Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Loodgieter Sanitair Leiden

Buitenkraan aanleggen - Sanitair en installatiewerk - Leiden

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Buitenkraan aanleggen

Ik zoek een installateur die een buitenkraan kan aanleggen aan de achterzijde van mijn huis. Graag een vorstvrije kraan.


Loodgieter / installateur Oegstgeest

Offertes sanitair en installatiewerk in Leiden vergelijken

Recente opdrachten in Leiden

donderdag 14 september 2023

Sanitaire installaties

Het toilet blijft continu doorlopen. Wij willen dus graag dat dit gecontroleerd en gerepareerd wordt het liefst zo snel mogelijk. Ik hoor graag van u. Alvast bedankt! Met vriendelijke groet, Mike Siebert


Installatie- en leidingwerk Leiden
donderdag 04 juni 2015

Sanitair monteren in de badkamer

Graag zouden wij op onze badkamer het volgende gemonteerd willen hebben: -Voor onze reeds gemonteerde wastafel van Villeroy&Boch, model Memento, 100 cm breed, hebben wij een badkamermeubel van Primabad besteld, model Keramisch Special, geschikt voor montage onder ons model en merk wastafel. Dit wastafelmeubel zouden wij onder de wastafel willen laten monteren tegen een betegelde wand. -Hierboven zouden wij een spiegel van Primabad willen laten installeren, tegen betegelde wand. Deze spiegel heeft verwarming, dit element dient dus ook te worden aangesloten, en een losse lamp voor erboven, die ook dient te worden aangesloten. Op de plek waar de spiegel wordt gemonteerd is reeds elektra aanwezig, aansluitpunt met schakelaar aan de zijkant. -Tevens dient er een handdoekenrekje te worden gemonteerd tegen een betegelde wand. -Daarnaast zouden wij een kleine spiegel, 40 cm breed, tegen een betegelde wand willen laten monteren. Hierbij hoort een soortgelijke lamp als bij de grote spiegel wordt gemonteerd. Deze lamp komt ook aan de spiegel te hangen. Op de plek waar de spiegel wordt gemonteerd is reeds elektra aanwezig, aansluitpunt met schakelaar aan de zijkant. Graag ontvangen wij een prijsindicatie, totale prijs voor bovenstaande werkzaamheden. De montage dient ongeveer begin- midden juli plaats te vinden.


Installatie- en leidingwerk Leiden
maandag 01 juni 2015

Diverse sanitairwerk in de woning

De werkzaamheden zijn als volgt: 1 demontage bestaand inbouwreservoir toilet; 2 montage en aansluiting nieuw inbouwreservoir en afwerken; 3 tegels verwijderen en vervangen plus voegen ombouw en vloer toilet, 1 bij 1.20 meter groot; 4 vervangen fonteinkraan toilet; 5 vervangen van keukenkraan; 6 leveren en vervangen reparatieset in de stortbak toilet badkamer; 7 vervangen thermostaat badkraan. Er is een foto beschikbaar.


Installatie- en leidingwerk Leiden
Offertes aanvragen