Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Casius Gevelspecialist Harlingen

Reinigen en impregneren - Gevel - Harlingen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Reinigen en impregneren

Wij hebben last van vochtplekken in een bovenkamer, en sinds kort ook aan de onderkant, en willen graag een globaal kostenplaatje om dit te repareren.


Gevelspecialist / metselaar Harlingen

Gratis offertes voor de beste gevelspecialisten in Harlingen

Recente aanvragen uit Harlingen

maandag 21 augustus 2023

Kunststof gevelbekleding plaatsen of vervangen

Gaat om de boegdelen en een driehoek planken in de punt van het dak Welke materialen overweeg je om de gevel af te werken?: Kunststof gevelbekleding Wil je de muren ook laten isoleren?: Nee Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren?: Tussen 10 en 50 m²


Gevel- en metselwerk Franeker
zondag 13 augustus 2023

Kunststof gevelbekleding plaatsen of vervangen

De huidige muur is gestuukt. Het pleisterwerk laat los en hierdoor wil ik de muur opnieuw laten behandelen + isoleren. Al gevraagd om eventueel spouwmuur isolatie, maar dit is niet mogelijk. Is het mogelijk om het van buitenaf te isoleren en opnieuw gevel bewerking aan te brengen? Daar komt bij dat twee muren gestuukt zijn en twee muren zijn gewoon bakstenen muren. Welke materialen overweeg je om de gevel af te werken?: Sierpleister (crepi), Kunststof gevelbekleding, Composiet (o.a. Rockpanel, Trespa, volkern, ...) Hoe wil je de gevel isoleren?: Gevel isoleren langs de buitenzijde (incl. nieuwe gevelbekleding) Welke werkzaamheden moeten worden uitgevoerd?: Gevel isoleren Wat is de oppervlakte van de gevel?: Tussen 50 en 100 m² Ben je eigenaar van het gebouw?: Ja, ik ben eigenaar


Gevel- en metselwerk Westhoek
donderdag 27 oktober 2022

Reinigen en impregneren

Wij hebben last van vochtplekken in een bovenkamer, en sinds kort ook aan de onderkant, en willen graag een globaal kostenplaatje om dit te repareren.


Gevel- en metselwerk Harlingen
donderdag 20 februari 2020

Uitbouw metselen

Ik zoek een metselaar en/of iemand die voor het ondervangen van het dak kan zorgen (bedraagt een uitbouw van 7 m x 2.80 m). Ik ontvang hier graag een offerte voor.


Gevel- en metselwerk Franeker
zondag 06 oktober 2019

Achtergevel reinigen, voegen en impregneren

Ik wil de achtergevel met punt laten reinigen, opnieuw voegen en impregneren. De situatie is niet bereikbaar met een hoogwerker, geen achterom. Er kan wel met een kleine steiger gewerkt worden. Het gaat om zo'n 20 m2. Een klein gedeelte van een andere gevel mag ook worden gedaan.


Gevel- en metselwerk Harlingen
zondag 12 november 2017

Buitenmuur renoveren

Graag ontvangen wij advies en een offerte voor het schoonmaken van de gevel en het opnieuw voegen. Het pand is 16 meter lang bij 13 meter breed en 5 meter hoog. De ramen en deuren zijn bij elkaar ongeveer 70 m2 en het pand komt uit 1872. Kunt u een prijsindicatie maken?


Gevel- en metselwerk Kubaard
woensdag 12 juli 2017

Snijvoeg aanbrengen

Snijvoeg aanbrengen 8 m2


Gevel- en metselwerk Tzummarum
dinsdag 19 mei 2015

Gevel opmetselen compleet met binnenmuur en isolatie

Vervangen van een houten achtergevel in een stenen achtergevel op een bestaande fundering. Afmetingen ongeveer 2.80 hoog x 6 meter breed. Het liefst rode steen, mag een restpartij zijn. Komt niet in zicht. 1 x deurkozijn erin en 1 x raamkozijn erin van ongeveer 1 x 2 meter. Binnenmuur, isolatie en buitenmuur moeten aangebracht worden. Slopen doen we zelf.


Gevel- en metselwerk Harlingen
donderdag 05 maart 2015

Kalkzandstenen muren renoveren

Kalkzandsteen buitengevels reinigen en impregneren. ongeveer 120 m2, exclusief ramen en deuren. Indien nodig dan het beschadigd voegwerk herstellen. Het gaat mogelijk om drie blokjes twee-onder-een-kap woningen. De oppervlakte van de andere woningen is niet allemaal hetzelfde. De gevels zijn 7 jaar terug ook gereinigd.


Gevel- en metselwerk Franeker
zondag 13 april 2014

Muren voor een bijkeuken metselen

Enkelsteen hok bouwen met een afmeting van 6 bij 3 meter en 2.5 meter hoog aan de bestaande garage vast. De zijde van 3 meter breed is het deel dat aan de garage vast komt te zitten. Er hoeven geen ramen of kozijnen in geplaatst te worden, omdat ik de oude achterdeur er zelf in zet. Er moet nog een fundering voor gemaakt worden, doe ik waarschijnlijk zelf. Zoek dus een metselaar.


Gevel- en metselwerk Herbaijum
donderdag 27 maart 2014

Gevel opnieuw voegen, reinigen en impregneren

De gevel opnieuw voegen, reinigen en eventueel impregneren. De gevel is ongeveer 100 m2. Dit betreft de begane grond van een vrijstaande woning.


Gevel- en metselwerk Sexbierum
dinsdag 25 februari 2014

Gevel isoleren en afwerken een stuclaag

Isoleren 20 m2 buitenmuur 60 mm en afwerken met een sileconne Corel grijze kleur. Gewenste afwerking: isolatie op buitengevel, enkelsteens+ schuurwerk. Kan zelf zorgen voor het vervoer van het materiaal. Het is op Vlieland.


Gevel- en metselwerk Harlingen
zaterdag 09 november 2013

Buitenmuur voegen en impregneren

De buitenmuur = zijkant van het huis (bj 1975) en bijkeuken opnieuw voegen en eventueel impregneren


Gevel- en metselwerk Harlingen
dinsdag 07 mei 2013

Metselaar gezocht

Ten behoeve van een veranda willen wij twee pilaren gemetseld hebben tot een hoogte van 2.50 meter. Er zal uitgegraven dienen te worden om een fundering aan te leggen die het geheel kan dragen. De stenen liggen al ter plaatse. Voor info kunt u bellen naar onderstaand nummer.


Gevel- en metselwerk Tzummarum
woensdag 06 februari 2013

Gevel renoveren

Voegen van zijkant huis en voorkant renoveren en gevel impregneren. Ongeveer 49m2. Schoon stomen, voeg eruit en opnieuw voegen.


Gevel- en metselwerk Franeker
Offertes aanvragen