Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Elektricien Delft

Meterkast verplaatsen - Elektra - Delft

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Meterkast verplaatsen

Ik wil mijn meterkast naar de garage laten verplaatsen. Er is al door Stedin een schouw uitgevoerd en aangegeven dat er nieuwe mantelbuizen geplaatst moeten worden. Op de nieuwe locatie van de meterkast moeten dus in de vloer en in de fundering gaten geboord worden en ongeveer 3 meter nieuwe mantelbuizen aangelegd worden. Hiernaast moet de groepenkast ook vervangen worden. Indien mogelijk, ben ik ook geïnteresseerd in het plaatsen van een airco, warmtepomp, beveiligingscamera's, zonnepanelen en/of een laadpaal. Ik zie graag uw reactie tegemoet.


Elektricien Delft

Offertes van erkende elektriciens in Delft aanvragen

Recente aanvragen uit Delft

maandag 29 mei 2023

Extra groepen bijplaatsen voor inductie koken

We willen 2-3 extra groepen in onze groepenkast (er is nog ruimte voor uitbreiding, zie foto) om de nieuwe keuken van elektriciteit te voorzien. Vooral vanwege de inductiekookplaat. Ook mogen er (optioneel, wellicht probeer ik het zelf) nog een paar extra stopcontacten worden aangelegd voor de inductiekookplaat en de stopcontacten voor de nieuwe keuken. Als er nog vragen zijn, of meer details nodig zijn hoor ik graag van je. Groet, Jos de Wit


Elektra en groepenkast Delft
vrijdag 29 juli 2022

Nieuwe groepenkast plaatsen en uitbreiden voor inductiekoken

Verzwaring van de installatie, het is oud. We hebben nu 2 stoppen en kunnen geen inductie gebruiken om te koken bijvoorbeeld. Welke werken moeten er gebeuren?: elektriciteitskast plaatsen In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden?: gebouw in gebruik / afgewerkte ruimtes Wat is de functie van het gebouw?: woning Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Elektra en groepenkast Delft
maandag 13 september 2021

Verlagen stopcontacten, extra stopcontacten plaatsen en infrezen kabels van de tv

Ik zoek een vakman die een aantal elektriciteit klussen in mijn huis kan uitvoeren. De klussen die uitgevoerd moeten worden zijn: verlagen van een aantal stopcontacten, extra stopcontacten erbij plaatsen, infrezen kabels van de tv en het uitbreiden van de meterkast.


Elektra en groepenkast Delft
zaterdag 27 januari 2018

Elektriciteitsklus in huis

Voor de slaapkamer verlichting is er gebruik gemaakt van het klik aan klik uit systeem. Dat is nu defect. Er zitten zenders in het plafond bij de inbouw spotjes. Tevens zijn er 2 spotjes verwijderd, de bedrading zit er nog. Ik wil die 2 lichtpunten graag terug Ik zoek een electricien om dit systeem of te vervangen of te veranderen


Elektra en groepenkast Delft
woensdag 15 november 2017

Elektriciteitskabels in de woning nalopen

Ik wil graag een aantal elektriciteitskabels in mijn woning laten nalopen (deze zitten verstopt in een muur die deels open kan) en indien nodig laten repareren/verwijderen. Daarnaast graag de meterkast nalopen. Ook wil ik de knop van een verwarmingselement laten vervangen.


Elektra en groepenkast Delft
donderdag 17 augustus 2017

Elektra verleggen en netjes monteren

Ik wil graag een elektriciteitskabel laten omleggen: langs balk en muur. De kabel hangt nu op de zolderruimte na afbraak van plafond in een open ruimte. Hij moet netjes langs de muur gaan lopen. De kabel moet verlengd worden.


Elektra en groepenkast Delft
woensdag 26 juli 2017

Lampen in de badkamer aansluiten

Ik wil lampen in de badkamer laten ophangen en de elektriciteit daarbij laten aansluiten.


Elektra en groepenkast Delft
woensdag 23 september 2015

Elektriciteit in de schuur aanleggen

Ik wil graag nieuwe elektriciteit in de schuur laten aanleggen. Er was ooit wel elektra maar dit is doorgeknipt en werkt dus niet meer.


Elektra en groepenkast Delft
zaterdag 05 april 2014

Elektriciteit verplaatsen in de keuken

In de nieuw te plaatsen keuken de elektriciteit en leidingen verplaatsen voor magnetron en oven. Ook zal na het plaatsen de boiler aangesloten moeten worden. De tekeningen van de keuken hebben wij in huis.


Elektra en groepenkast Delft
Offertes aanvragen