Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Loodgieter Sanitair Tilburg

Elektrische boiler installeren (~120L) - Sanitair en installatiewerk - Tilburg

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Elektrische boiler installeren (~120L)

Ik wil graag dat er een elektrische boiler geïnstalleerd wordt. Dit mag een boiler worden ongeveer 120L. Dit is voor het warme water ipv via de gasketel.


Loodgieter / installateur Tilburg

Offertes sanitair en installatiewerk in Tilburg vergelijken

Recente opdrachten in Tilburg

woensdag 12 juli 2023

Sanitaire installaties

Heb nu een gasboiler 400 ltr. Welke werken moeten uitgevoerd worden?: elektrische boiler plaatsen In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden?: afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Installatie- en leidingwerk Hilvarenbeek
zaterdag 12 maart 2022

Leidingen verleggen i.v.m. draaien wc

Wc moet een kwartslag gedraaid worden. Dus leidingen moeten worden verlegd. Het betreft een chalet dus de vloer is van houten platen en de af- en aanvoer loopt onder het huis door de grond in. In welke stijl heb je interesse?: landelijk Welke werken moeten gebeuren?: sanitair plaatsen Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Installatie- en leidingwerk Oisterwijk
donderdag 13 november 2014

WC en mengkranen plaatsen

Vervangen van bestaande sanitaire voorzieningen in de huidige woning, het gaat om een toilet op de begane grond closet vlakspoel /AO aansluiting op ongeveer 45cm hoogte. Op de eerste verdieping moet idem een toilet worden gemonteerd. Daarnaast moet er een nieuwe wastafel mengkraan worden gemonteerd en een keer een bad mengkraan. Het gaat dus om het verwijderen van de oude kranen en wc's en deze vervangen met nieuwe van het merk grohe. Graag een simpele betaalbare uitvoering.


Installatie- en leidingwerk Udenhout
donderdag 17 mei 2007

Loodgieter / installateur

Ligbad vervangen door douchekabine incl. kranen . Oude wasbak vervangen door twee nieuwe wasbakken. Staand toilet moet vervangen worden door zwevend toilet. Centrale luchtafvoer moet hoger geplaatst worden. ( Alles incl. aansluiten van kranen ) Sanitair is al in ons bezit alleen het zwevende toilet incl. frame moeten we nog hebben. ( in goed overleg met installateur aanschaffen )


Installatie- en leidingwerk Tilburg
vrijdag 29 augustus 2003

Loodgieter / installateur

Het betreft een nieuwe badkamer, leidingwerk moet worden aangelegd, er moet een deur worden verplaatst en het tegelwerk aan wand en vloer moet worden gedaan. Tevens moet daarna het sanitair worden geplaatst.


Installatie- en leidingwerk Tilburg
Offertes aanvragen