Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Casius Gevelspecialist Rosmalen

Muren kaleien - Gevel - Rosmalen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Muren kaleien

Ik wil een aantal muren van een schuur en verschillende tuinmuren laten kaleien. Het gaat om totaal 55 m2. Graag ontvang ik een offerte.


Gevelspecialist / metselaar Rosmalen

Gratis offertes voor de beste gevelspecialisten in Rosmalen

Recente aanvragen uit Rosmalen

woensdag 23 augustus 2023

Metselwerk

Ik wil een tuinmuur metselen en een stevige tuin deur plaatsen. Muur van ongeveer 3 meter lente en hoogte 2,50


Gevel- en metselwerk Rosmalen
zondag 11 juni 2023

Gevels renoveren

Of een geheel nieuwe tuinmuur metselen of schoonmaken en opnieuw voegen zodat dezecwerr mooi is. Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Welke werkzaamheden moeten worden uitgevoerd?: Gevel herstellen / renoveren Wat is de oppervlakte van de gevel?: Tussen 10 en 50 m² Welke renovatiewerkzaamheden moeten worden uitgevoerd?: Voegwerk herstellen (uitslijpen en opnieuw voegen) Ben je eigenaar van het gebouw?: Ja, ik ben eigenaar


Gevel- en metselwerk Rosmalen
maandag 19 december 2022

Buitengevel isoleren (160m2)

Ik wil graag mijn gevels thermisch laten isoleren. De oppervlakte is ongeveer 160 m2.


Gevel- en metselwerk Vinkel
dinsdag 24 mei 2022

Losse bakstenen vastzetten van tuinmuurtje.

Herstellen van poort scharnieren in de muur.


Gevel- en metselwerk Rosmalen
donderdag 07 april 2022

Houten gevelbekleding plaatsen achtergevel + deel zijgevel ~27m2

Gevel bekleden aan de achter en een deel van de zijgevel ong. 27m2. Dit project wordt mogelijk wel samen met de buren uitgevoerd. Looks waarschijnlijk verticaal, maar voor houtsoorten e.d. zouden we wel wat advies willen. In welke houtsoort(en) heb je interesse?: verduurzaamd zacht hout (thermowood, oregon, lorken...) Wil je de muren ook laten isoleren?: ja / misschien Welke oppervlakte moet bekleed worden?: tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Gevel- en metselwerk Rosmalen
dinsdag 18 januari 2022

Gevel isoleren en bekleden met steenstrips

Zoek een vakman voor het isoleren en bekleden van mijn gevel met steenstrips. Gaat ongeveer om 70 m2.


Gevel- en metselwerk Rosmalen
donderdag 30 december 2021

Buitengevel isoleren 20m2

Het gaat om een geveldeel van ongeveer 18m2, bestaande uit een nieuwe aangebouwde muur ongeveer 9m2, met spouw en met een raam van ongeveer 1m2, gemetseld op een oude muur van 9m2 (voorheen buiten de woning) zonder spouw, in totaal, inclusief een koudebrug overlapping van 50cm. (als dat genoeg is) ongeveer 20m2. Thermisch hout zag ik als optie, maar die staat niet in je lijstje. Ik denk zelf aan een isolatielaag afgewerkt met vertikale planken. In welke metaalsoorten heb je interesse?: gelakt aluminium Wil je de muren ook laten isoleren?: ja / misschien Wat is de oppervlakte van de te behandelen muren?: tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Gevel- en metselwerk Rosmalen
maandag 16 augustus 2021

Isolatie aanbrengen onder de gevelbekleding

Ik zoek een gevelspecialist voor het isoleren van mijn buitengevels. Het zijn met hout bekleden gevels op de eerste verdieping. Het betreft ongeveer 10 - 15 m2.


Gevel- en metselwerk Rosmalen
donderdag 10 december 2020

Enkelsteense gevel isoleren en afwerken

Ik zoek iemand voor het thermisch isoleren en afwerken van een enkelsteens buitenmuur van ongeveer 35 m². Ik laat me graag adviseren over de afwerking, hier hebben wij nog geen duidelijke voorkeur voor.


Gevel- en metselwerk Rosmalen
dinsdag 03 maart 2020

Verticale latten gevelbekleding aanbrengen op de uitbouw

Wij willen ayous verticale latten laten plaatsen. Het gaat om een nieuwe uitbouw wat gestuct is met ertussen de ayous. Stucwerk is al uitgevoerd. Totaal aantal m2 zal net rond de 25m2 liggen. Het gaat om een L vorming met houten kozijnen. De voorkant van de uitbouw daar zit een deur in, er is al rekening gehouden met de gevelbekleding, maar dit kan toch zorgen voor een wat lastigere situatie om hier de bekleding te realiseren. Het is een uitbouw van ongeveer 3 meter hoog, dus denk dat het 2.80 hoog wordt. Graag laten wij dan ook een vakbedrijf langskomen om hier een offerte voor op te stellen.


Gevel- en metselwerk Rosmalen
zondag 29 december 2019

Muren kaleien

Ik wil een aantal muren van een schuur en verschillende tuinmuren laten kaleien. Het gaat om totaal 55 m2. Graag ontvang ik een offerte.


Gevel- en metselwerk Rosmalen
maandag 21 oktober 2019

Gevel isoleren

Het is een zijgevel die op sommige plaatsen gescheurd is door een oude verzakking van de fundering. Er moet ook een nieuw kozijn en een kozijn met deur geplaatst worden. Die zijn gemaakt op een 10 cm stelkozijn te bevestigen. Graag wil ik een hoge isolatiewaarde hebben. De gevel is 9 meter breed en 5 meter hoog.


Gevel- en metselwerk Rosmalen
dinsdag 15 oktober 2019

Gevelbekleding op vrijstaand huis

Ik wil graag mijn gevel laten bekleden, voorkeur voor kunsthars afwerking in plaats van mineralen. Gaat om een vrijstaand huis, circa 160 m2 op MBI metselsteen. Er worden ook overal nieuwe kozijnen en een nieuw dak geplaatst. Werk zal in het voorjaar moeten worden uitgevoerd, circa april/mei.


Gevel- en metselwerk Rosmalen
zondag 01 september 2019

Tuinmuur metselen

Ik wil een muur in de tuin laten metselen van +/- 3,50 m. breed en 2.00 hoog. Daarna moet de muur afgesmeerd worden. Er liggen nog geen fundamenten.


Gevel- en metselwerk Rosmalen
maandag 27 mei 2019

Het isoleren en bekleden van een zijgevel en koudebruggen

Ik zoek een gevelspecialist die ongeveer 20 m2 aan zijgevel en koudebruggen kan isoleren en bekleden. De ondergrond bestaat uit betonsteen. Het materiaal moet goed waterbestendig zijn. De maximale werkhoogte is ongeveer 6 meter. Het betreft een hoekwoning.


Gevel- en metselwerk Rosmalen
Offertes aanvragen