongeveer geïsoleerd worden?: Tussen 10 en 50 m² Wat voor type pand moet geïsoleerd worden?: Woning Wat voor isolatie wil je laten plaatsen tegen je muren en/of plafonds?: Geluidsisolatie (omgevingsgeluiden weren of geluid binnenshuis houden)


Isolatie Zelhem
dinsdag 04 oktober 2022

Geluidsisolerende voorzetwand plaatsen

Ik wil een geluids isolerende Gyproc voorzetwand laten plaatsen in een slaapkamer met de maten van ± 3200 mm bij 2400 mm. ( MSH-50 profiel )


Isolatie Silvolde
woensdag 28 september 2022

6 radiatorfolie aanbrengen + behangwerk (~2m2)

Ik zoek een vakman die voor mij 6 x radiatorfolie kan aanbrengen. 1 brede voor in de woonkamer 5 smale keuken, slaapkamer beneden en 2 boven. En een klein muurtje met glasvliesbehang behangen breed 88 cm en hoogte 2.52. Dus een heel klein stuk. Graag ontvang ik een offerte.


Isolatie Hengelo
woensdag 06 juli 2022

Tuinhuisje isoleren (15m2, grondoppervlak)

Ik zoek iemand die tuinhuis van 5x3m wil/kan isoleren, zowel wat warmte/koude als geluid betreft. De wanden, vloer en het dak moeten gedaan worden. Bouw tekening is aanwezig. Graag hoor ik de mogelijkheden, of dit van binnenuit of buitenaf gedaan zal moeten worden.


Isolatie Doetinchem
woensdag 01 juni 2022

Plaatsen van 5 voorzetramen (aan de binnenkant!) en aanbrengen van radiatorfolie

In ons appartement te 's-Heerenberg willen we een aantal (5 stuks) achterzetramen laten plaatsen. Maten: breedte ca. 65 cm en hoogte ca. 1.80 cm (4 X) en 1 raam van ca. 75 cm breed en ca. 1.80 hoog. Het liefst geplaatst met scharnieren. Daarnaast ook bij ongeveer 10 radiatoren (verschillende maten voor hoogte en breedte) radiator- of muurfolie laten plaatsen. Dit alles met het oog op betere warmte-isolatie


Isolatie 's-Heerenberg
woensdag 27 oktober 2021

Isoleren slaapkamers binnenzijde

Graag willen wij onze 2 slaapkamers aan de niet-geïsoleerde kant van binnenuit laten isoleren en vervolgens netjes laten afwerken. Het betreft een jaren 30 woning met een mansardedak, waarbij het dak op zolderniveau niet geïsoleerd is, omdat het een bergzolder betreft. Momenteel is de tussenvloer wel geïsoleerd. Alleen het mansardedak loopt door ter hoogte van de slaapkamers en dit is aan 1 kant nog niet geïsoleerd. In het voorjaar verwachten we ons eerste kindje en de kinderkamer is 1 van de kamers welke nog niet geïsoleerd is. De grote slaapkamer is over de gehele breedte van de woning, waarbij 1 kant (vermoedelijk) wel is geïsoleerd. De andere kant betreft een inbouwkast met schuifdeuren en deze kant is net als de kinderkamer niet geïsoleerd. Tevens liep daar de schoorsteen door welke in de zomer is verwijderd. Op dit moment is over die gehele zijde dus nog geen sprake van isolatie. Situatie van buiten naar binnen is dakpannen, dakbeschot en van binnen afgewerkt met gipsplaat. Zie foto's ter verduidelijking. Globaal zijn de afmetingen als volgt: - Grote slaapkamer 240 x 450 cm - Kinderkamer 240 x 300 cm Wie zou deze klus uit willen voeren voor ons? Heeft geen grote haast, maar i.v.m. het klaarmaken van de kinderkamer hopen we wel zo spoedig als mogelijk. Uiteraard kan er voor vragen altijd contact worden opgenomen. Alvast hartelijk bedankt.


Isolatie Hengelo
donderdag 22 april 2021

Schuur isoleren en stopcontacten plaatsen

Ik wil een schuur van 3 x 3 m2 isoleren (wanden, plafond en vloer) + 2 extra stopcontacten laten plaatsen.


Isolatie Hengelo
maandag 19 april 2021

Muur tegen geluid isoleren

Ik heb een huis uit 1940. Het is erg gehorig, maar ik woon er verder graag. Ik heb alleen overlast van de pratende buren, muziek etc. Maar wil ze verder ook geen overlast bezorgen. De binnenmuur zou geïsoleerd moeten worden. De muur is 7 meter lang en 2,40 meter hoog.


Isolatie Hengelo
Offertes aanvragen