Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Casius Isolatiespecialist Berkel en Rodenrijs

Vloer en gevel isolatie - Isolatie - Berkel en Rodenrijs

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Vloer en gevel isolatie

Voor onze semi bungalow zijn we op zoek naar specialist voor 1. spouwmuur isolatie - muuroppervlak= 80 m2 & 2. vloerisolatie - vloeroppervlak 144 m2, kruipruimte hoogte 1,1m, het betreft een dijkwoning, redelijk vochtig, maar er staat geen water onder het huis


Isolatiespecialist Berkel en Rodenrijs

Gratis offertes voor isolatie in Berkel en Rodenrijs aanvragen

Recente opdrachten uit Berkel en Rodenrijs

maandag 18 september 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

Plafond isoleren en voorzetwanden op bestaande muren Hoeveel oppervlakte (m²) moet er ongeveer geïsoleerd worden?: Tussen 50 en 100 m² Wat voor type pand moet geïsoleerd worden?: Woning, Bedrijfspand Wat voor isolatie wil je laten plaatsen tegen je muren en/of plafonds?: Thermische isolatie (warmteverlies tegengaan)


Isolatie Berkel en Rodenrijs
zondag 27 augustus 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

Wij willen graag ons huis laten isoleren omdat we erg goed burengeluiden horen. Ons huis is 120m2, maar ik weet niet welk oppervlakte geïsoleerd moet worden. Hoeveel oppervlakte (m²) moet er ongeveer geïsoleerd worden?: Meer dan 100 m² Wat voor type pand moet geïsoleerd worden?: Woning Wat voor isolatie wil je laten plaatsen tegen je muren en/of plafonds?: Geluidsisolatie (omgevingsgeluiden weren of geluid binnenshuis houden)


Isolatie Berkel en Rodenrijs
maandag 22 mei 2023

Buitengevel isoleren

Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Soort dak: Plat dak Wat wil je isoleren?: De buitenkant van mijn muur, Dak isoleren Type woning:: Woonhuis Wanneer is je woning gebouwd?: Bouwjaar ná 1991 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Isolatie Berkel en Rodenrijs
maandag 20 maart 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Hoeveel oppervlakte (m²) moet er ongeveer geïsoleerd worden?: Tussen 10 en 50 m² Wat voor type pand moet geïsoleerd worden?: Woning Wat voor isolatie wil je laten plaatsen tegen je muren en/of plafonds?: Thermische isolatie (warmteverlies tegengaan)


Isolatie Bergschenhoek
maandag 23 mei 2022

Woning isoleren tegen geluid

Mijn aanvraag betreft een vrijstaand nieuwbouwhuis, dwz 12 jaar oud. Het is voorzien van ventilatieroosters. Als ramen en deuren gesloten zijn, horen we binnen buitengeluiden: fluitende vogels, spelende kinderen, mensen die praten. Denk zelf dat dit door de ventilator komt en de deuren niet goed sluiten/rubbers niet voldoen. Ik zoek een bedrijf dat dit kan verhelpen.


Isolatie Berkel en Rodenrijs
donderdag 22 april 2021

Vloer en gevel isolatie

Voor onze semi bungalow zijn we op zoek naar specialist voor 1. spouwmuur isolatie - muuroppervlak= 80 m2 & 2. vloerisolatie - vloeroppervlak 144 m2, kruipruimte hoogte 1,1m, het betreft een dijkwoning, redelijk vochtig, maar er staat geen water onder het huis


Isolatie Berkel en Rodenrijs
zondag 27 december 2020

Voorzetwanden voor de kozijnen plaatsen

Wij willen voorzetwanden voor de kozijnen laten plaatsen om te voldoen aan de nieuwe isolatie normen en in aanmerking te komen voor de ISDE subsidie. In de voorzetwanden moeten ook cv leidingen en elektra verwerkt worden. De verwarmingen moeten aan de wanden komen te hangen, dus voldoende sterkte is vereist.


Isolatie Berkel en Rodenrijs
zondag 11 augustus 2019

Geluidsdichte bedstee realiseren

Ik wil graag in mijn slaapkamer een soort bedstee maken om mijn huidige bed heen die geluidsdicht is? Ik heb heel erge last van mijn bovenbuurvrouw die in de nacht leeft, dit gaat ten koste van mijn nachtrust en gezondheid. Aangezien het een huurwoning betreft, wil ik niet een te grote ingreep. Graag jullie advies en kostenplaatje.


