Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Casius Isolatiespecialist Assen

Wanden isoleren - Isolatie - Assen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Wanden isoleren

Ik heb al spouwmuurisolatie maar dat is niet afdoende. Ik wil daarom graag gevelisolatie van binnenuit. Ben benieuwd naar de mogelijkheden. Oppervlakte niet bekend. Géén spouwmuurisolatie dus !!


Isolatiespecialist Beilen

Gratis offertes voor isolatie in Assen aanvragen

Recente opdrachten uit Assen

dinsdag 05 september 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

Horeca zaak waarbij overlast bij de bovenburen is. Hoeveel oppervlakte (m²) moet er ongeveer geïsoleerd worden?: Tussen 50 en 100 m² Wat voor type pand moet geïsoleerd worden?: Bedrijfspand Wat voor isolatie wil je laten plaatsen tegen je muren en/of plafonds?: Geluidsisolatie (omgevingsgeluiden weren of geluid binnenshuis houden)


Isolatie Assen
dinsdag 11 juli 2023

Akoestische panelen monteren

Akoestische panelen monteren. Circa 2,60 x 1, 20 mtr. In trapopgang


Isolatie Assen
maandag 05 juni 2023

Buitengevel isoleren

Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie In welke isolatievorm(en) heb je verder interesse?: Gevelisolatie Wanneer is je woning gebouwd?: Na 1991 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Isolatie Assen
donderdag 18 mei 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

Wij hebben een berging aan de woning zitten, deze is afgesloten met een anti trek deur. de ruimte is 4 wanden ( half steens muren en 1 plafond van hout met houten liggers en op het dak ligt dakleer met steentjes erop. Ik zou graag de wanden en het plafond isoleren zodat ik er een radiator in kan hangen en de ruimte gelijke temperatuur krijgt als de woning. 1 muur is: 2,34 hoog x 5,70 lang 1 muur is: 2,34 hoog x 2,12 lang 1 muur is: 2,34 hoog x 1,00 lang 1 muur is: 2,34 hoog x 4,00 lang Plafond is : 12 m2 ( 5,70 x 2,12 ) Hiervoor graag een vrijblijvende offerte.. graag zo min mogelijk verlies van de breedte van de ruimte. Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Hoe wil je de muren isoleren?: Gevel / muren isoleren langs de binnenzijde (verlijmen of voorzetwanden) Wat is de oppervlakte van de gevel?: Tussen 10 en 50 m² Heb je toestemming van de verhuurder?: Ja Ben je eigenaar van de woning?: Nee, ik huur


Isolatie Assen
maandag 15 mei 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

Isolatie souterrain en plafond woonkamer Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Hoeveel oppervlakte (m²) moet er ongeveer geïsoleerd worden?: Tussen 50 en 100 m² Wat voor type pand moet geïsoleerd worden?: Woning Wat voor isolatie wil je laten plaatsen tegen je muren en/of plafonds?: Geluidsisolatie (omgevingsgeluiden weren of geluid binnenshuis houden)


Isolatie Assen
maandag 10 oktober 2022

Binnenmuur of plafond isoleren

Ik wil mijn twee-onder-één kap woning laten isoleren. Ik wil de buitenmuur van binnenuit laten isoleren, de muur is 26 m2. Ik wil hem graag thermisch isoleren.


Isolatie Assen
donderdag 21 april 2022

Binnenmuur isoleren

Ik wil de tussen muur naar mijn buurman geïsoleerd hebben zodat hij geen last meer heeft van mijn subwoofer en wij muziek kunnen luisteren.


Isolatie Gasselternijveen
woensdag 20 april 2022

Wanden isoleren

Ik heb al spouwmuurisolatie maar dat is niet afdoende. Ik wil daarom graag gevelisolatie van binnenuit. Ben benieuwd naar de mogelijkheden. Oppervlakte niet bekend. Géén spouwmuurisolatie dus !!


Isolatie Beilen
maandag 08 november 2021

Plafond isoleren ~35m2

Onze garage is omgebouwd tot woonruimte, echter zijn we er achter gekomen dat de buitenmuur niet helemaal tot boven doorloopt en er dus een koude brug is tussen de lucht boven de gipsplaten en de buitenlucht. Omdat binnen alles al netjes afgewerkt is zouden we graag het plafond van binnenuit willen laten isoleren met thermische isolatie(de ruimte tussen het dak en de gipslaten). We vragen ons af of dit kan zonder alle gipsplaten er af te halen om vervolgens weer op te hangen en te stucen etc. Het gaat om tussen 30 en de 40m2.


Isolatie Assen
maandag 02 augustus 2021

Geluidsisolatie plaatsen ~15,5m2

Ik wil graag in 2 slaapkamers een voorzetwand met geluidsisolatie laten plaatsen. Wil graag minder geluid horen van de buren. Sta open voor alles. een van de muren is 3 bij 2,45m en de ander is 3,5 bij 2,45m Hoe moet de isolatie en afwerking geplaatst worden?: Geen voorkeur, graag advies van de vakman Wat is het doel van de muurisolatie?: geluid isoleren Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Isolatie Beilen
dinsdag 16 februari 2021

Loggia voorzien van geluidswerend plafond

Ik wil een plafond aanbrengen tegen loggiaplafond om verkeersgeluid te dempen. Het gaat om zo'n 15 m². Het is een heel glad hard plafond, en wij hebben veel last van verkeerslawaai. Wanneer wij de deur van de loggia open zetten weerkaatst dit verkeersgeluid naar de woonkamer en kunnen wij dit goed horen.


Isolatie Assen
dinsdag 22 september 2020

Kamer op het Noorden en hal van binnenuit isoleren

Ik woon in een hout skelet woning die in 1968 gebouwd is. De buitenmuur is met glaswol geïsoleerd en is in 2010 na geïsoleerd met eps korrels. Ik zou graag een hogere isolatie waarde willen bereiken en wil als proef een kamer die op het noorden staat en de hal van de woning van binnenuit laten isoleren. Als dit bevalt wil ik de muren in de woonkamer laten doen. Het gaat voor nu om 20 m2. Graag ontvang ik een offerte.


Isolatie Tynaarlo
maandag 15 juni 2020

Schuimbeton vloer aanbrengen

Graag zouden wij een offerte willen voor het storten van schuimbeton in onze woning. Het gaat om een oppervlakte van 80 m2 en het schuimbeton moet 60 cm hoog geplaatst worden.


Isolatie Zuidlaren
zondag 10 mei 2020

Icynene isolatie aanbrengen in woning

Ik ben op zoek naar een isolatiespecialist die mijn plafond en twee buitenmuren thermisch kan isoleren. Betreft totaal ongeveer 50 m², de binnenmuur is al verwijderd dus enkel plaatsen van de isolatie. Voorkeur van isolatiemateriaal: Icynene.


Isolatie Assen
zondag 23 februari 2020

Kruipruimte met schuimbeton vullen

Ik wil de gehele kruipruimte dichtgooien met schuimbeton. Het betreft ongeveer 80 m2 en 50 cm diep. Dus ongeveer 40 m3


Isolatie Zuidlaren
Offertes aanvragen