Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Moderne badkamer Zandvoort

Bad vervangen voor inloopdouche - Badkamer - Zandvoort

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Bad vervangen voor inloopdouche

Momenteel hebben we een bad. We willen die weg en een inloopdouche. Tegels en material schaffen we zelf aan. Moet uiterlijk volgend jaar maart uitgevoerd zijn.


Badkamerspecialist Zandvoort

Offertes voor badkamer in Zandvoort aanvragen

Recente aanvragen uit Zandvoort

zaterdag 22 oktober 2022

Bad vervangen voor inloopdouche

Momenteel hebben we een bad. We willen die weg en een inloopdouche. Tegels en material schaffen we zelf aan. Moet uiterlijk volgend jaar maart uitgevoerd zijn.


Badkamer en toilet Zandvoort
dinsdag 01 februari 2022

Complete badkamer verbouwing

Ik wil mijn badkamer verbouwen (3.20 bij 1.80m). De indeling mag hetzelfde blijven, bad en hang toilet aanwezig. Toilet wordt nu niet gebruikt omdat sanibroyeur oplossing niet goed werkt. Het plafond graag glad gestuct. Douchecabine vervangen door inloop douche & vloerverwarming. Alle sanitair moet vervangen worden, graag in overleg met de vakman wie de aanschaf doet.


Badkamer en toilet Zandvoort
donderdag 18 februari 2021

Badkamer bouwen

Onze nieuwe badkamer ruimte was voorheen een oude keuken ruimte van 1.76 breed en 3.08 lang 2.33 hoog. Wij zouden graag de badkamer willen laten maken. Er is nu elektra en waterafvoer aanwezig. Wij willen het laten betegelen, inloopdouche, wastafel en hangend toilet. Keuken blad word nog weg gehaald incl oude tegels.


Badkamer en toilet Zandvoort
maandag 28 september 2020

Toilet verbouwen

Graag zouden wij een vakman willen uitnodigen om onze toilet uit te bouwen +/-30-40 cm (metselwerk) . Indien mogelijk hierbij de waterleidingen die hier lopen in te vrezen . Stenen heb ik nog niet maar die kunnen we in overleg ergens snel vandaan halen. Hoor graag van u als u hier iets in kunt betekenen.


Badkamer en toilet Zandvoort
zaterdag 07 december 2019

Nieuwe badkamer realiseren

Hoi! Wat fijn dat ik op deze manier een offerte kan vragen! Wat wij willen: Alles uit de badkamer slopen (zelf doen). Bad niet terug. Op de plek van de douchecabine willen we een inloopdouche met 2 klapdeurtjes (160 x 88 cm, dus muurtje bouwen naast de ingang. In de douchecel willen we achterin tegen de wand een klein bankje en een nis voor de shampoo, met spotje erin. Een regendouche uit het plafond en een mengkraan met losse douche uit de muur). Aan de wand waar nu de wasbak zit een wastafelmeubel tussen de 140-160 cm met 2 waskommen, beide met mengkraan uit de muur. 2 ronde spiegels met verlichting aan de wand. Ook 2x verlichting uit het plafond voor de spiegel. Alle kranen etc. en het toilet zwart. Toilet op dezelfde plek houden (ik wil hem het liefst verplaatsen, maar mijn schoonvader zegt dat dat niet handig is). Toilet achterkant tot boven opbouwen en dan een nis (met spot) erin. Naast het raam 2 handdoek rekken boven elkaar, zodat 6 handdoeken tegelijkertijd kunnen drogen. Onder dit rek een horizontale (design) radiator. De vloer en de nisjes getegeld met patroon tegeltjes, de muren met cire stuc op de natte plaatsen en gewone stuc op de niet natte plaatsen? Er zit nu vloerverwarming in (via de Cv, die eruit en evt elektrische vloerverwarming). Plafond graag nieuw met spotjes. Ben heel benieuwd!


Badkamer en toilet Zandvoort
dinsdag 10 juli 2018

Douchecabine plaatsen

Ik zoek een partij die een douchecabine Handson Cibla kan plaatsen. Dit moet gebeuren om een bestaande douchekop heen. De woning is goed bereikbaar per lift.


