Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Elektricien Rotterdam

Diverse elektra werkzaamheden offerte aanvraag - Elektra - Rotterdam

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Diverse elektra werkzaamheden offerte aanvraag

Graag ontvang ik een offerte voor de volgende werkzaamheden in Rotterdam Noord: * Aanleggen/aanpassen 3 lichtpunten * Reparatie stopcontact in badkamer * Brandveiligheidscheck van huidig elektriciteitsnetwerk. Ik hoor het graag als u meer informatie nodig heeft. Alvast bedankt!


Elektricien Rotterdam

Offertes van erkende elektriciens in Rotterdam aanvragen

Recente aanvragen uit Rotterdam

donderdag 14 september 2023

Aanleggen van elektra in tuin huis

Ik zoek voor een tuinhuisje elektriciteit met volgende info : 7x dubbele stopcontacten. 2x lichtpunten 1x groepenkast (2 groepen met aardlek) buiten stopcontact. 100 kabel, voor buiten naar meterkast.


Elektra en groepenkast Rhoon
maandag 31 juli 2023

Nieuwe elektra schuur

Voor een nieuwe te bouwen schuur hebben we elektriciteit in de schuur nodig. Het gaat om 2 lichtpunten aan het plafon (2,9 hoogte) en 1 stopcontact. Vanuit de technische ruimte van het huis naar de schuur is ongeveer 10 meter.


Elektra en groepenkast Rotterdam
donderdag 11 mei 2023

Vervangen stoppenkast, aanleggen elektriciteitsleidingen en -punten nieuwe keuken

Huidige stoppenkast (in trappenhuis buiten woning) is jaren '80 met maar 3 groepen. Veel te weinig. Ik wil dit jaar een nieuwe keuken laten installeren, met inductieplaat, vaatwasser, oven, koel/vries combinatie. Daarnaast zou de wasmachine/badkamer bij voorkeur ook op een aparte groep moeten komen. Ik denk dat ik richting 6 groepen zou moeten. In de keuken moet er in het plafond een nieuw lichtpunt komen. De vorige bewoners hebben zelf de woning compleet verbouwd, ik heb geen tekeningen waar leidingen precies liggen, het is best een puzzel. Het huidige lichtpunt in de keuken hebben we uiteindelijk met een draadloze zender met de schakelaar verbonden, omdat we er niet achter kwamen waar de verbinding van de schakelaar en het lichtpunt oorspronkelijk lagen. Een groot raadsel.


Elektra en groepenkast Rotterdam
donderdag 15 september 2022

Nieuwe electra kabel trekken

Beste, Hopelijk gaat alles goed met u. Ik ben op zoek naar een elektricien die een nieuwe elektriciteiten kabel kan leggen in ons huis. Het gaat om een kabel van ongeveer 5-6 meter en moet van de meterkast naar 1 stopcontact. In de kabel die op dit moment ligt is helaas geboord door de onderburen, dus daarom moet hij vervangen worden. Het zou fijn zijn als dit spoedig kan gebeuren aangezien ik nu mijn oven en gasfornuis niet kan gebruiken. Het adres is Abraham Kuyperlaan 94B02, Rotterdam. Ik vroeg mij ook af wat de kosten ongeveer zullen zijn voor deze klus. Als u nog meer informatie nodig heeft of vragen heeft, dan hoor ik het graag. Alvast bedankt, Maaike Lanphen 0641390966


Elektra en groepenkast Rotterdam
zondag 11 september 2022

Stopcontacten verplaatsen en stroompunt in plafond plaatsen

Mijn vriend en ik hebben een jaren 30 woning gekocht in Rotterdam-Hillegersberg. De elektriciteit is verouderd. Graag willen we een aantal nieuwe stopcontacten aanleggen en er een aantal verplaatsen/vervangen. Ook willen we een stroompunt in het plafond verleggen (nu zitten er spots). We willen de draden niet zichtbaar hebben dus er moet denk ik ook gefreesd worden. Het gaat in totaal ongeveer om 10 stopcontacten die verplaatst, vernieuwd of aangelegd moeten worden. Dankjewel voor de info alvast!