Isolatie Berkel en Rodenrijs
dinsdag 19 september 2017

Mansarde dak isoleren

Ik heb net een huis gekocht. In 2008 is het dak vernieuwd met metalen dakpanplaten. En heeft de eigenaar zelf een beetje isolatie aan de binnenkant aangebracht. Echter op een hele slechte manier waar de wind doorheen gaat en dus weinig zin heeft. Dat heb ik er inmiddels grotendeels weten uit te slopen, maar wil wel nu het dak goed isoleren. Daarom mijn vraag of er een grove kosteninschatting door jullie is te maken voor isolatie van binnenzijde, en eenzelfde grove inschatting van de buitenzijde waarbij het mij logisch lijkt om de metalen dakpanplaten te verwijderen en gewone keramische dakpannen worden teruggeplaatst. Of dat werkelijk nodig is weet ik overigens niet zeker. Het dak is zo'n 8 meter breed & 9 meter lang. En tot aan de schoorsteen zo'n 3,5 meter hoog vanaf de dakgoot. Loopt taps toe door de schilddak / Mansardedak vorm. Het is een gordingdak waar ik aan de binnenkant tegen de gordingen & het dakbeschot aan kijk. Ik denk dat er lekkages zijn geweest voor 2008 gegeven dat er op meerdere plekken vochtdoorslag/kapot hout te zien is op het dakbeschot, alleen voelt het nu ondanks de vele regen van de afgelopen tijd niet vochtig. Ik zoek nu eerst vooral naar een high-level inschatting om te begrijpen wat ongeveer de kosten zijn waar ik rekening mee moet houden.


Isolatie Berkel en Rodenrijs
vrijdag 04 augustus 2017

Kruipruimte isoleren met schelpen

Kruipruimte 70 m2, diepte 1 meter. Er staat wat water in, niet continue hetzelfde pijl. Toegankelijk via kruipluik bij voordeur. Graag een schelpenlaag aanbrengen om vocht te reguleren.


Isolatie Bergschenhoek
woensdag 09 november 2016

Kruipruimte isoleren met bijvoorbeeld schelpen

Ik wil graag mijn kruipruimte laten isoleren met schelpen. Mijn kruipruimte is ongeveer 50 m2. Ik heb nu last van grondwater en optrekkende kou door de vloer.


Isolatie Bergschenhoek
dinsdag 11 oktober 2016

Zolderdak isoleren

Ik wil graag mijn zolderdak laten isoleren. Het betreft een zolder van een huis uit 1964. Er is geen isolatie, noch aftimmering aanwezig. Er worden twee nieuwe dakramen geplaatst (inclusief aftimmering met isolatie erlangs). Ik kom uit op ongeveer 48 m², maar dat is niet exact gemeten. NB: Klant maakt gebruik van de overheids subsidie, dus graag een gespecificeerde offerte.


Isolatie Berkel en Rodenrijs
donderdag 04 februari 2016

Kruipruimte-isolatie aanbrengen

Graag ontvang ik per e-mail een offerte voor kruipruimte-isolatie. Het gaat om een hoekwoning van ongeveer 58 m2. er is een kruipluik bij de voordeur, onder de trap en in de keuken. De ruimte zal ongeveer 30 a 50 cm hoog zijn. Kunt u mij de verschillen tussen de verschillende materialen aangeven?


Isolatie Bergschenhoek
dinsdag 22 december 2015

Kruipruimte vullen met schuimbeton

Graag willen we onze verzakte kruipruimte vloer ophogen met schuimbeton. Oppervlakte 120 m2. Hoogte schuimbeton 20 cm. Huidige situatie: Veen grond Drainage is aangelegd Vloer is voorzien van PE folie naar boven opgeslagen Kruipruimte is goed toegankelijk. Voldoende parkeer gelegenheid Vrijstaande woning Reden: Vocht en stank We gaan de kruipruimte niet gebruiken Isolerende werking We kijken uit naar de mogelijkheden


Isolatie Berkel en Rodenrijs
woensdag 09 december 2015

Binnenzijde isoleren van een schuin dak

In een nieuwe babykamer van 15 m2, moet het schuine dak geïsoleerd worden vanaf de binnenzijde. Afwerken met gipsplaat en stucwerk mag apart geoffreerd worden.


Isolatie Berkel en Rodenrijs
Offertes aanvragen