Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Isolatiespecialist Aalsmeer

Vloer isoleren vanuit kruipruimte (~60m2) - Isolatie - Aalsmeer

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Vloer isoleren vanuit kruipruimte (~60m2)

Isoleren van de begane grond vloer vanuit de kruipkelder met PUR schuim. Woning is op beton palen gefundeerd. Totaal oppervlak is ca. 60 m2


Isolatiespecialist Aalsmeer

Gratis offertes voor isolatie in Aalsmeer aanvragen

Recente opdrachten uit Aalsmeer

donderdag 12 mei 2022

Vloer isoleren vanuit kruipruimte (~60m2)

Isoleren van de begane grond vloer vanuit de kruipkelder met PUR schuim. Woning is op beton palen gefundeerd. Totaal oppervlak is ca. 60 m2


Isolatie Aalsmeer
donderdag 26 juli 2018

Plafond of dak isoleren

Gaat om een rijtjeshuis uit 1988 in Kudelstaart. Woning aangekocht en nog niet zeker of het plafond/dak op zolder al geïsoleerd is maar we willen graag een offerte wat de kosten zouden zijn om dit te doen. We willen op de zolder gaan slapen namelijk. Het gaat om een hellend dak met een oppervlakte van circa 65 m2.


Isolatie Kudelstaart
vrijdag 10 februari 2017

Zolder met zadeldak isoleren

Ik zou graag een offerte willen voor het isoleren van mijn zolder. Ik schat de vloeroppervlakte van de zolder op ongeveer 40 m2. Ik wil graag de binnenkant van mijn zadeldak laten isoleren met isolatieplaten die ik zal aanschaffen bij Gamma.


Isolatie Rijsenhout
vrijdag 28 februari 2014

Gevelisolatie

Ben benieuwd naar de mogelijkheden en kosten voor het isoleren van onze gevel. 2-onder-1-kap woning, gebouwd rond 1967, dakkapel aan de achterzijde. Graag schriftelijk advies wat de mogelijkheden zijn. Moeten alle gevels gedaan worden? Voor-, zij- en achterkant?


Isolatie Rijsenhout
vrijdag 27 februari 2009

Isolatiespecialist

Project: Begin mei worden er twee dakkappelen op onze zolder geplaatst. Omschrijving opdracht: muren isoleren en aftimmeren met gipsplaten. Alles straks opleveren. Alles is al leeg dus men kan meteen klussen. Aangezien er ook rekening gehouden moet worden met elektra zou het fijn zijn als dit meegenomen kan worden. Dus totale opdracht: aftimmeren, isoleren + elektrapunten voorzien en schilderklaar opleveren.


Isolatie Kudelstaart
Offertes aanvragen