Elektra en groepenkast Rotterdam
vrijdag 07 januari 2022

Zolderkamer van elektriciteit voorzien

Ik wil graag een kamer op zolder van elektriciteit voorzien. 1. installeer een algemene schakelaar 2. een kamer op de zolder van elektriciteit te voorzien Zie bijgevoegde foto's //I would like to provide electricity to a room in the attic. 1. install a general switch 2. supply electricity to a room in the attic See attached photos


Elektra en groepenkast Rotterdam
zondag 24 oktober 2021

Elektriciteit aanleggen voor keuken

Wij willen graag elektriciteit aan laten leggen voor onze nieuwe keuken. We krijgen een parallel keuken, aan een wand zit momenteel geen elektriciteit. Dit willen we graag aan laten leggen voordat de keuken komt aangezien er aan die kant een koelkast/vriezer en oven en combimagnetron komt. Zou u hiervoor een offerte kunnen opsturen?


Elektra en groepenkast Rotterdam
dinsdag 17 augustus 2021

Aardpen slaan en aansluiten

Voor de aarding is een aardpen benodigd. Het grondwater bevindt zich op ca. 70 cm diepte. De aardpen is nodig voor de elektriciteitsaansluiting van 14 garageboxen, dit is 3 x 25 A. De groepenkast bevindt zich buiten in een straatkast van 1.20 x 1.20.


Elektra en groepenkast Pernis Rotterdam
vrijdag 18 juni 2021

Keuken ruimte elektriciteit aanleggen en stucen+tegelen

Wij zouden de ruimte in de keuken graag plaats klaar willen laten maken voor de plaatsing van de nieuwe keuken. De plaatsing van de keuken vindt plaats in week 35, de week van 30 augustus. Op dit moment zijn er 3 groepen aangelegd voor de keuken. Onze apparatuur is: > - Inductie kookplaat > - Vaatwasser > - Oven > - Afzuigkap > - Koelkastvriezer combinatie Los hebben wij nog een magnetron en een espressomachine, bonenmaler (350w). Wij slopen zelf de keuken er uit. Wij zouden graag: > 1. Elektra laten aanleggen. > 2. De muren laten stucen na het aanleggen van de elektra. > 3. De muur aan de kant van de inductie kookplaat deels laten betegelen. (Na de plaatsing van de keuken) > 4. Een buis laten aanleggen voor de afzuiging inclusief een koof, met 3 spotlichtjes. > 5. Waterleiding verlengen voor de vaatwasser. Een overzicht van de gewenste aansluitingen en een plattegrond vindt u in de bijlage. Het pdf document geeft de voor de keuken nodige aansluitingen weer, Daarnaast zijn er nog een 4 tal extra gewenste dubbele stopcontacten. Het is mogelijk om een bezichtiging in te plannen in overleg met de huidige bewoners. Hartelijk bedankt voor uw tijd, Met vriendelijke groet, Sander Vieveen


Elektra en groepenkast Rotterdam
woensdag 07 april 2021

Extra groep electriciteit

we zijn bezig met plannen om airco te installeren en we moeten een groep aan onze elektriciteit toevoegen om airco te kunnen installeren.


Elektra en groepenkast Rotterdam
maandag 22 maart 2021

Aparte groep elektriciteit voor vaatwasser

Aparte groep elektriciteit voor vaatwasser


Elektra en groepenkast Rotterdam
vrijdag 01 januari 2021

Stopcontact wasmachine verplaatsen

We willen een elektriciteitspunt dat momenteel net boven de badkamer is aangelegd, verplaatsen. Er is een kruipkelder aanwezig. Nieuw geaard stopcontact voor de wasmachine moet achter/boven de wasmachine komen.


Elektra en groepenkast Rotterdam
vrijdag 04 december 2020

Stroomstoring verhelpen

Sommige delen van het huis hebben geen elektriciteit meer, ik heb het lichtpaneel al gecontroleerd en alles is in orde. Ik wil dit graag laten controleren en verhelpen.


Elektra en groepenkast Rotterdam
donderdag 20 augustus 2020

Diverse elektra werkzaamheden offerte aanvraag

Graag ontvang ik een offerte voor de volgende werkzaamheden in Rotterdam Noord: * Aanleggen/aanpassen 3 lichtpunten * Reparatie stopcontact in badkamer * Brandveiligheidscheck van huidig elektriciteitsnetwerk. Ik hoor het graag als u meer informatie nodig heeft. Alvast bedankt!


Elektra en groepenkast Rotterdam
dinsdag 14 juli 2020

Extra elektra groep bijmaken in bestaande meter kast

Ivm het inductie, keramisch, of elektrisch koken zal het gas koken moeten worden vervangen door elektra. Het elektriciteitsverbruik zal extra belast gaan worden. Ik wil graag een nieuwe groepenkast. De groepenkast is verouderd.


Elektra en groepenkast Rotterdam
Offertes aanvragen