Badkamer en toilet Zandvoort
dinsdag 26 december 2017

Renoveren van de badkamer

Betreft het renoveren van de badkamer. De indeling van de de badkamer blijft het zelfde, leidingwerk zit dus op de juiste plek. Het toilet, douchebak (met wand) en badkamermeubel moet worden vervangen. De nieuwe gesloten douchecabine (incl. kraan en douchebak) van 85 bij 85cm plaatsen. Badkamermeubel is 60cm breed, bestaat uit een wastafel, onderkast, spiegel en kolomkast. Op de vloer van 3 vierkante meter moeten nieuwe tegels worden geplaatst (20x20cm), ook op de wanden (16m2) nieuwe tegels (20x30cm) plaatsen. Het betegelen kan over de bestaande tegels. Tevens afval afvoeren. Graag ontvang ik een offerte.


Badkamer en toilet Zandvoort
zondag 05 november 2017

Staande toiletpot vervangen door een verhoogd model

Ik wil mijn oude staande toiletpot laten vervangen door een nieuwe verhoogde pot. Ik heb deze inmiddels bij Praxis gekocht. Ik ontvang graag uw offerte.


Badkamer en toilet Zandvoort
vrijdag 06 oktober 2017

Badkamer tegelen en een nieuw bad en hangend toilet installeren

Betegelen vloer en wanden badkamer met grote tegels (45 m2 tezamen). Er dient over de bestaande tegels heen betegeld te worden, dus hoeft er niet verwijderd te worden. Verwijderen oude badkuip en installeren en rondom betegelen van nieuwe. Scheidingswand maken en betegelen tussen nieuw ligbad en inloopdouche. Installeren glazen douchedeur. Installeren ingebouwd hangtoilet (nu normaal toilet). Installeren badkamerkasten en wastafel. Alles afkitten. Tussen 15 en 29 december dit jaar.


Badkamer en toilet Zandvoort
dinsdag 03 oktober 2017

Werk in badkamer en toilet

Ik wil mijn kranen van de wastafel en bad vervangen door Gamma kranen en de gasgeiser afkoppelen, koof weghalen en een nieuw ventiel in afzuigsysteem. Toiletpot en het fonteintje vervangen door Gamma duo toiletblok en een nieuw ventiel in het afzuigsysteem plaatsen. De tegels hoeven nog niet vervangen te worden. Ik heb namelijk een bepaald budget en wil weten hoeveel ik kwijt ben voor de eerste twee klussen.


Badkamer en toilet Zandvoort
donderdag 28 september 2017

Hangend toilet vernieuwen

Ik heb een hangend toilet met bedieningspaneel. Dit wil ik graag vernieuwd hebben (zowel toiletpot als het bedieningspaneel). Het reservoir hoeft niet vervangen te worden. De materialen schaf ik bij Gamma aan. Kunt u op korte termijn even komen kijken? De uitvoering mag over een paar maanden zijn.


Badkamer en toilet Zandvoort
dinsdag 29 augustus 2017

Douche renoveren

Graag zouden wij onze pre historische badkamer willen laten opfrissen. Inclusief het wegwerken vd waterleidingen en vervangen van tegels . Max oppervlakte is totaal 10-12 m2


Badkamer en toilet Zandvoort
zondag 27 augustus 2017

Douchecabine laten plaatsen

Ik wil de huidige douchecabine en bak laten vervangen. Ik wil de handson cibia douchecabine, deze is kwart rond. Ik wil dit ook laten inmeten zodat het past. Indien mogelijk de cabine ophalen bij de winkel, ik wil in principe alles uit handen geven. Graag ontvang ik een offerte.


Badkamer en toilet Zandvoort
maandag 06 maart 2017

Staande toiletpot vervangen

We zijn net verhuisd naar Zandvoort en willen de toiletpot (beneden) vervangen. Het betreft een toilet dat op de vloer is aangesloten. We willen een nieuwe toiletpot, waarvan de afvoer eveneens op de vloer is aangesloten. Kunt u voor ons een geschikte toiletpot leveren en die aanleggen. Graag zo snel mogelijk.


Badkamer en toilet Zandvoort
maandag 05 december 2016

Badkamers strippen

Wij zijn een installatiebedrijf uit Zandvoort en willen AL onze badkamer-sloop-klussen gaan uitbesteden en zoeken daar een betrouwbare partner voor. Deze badkamer is in Amstelveen 2 x 2.50 meter vloeroppervlak (Granito vloer op de houten balken gestort). Deze vloer moet tot op de balken verwijderd. Verder wandtegels en sanitaire toestellen. Graag twee opties in de offerte: inclusief container en exclusief container, want wij hebben zelf ook een container nodig, dus kunnen deze eventueel ook zelf aanleveren. Voorlopige uitvoeringsplanning is rondom 15 december. Bij wederzijdse tevredenheid, volgen er meer opdrachten!


Badkamer en toilet Zandvoort
Offertes aanvragen