Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Elektricien Arnhem

Video intercom systeem installeren - Elektra - Arnhem

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Video intercom systeem installeren

Wij hebben een atelier woning. Begane grond praktijk/bedrijf en boven wonen. Wij zoeken een intercomsysteem met 2 deurbellen en een deur opener.


Elektricien Arnhem

Offertes van erkende elektriciens in Arnhem aanvragen

Recente aanvragen uit Arnhem

vrijdag 06 augustus 2021

Elektriciteit controle, als nodig dan vervangen bedrading.

Elektriciteit controle, indien nodig dan vervangen bedrading.


Elektra en groepenkast Arnhem
donderdag 20 augustus 2020

Elektra aanleggen in berging

ik zou graag elektra willen aanleggen in mijn berging, want daar is helemaal geen elektriciteit. Ik wil graag een studio bouwen dus heb ik wel elektriciteit nodig.


Elektra en groepenkast Zevenaar
woensdag 10 juli 2019

Plaatsen extra groep tbc inductiekookplaat

Ivm plaatsen nieuw (ikea) keuken met inductiekookplaat op 1ste verdieping moet er een nieuwe groep toegevoegd worden en een elektriciteitskabel naar de eerste verdieping worden getrokken. Het betreft herenhuis waar electriciteitskast op begane grond bij entree staat. En het woonhuis inclusief keuken op de eerste verdieping. Graag willen wij hier een offerte voor ontvangen: Opdracht: Groep toevoegen, elektriciteitskabel aanleggen, aansluiting maken tbv inductiekookplaat, afsluiten/ontkoppelen aansluiting. Ongeveer 8-10 meter van de meterkast naar de keuken.


Elektra en groepenkast Arnhem
woensdag 12 december 2018

Plaatsen tussenmeter

Er dient een tussenmeter in de elektriciteitskast te worden aangesloten. Ik zou graag willen weten of het in de elektriciteitskast moet of ergens anders.


Elektra en groepenkast Arnhem
donderdag 14 juni 2018

Elektraleidingen vervangen en wandcontactpunt plaatsen en doormeten

Ik zoek een partij voor het vervangen van de elektriciteitsbedrading op de bovenverdieping. Daarnaast het doormeten van de elektra en het plaatsen van 3 wandcontactdozen.


Elektra en groepenkast Arnhem
donderdag 22 maart 2018

Elektra-aansluiting splitsen

Ik wil mijn huidige woning splitsen naar twee afzonderlijke woningen (een boven en benedenwoning). Dit was voorheen de situatie. De gehele woning heeft een woonoppervlakte van 220 m2 en een inhoud van 700 m3. De elektra is in 2009 nieuw aangelegd. Nu moet het geheel gesplitst worden. Dus een extra elektriciteitsmeter en afzonderlijk elektriciteitsnetwerk. Wat zijn de kosten voor het splitsen van de aansluiting? Graag een globale offerte.


Elektra en groepenkast Arnhem
maandag 28 november 2016

Elektra in een koopwoning doormeten

Wij wonen al 10 jaar in onze koopwoning. Bij de jaarlijkse jaarafrekening is "gebleken" dat wij gemiddeld 4 keer zoveel stroom zouden hebben gebruikt. Deze keer moeten wij €1100,- bijbetalen. Dat zijn behoorlijk aangeslagen. Omdat er niets is veranderd qua leefritme en gebruikte apparaten is dit niet aannemelijk. De standen op de meter komen wel overeen met wat er op de aanslag staat. Wij hebben geen wietplantage of andere gekkigheid in huis. Op advies van Essent willen graag een meting laten uitvoeren qua verbruik in onze woning. Dit om vast te kunnen stellen of het probleem eventueel in een elektriciteitslek zit.


Elektra en groepenkast Duiven
maandag 31 oktober 2016

Elektriciteit buiten aanleggen

Er is een aansluitpunt buiten op de muur, van hieruit moet een 2-weg (serie)schakelaar, buitenlamp én een stopcontact aangesloten worden.


Elektra en groepenkast Arnhem
zondag 25 oktober 2015

Spanningsvariatie meten en loggen

Ik heb sinds 2013 grote problemen met een ATAG Q385C CV ketel. De stuurprocessor van de ketel gaat kapot en moet vervangen worden. ATAG stelt dat ik teveel spanningsvariatie heb in mijn elektriciteitsnetwerk. Ik wil de eventuele oorzaak van de spanningsvariatie graag weten. Er moet dus spanningsvariatie gemeten worden en gelogd worden gedurende een bepaalde tijd en uitgezocht worden of de oorzaak bij mij ligt of dat het probleem ligt bij Liander.


Elektra en groepenkast Westervoort
zaterdag 18 april 2015

Elektriciteitskabels vervangen

Ik heb een huis gekocht uit 1940 en de bedrading is volgens mij ook van die tijd. Daarbij de vraag, hoe duur dit grapje zal wezen en hoelang het duurt om te doen.


Elektra en groepenkast Arnhem
zaterdag 29 november 2014

Elektra op zolder verplaatsen en aanleggen

We hebben op zolder dakkapellen geplaatst en willen nu de elektriciteit goed laten aanleggen. Het gaat in ieder geval om het verplaatsen van 2 stuks stopcontacten, het verplaatsen van lichtschakelaars en het aansluiten van spotjes (8 verdeeld over het plafond) inclusief het boren van de gaten in gipsplaatplafond. We hebben al diverse materialen zelf aangeschaft, het gaat met name om het juist leggen en aansluiten van de bedrading en aansluiten van de stopcontacten, tevens graag een advies over de aanschaf van spotjes (LED) en daarna het plaatsen hiervan.


Elektra en groepenkast Elst
woensdag 23 oktober 2013

Nieuwe elektriciteitsleidingen aanleggen

Op de bovenverdieping, groep 3, dient de electriciteitsleidingen opnieuw aangelegd te worden. Dit betreft de zolder, slaapkamer, hal en badkamer.


Elektra en groepenkast Oosterbeek
zaterdag 27 oktober 2012

Electricitreit aanpassen voor de oven

Mijn oven verbruikt te veel stroom waardoor alle elektriciteit eruit klapt. Ik heb geen krachtstroom. Dus of ik zou krachtstroom moeten hebben, of (naar ik begrepen heb) de oven op twee fasen moeten aansluiten. Graag uw advies en offerte.


Elektra en groepenkast Arnhem
vrijdag 05 oktober 2012

Electriciteit in keuken repareren

De elektriciteit naar 2 TL lampen en een stekkerdoos in de keuken is kapot. Hierdoor hebben we weinig licht op het aanrecht. Het zou fijn zijn als het gemaakt kon worden. Zoeken een bedrijf in Arnhem.


Elektra en groepenkast Arnhem
maandag 13 augustus 2012

Verleggen/uitbreiden elektra zolder

Na het plaatsen van een dakkapel is de zolder vergroot en moet de elektra uitgebreid worden. Onder andere aanleggen stopcontacten en verleggen elektriciteitskabels.


Elektra en groepenkast Velp
Offertes aanvragen